Bel ons Stel je vraag

WordPress Update Service

Indien je beschikt over een WordPress website dan mag je je gelukkig prijzen vanwege de vele mogelijkheden en het uitgebreide CMS dat WordPress biedt. Niet voor niets dat WordPress erg populair is, veel professionele websites zijn met WordPress gebouwd.

WordPress is populair

Echter omdat WordPress een open source kent en veel wordt toegepast, is WordPress ook erg populair bij hackers. Immers als een hacker één plugin of versie kan hacken dan kan hij/zij daarmee tienduizenden websites hacken. En dat gebeurt dan ook zeer regelmatig met alle gevolgen van dien. Jouw website kan dan worden gebuikt om spam te versturen of virussen te plaatsen op pc’s van je bezoekers.

Geen updates, dan wel een hack!

De meest voorkomende oorzaak van een hack is dat er geen of te laat updates zijn gemaakt. Soms wordt gedacht dat als een website eenmaal draait er niets mee kan of hoeft te gebeuren. Dat is natuurlijk niet waar. Een regelmatige update zorgt ervoor dat je website goed blijft werken en dat deze veilig voor jou en bezoekers blijft.

Wij houden jouw website veilig

De beste remedie om te voorkomen dat je website wordt gehackt is om WordPress, het thema en alle plug-ins regelmatig te updaten. Indien jouw WordPress bij De Websmid is gehost dan kun je gebruik maken van onze update service. Binnen deze service wordt elk kwartaal de website nagekeken en de plug-ins en WordPress – waar mogelijk – ge-update naar de nieuwste versies. Een hack is daarmee praktisch uitgesloten. Deze update service kost slechts € 8,50 per maand.

ThijsHacken

WordPress gehackt?

Heb je niet tijdig updates doorgevoerd en is je WordPress website gehackt, dan helpen wij je graag om deze op te schonen, te updaten en te beveiligen. Wees er snel bij want Google zal al snel bezoekers waarschuwen om je website te bezoeken. Bovendien is de kans erg groot dat jouw website wordt misbruikt voor versturen van spam of phishing.

Update aanvragen

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderaan deze pagina jouw gegevens in of bel 038-7601601 en wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website veilig wordt, is en blijft.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar websites en webshops met PrestaShop. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort WordPress zeer goed of als beste website platform. WordPress heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met WordPress (wat websites betreft).

De Websmid is specialist in WordPress
Heeft jouw WordPress website hosting, optimalisatie of updates nodig? De Websmid is specialist in WordPress en is ook jou graag van dienst. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 038-7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!