Bel ons Stel je vraag

De Websmid maakt jouw
website succesvol

De Websmid helpt je om jouw website echt succesvol te maken. Niet alleen door eenmalig de pagina’s te optimaliseren maar vaak ook structureel en periodiek zodat je website steeds beter gaat presteren. Beter presteren door een hoge ranking en een hoge conversie.

Je eigen internet marketeer

Met de zoekmachinespecialist van De Websmid krijg je je eigen internetmarketeer omdat het om meer dan alleen zoekmachine optimalisatie gaat. Zoals bijvoorbeeld het opzetten en/of optimaliseren van Google Ads campagnes en/of andere internetcampagnes. Kortom een persoonlijke begeleiding en advisering op het gebied van internet marketing en SEO van jouw website.

Maatwerk in SEO

Samen met jou stellen we – na een zoekwoordenonderzoek – de zoekwoorden vast waarop de website gevonden moet worden. Dan maken we een actieplan hoe we je webshop hoger in Google laten komen. En natuurlijk kun je zelf ook wat doen met onze SEO tips.

Planning & looptijd

Om een SEO traject succesvol af te ronden, raden we een doorlooptijd aan van 6-12 maanden (afhankelijk van meerdere factoren). Alle facetten die jouw website een hogere ranking bij Google kunnen geven, komen dan aan de orde. Denk hierbij aan een zoekwoordenonderzoek, inrichten van Google Search Console, aanmaken en optimaliseren van Google Mijn Bedrijfspagina, on page SEO, linkbuilding, conversie optimalisatie etc. Al na 3 maanden zul je de eerste positieve effecten merken.

DSC00282-min

Meer dan zoekmachine optimalisatie alleen

Zoals gezegd gaat het om meer dan zoekmachine optimalisatie alleen. Want met alleen SEO en veel bezoekers krijg je nog geen orders. De kunst is om ervoor te zorgen dat een bezoeker een klant wordt. Vaak zijn kleine aanpassingen in een webshop al voldoende om net dat verschil te maken waardoor bezoekers klanten worden. Onze internet marketeers zijn gespecialiseerd in het verbeteren van websites met een hogere conversie als gegarandeerd resultaat.

SEO actielijst

Bij ons geen vaagheden en wollige termen. Onze SEO aandachtspunten zijn duidelijk en inzichtelijk. En resultaten gegarandeerd.

Zoekwoorden onderzoek
Alle metatags optimaliseren
Pagina titels optimaliseren
Teksten
H1, H2 en H3 titels aanmaken
Laadtijd
Url’s optimaliseren
SEO vriendelijke url’s
Voorkoming dubbele content

Interne links
Linkbuilding
(Google) Sitemap
Google Places
Foto’s (alt/titel) optimaliseren
Social media integratie
Extra landingpagina’s
Conversie optimalisatie
Content verrijken(!)

_DSC8514

Wat kost een Google toppositie?

Tarieven SEO

Google gebruikt honderden indicatoren om een webshop te ranken. Sommige houdt Google geheim maar de meeste hiervan kennen we. Bij het optimaliseren kun je veel aspecten positief beïnvloeden wat resulteert in een hoge(re) ranking. Er zijn ook factoren die je niet kunt beïnvloeden zoals het aantal concurrenten en hun (SEO) inzet. Hier geldt dan vooral: blijf verbeteren want de aanhouder wint!

Vooraf bespreken we natuurlijk je wensen en doelstellingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om die te bereiken. We kijken wat het beste past bij jouw budget. Er is een resultaatgericht linkbuildingpakket, maar ook een compleet seo-pakket (incl. on-page SEO en linkbuilding). De resultaten hiervan zijn indrukwekkend.

thijs_springt_72di

Hoger in Google
met WordPress

Binnen WordPress zijn alle mogelijkheden opgenomen om je webshop goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Je kunt (hoeft niet) alle metatags zoals keywords, description, titles en seo-vriendelijke url’s zelf instellen. Ook kun je afbeeldingen een alt tag meegeven zodat deze ook goed geïndexeerd worden door Google. De XML-sitemap die in PrestaShop wordt gegenereerd, zorgt ervoor dat Google alle pagina’s opneemt.

Snelheid en laadtijd van WordPress

Een hoge ranking bij Google wordt ook beïnvloed door de snelheid en laadtijd van een webshop. WordPress beschikt over cachesystemen die de webshop erg snel kunnen maken. Uiteraard heeft de webhosting (server) ook grote invloed op de snelheid en die is door ons helemaal afgestemd op WordPress.

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt en onderhoud al meer dan tien jaar webshops en websites. In eigen kantoor (Assiesplein 10 in Zwolle) beschikken wij over alle disciplines om online succesvol te zijn: design, bouw websites en webshops, onderhoud, hosting, seo, maatwerk, online marketing etc.

Gespecificeerde specialisten
Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!