• Hoger in google komen met jouw website of webshop?

  Het hebben van een mooie website of webshop is leuk, maar het is leuker als dit je meer bezoekers, nieuwe klanten en meer omzet oplevert. De SEO-specialisten van De Websmid, Daniel en Mike, zorgen er graag voor dat jij de gewenste klanten en omzet ontvangt.

  Wat is SEO?

  Zoekmachine optimalisatie – ofwel Search Engine Optimization (SEO) – houdt simpelweg in dat je website of webshop stapsgewijs wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Het optimaliseren zorgt ervoor dat je website of webshop een hoge positie in de zoekresultaten krijgt.

  Om meer nieuwe bezoekers en klanten te ontvangen is het tegenwoordig haast een noodzaak om op de eerste pagina vindbaar te zijn, er zijn maar weinig mensen die de tweede pagina van een zoekmachine bekijken.

  Hoe gaan we te werk?

  Daniel en Mike beginnen allereerst met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Ze kijken, aan de hand van de concurrentie en diverse hulpmiddelen, welke zoekwoorden je huidige en potentiële klanten gebruiken. Vervolgens wordt er een nulmeting gedaan. Hierbij wordt per zoekwoord gemeten op welke positie in Google jouw website nu staat.

  Aan de hand van het zoekwoordonderzoek kijken Daniel en Mike waar de mogelijkheden liggen om de geselecteerde zoekwoorden optimaal te benutten, zodat jij op deze zoekwoorden goed vindbaar bent in de zoekresultaten. De verbeteringen die zij uitvoeren zijn veelal direct zichtbare verbeteringen. Maar er worden ook verbeteringen achter de schermen (in codes) doorgevoerd, die alleen Google ziet.

  Gedurende de zoekmachine optimalisatie word je maandelijks op de hoogte gehouden van de verrichte werkzaamheden. Aan het eind van elk kwartaal ontvang je een overzicht van de behaalde resultaten.

  Tarieven

  SEO is voor iedereen relevant. Want wie wil er nu niet meer bezoekers op zijn website krijgen? Wij vinden dan ook dat SEO voor iedereen toegankelijk moet zijn.

  Wij laten de keuze aan jou. Jij kiest, eventueel in overleg met ons, het aantal uren dat er per maand aan jouw website of webshop gewerkt kan worden. Een budgetvriendelijke instapmogelijkheid kost € 65,- (excl. BTW) per maand voor één uur inzet van één van onze SEO-specialisten. Meer over SEO tarieven vindt u op onze tarievenpagina.

  Je ontvangt de factuur per maand achteraf en je zit bij ons niet vast aan verplichtingen of langlopende contracten. Wil je stoppen of wil je de volgende maand meer of minder uren, dan is dit direct mogelijk en wordt het aantal uren afgestemd op jouw wens.

  Resultaat

  Het internet en de mogelijkheden zijn oneindig. Je hebt je investering dan ook snel terugverdiend, omdat je positieve resultaten ontvangt zoals:

  • Meer relevante bezoekers
  • Meer klanten
  • Goede online vindbaarheid
  • Stijging omzet

  CONVERSIE OPTIMALISATIE

  Ook met jouw huidige bezoekers kunnen we het aantal verkopen en jouw omzet laten stijgen. Conversie houdt in dat de bezoeker een door jou vooraf gesteld doel uitvoert. Dit doel kan het voltooien van een aankoop zijn, maar ook het aanmelden voor de nieuwsbrieven of het bekijken van een specifieke pagina is vaak een conversie. Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website of webshop wordt aangepast op het gedrag van jouw bezoekers, waardoor zij (onbewust) worden gestimuleerd om jouw doel uit te voeren.

  Analyse website

  Als eerste worden de huidige resultaten en gegevens van jouw website of webshop geanalyseerd. Uit deze analyse komen de knelpunten naar voren en deze worden op basis van de relevantie en gevolgen geprioriteerd. Aan de hand van het gedrag van jouw bezoekers wordt er vastgesteld wat de oorzaak van dit knelpunt kan zijn.

  Verbeteren website

  Indien dit volledig in kaart is, worden er wijzigingen op de website of webshop doorgevoerd en worden de resultaten gemeten en geanalyseerd. Via deze knelpunten, testen en analyses wordt jouw website of webshop geoptimaliseerd en afgestemd op het gedrag van jouw bezoekers. Je ontvangt daardoor meer verkopen, meer klanten en een hogere omzet.

  Resultaten

  Om een beeld te geven van enkele mogelijke effectieve wijzigingen, zijn er onderstaand elementen benoemd die geoptimaliseerd worden:

  • Call-to-actions buttons
  • Bestelpagina’s
  • Formulieren
  • Content (beeld en tekst)
  • User experience (gebruikservaringen)
  • Aanvragen
  • Linkbuilding

  Steeds belangrijker wordt Linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat er een link op een externe website komt te staan die verwijst naar uw website. Hoe meer links en hoe hoger de autoriteit van deze links, hoe beter Google uw website waardeert in de zoekresultaten.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die jij kan benutten, hoe jouw omzet stijgt door SEO of hoe jij het beste resultaat ontvangt? Wij helpen je graag op weg. Mail of bel (038-7601601) ons daarom gerust.

 • Contact opnemen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag:

  cheats

  The Feedback Company

  De Websmid is partner van The Feedback Company. Streeft u ook naar hogere klanttevredenheid, een perfect online reputatie en stijgende verkopen? Dit realiseren wij door met The Feedback Company betrouwbare reviews te verzamelen, controleren en publiceren d.m.v. het klant beoordelingssysteem van The Feedback Company. De sterrenrating wordt zichtbaar op Google. U kunt reviews via The Feedback Company hier aanvragen.

  Feedback company voorbeeld

  Mollie voor Prestashop

  De Websmid adviseert Mollie als Ideal betaalprovider. De voordelen van Mollie zijn:
  – Slechts 25 ct per transactie
  – Geen opstartkosten
  – Geen abonnementskosten
  – Dagelijks uitbetalen
  – Alle betaal methodes
  – Ook MisterCash en SofortBanking
  – Ook overboeken en achteraf betalen
  U kunt Mollie hier aanvragen.

  voorbeeld mollie

  Webwinkel Keurmerk

  De Websmid is partner van het WebwinkelKeur. Het WebwinkelKeur is een uniek betaalbaar keurmerk
  dat een controle combineert met klant beoordelingen. Kortom, 2 in 1! Dit biedt niet alleen meer zekerheid
  voor uw klanten, maar zorgt er ook voor dat u voordeliger uit bent (vanaf slechts euro per maand!). Meer keurmerk voor minder noemen we dat!

  Webwinkelkeur voorbeeld

  SendCloud

  De Websmid is partner van SendCloud. SendCloud verbetert het logistieke proces van je webwinkel. Gebruik SendCloud om gemakkelijk PostNL en DHL pakketten & briefpost te verzenden. Het gehele systeem functioneert in de cloud, zodat je er overal en altijd gebruik van kunt maken. Bij SendCloud werken ze niet met contracten, je kunt het systeem dus vrijblijvend proberen.

  SendCloud voorbeeld


 • Websites

  U wilt graag een mooie WordPress website laten maken die goed gevonden wordt door Google maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Een professionele website met maatwerk design kost – met (bijna) alles erop en eraan – vanaf € 1.300. Heeft u een klein budget? Er zijn zelfs al prima budgetwebsites vanaf slechts € 475.


 • Webshops

  U wilt een webshop laten maken om uw producten online te verkopen? Laat dan een professionele webshop van Prestashop maken. Prestashop is het snelst groeiende webshop platform ter wereld! De Websmid is al jaren specialist in Prestashop en e-commerce. U heeft al een zeer complete webshop voor € 2.800.


 • Online marketing

  U wilt uw website of webshop hoger in Google hebben zodat u meer bezoekers en nieuwe klanten mag verwelkomen. Wij bieden u uw eigen online marketeer die meer bezoekers en meer omzet uit uw website of webshop haalt. Al vanaf € 65 per maand laten wij uw website en webshop knallen bij Google.


 • Maatwerk

  Hoewel er veel standaard modules en plugins verkrijgbaar zijn voor Prestashop webshops en WordPress websites, kan er ook maatwerk nodig zijn. Specifieke functionaliteiten of koppelingen die op maat gemaakt worden. Onze programmeurs zijn hierin gespecialiseerd en maken op internet alles mogelijk.