Bel ons Stel je vraag

PrestaShop koppelingen en maatwerk

De Websmid beschikt over ervaren web-ontwikkelaars die elke functionaliteit in PrestaShop mogelijk maken. Met onze specialisten kunnen we, naast een zorgvuldige implementatie van standaard modules, ook maatwerk leveren.

Koppelingen PrestaShop

Ook koppelingen tussen PrestaShop met externe systemen van leveranciers (feeds), fulfilment bedrijven, boekhoudpakketten, kassa’s etc., apps voor smartphones of bijzondere functionaliteiten zijn mogelijk. Onze ontwikkelaars maken het graag voor je.

Maatwerk met PrestaShop

Het is ook mogelijk om een compleet online bestelsysteem op maat in PrestaShop te maken. Met geheel eigen specificaties en integratie van de PrestaShop in interne systemen. Dit gaat een stuk verder dan een configuratie van een module in Prestashop. Wij ontwikkelen jouw product van idee tot en met lancering.

Extra functionaliteiten of integraties

Maatwerk met PrestaShop houdt in dat u extra functionaliteiten of integraties toevoegt aan uw winkel die niet standaard beschikbaar zijn. Maatwerk kan u helpen om uw winkel te onderscheiden van de concurrentie, uw klanttevredenheid te verhogen, uw conversieratio te verbeteren en uw omzet te verhogen.

Werkwijze maatwerk

Als je een maatwerk applicatie voor je PrestaShop webshop of WordPress website wilt laten maken, dan gaan we eerst samen om tafel om de beste oplossing voor je wensen en doelstellingen te bepalen. Soms kan een standaard plug-in ook al een goede oplossing zijn. We bepalen dan de specificaties, doorlooptijd en opleverdatum. Tevens ontvang je van ons een schriftelijke kostenopgave waarin ook de betaaltermijn zijn vermeld. Na jouw akkoord gaan we op de afgesproken datum van start. Na oplevering staan we natuurlijk klaar om eventuele problemen te verhelpen. Daarna kunnen we het onderhoud en updates verzorgen.

Offerte vooraf

Voorafgaand zullen wij aan de hand van de opgegeven wensen en specificaties een kostenindicatie geven. We proberen grotere maatwerk opdrachten zoveel op te delen in overzichtelijke deeltaken. Dit maakt het mogelijk om opdrachten in delen op te leveren. De vooraf gefactureerde uren worden op een strippenkaart geplaatst waarop de uitgevoerde werkzaamheden worden gespecificeerd.

DSC05681-min

  Koppelingen PrestaShop


Allwoco

Functionaliteit: PrestaShop uitgebreide module voor meerdere shops: product, features, categorie, shop imports en order/klant exports naar interne maatwerk systemen van de klant.

Systemen: Indirecte koppelingen met Afas gerealiseerd, met meerdere Afas en maatwerk crm-systemen, Debounce email-check, Postcode.nl API.

WS Connect

Functionaliteit: PrestaShop module API endpoints voor versturen en ontvangen van product- en order-data. Meerdere shops ontvangen razendsnel heleboel data. De PrestaShop module zorgt voor optimaal snelle verwerking van product- en order-data on-the-fly zodat voorraden en product-data uit SnelStart snel gesynchroniseerd zijn.

Systemen: SnelStart, maatwerk-API koppeling met Azure, Postcode.nl API.

WL Connect

Functionaliteiten: PrestaShop module, CSV import en export module voor order-en-klantdata. Orders worden in meerdere pakketten verstuurd en worden op order-regel-niveau afgehandeld met een externe server en gecommuniceerd naar de klant.

Systemen: Maatwerk CSV koppelingen, (s)FTP-transfers, Postcode.nl AP, Roularta nieuwsbrief import.

Pim Connect

Functionaliteiten: PrestaShop module XML product/combinatie import. Voor een klant met uitgebreide combinatieproducten met een uitgebreide navigatie- en categoriestructuur uit een PIM systeem. Beheert honderden producten geplaatst in tientallen categorieën tegelijk.

Systemen: PIM4Sales XML bestandsuitwisseling

  PrestaShop maatwerk modules


Haag Configurator

Functionaliteit: PrestaShop module voor het configureren van een offerte voor een haag.

Qr Dealer Affiliate

Functionaliteit: PrestaShop module voor het registreren en melden van affiliate (dealer) orders.

Naso Price Tool

Functionaliteit: PrestaShop module voor het aanmaken van prijzen-terug-berekening per land-btw instelling. Bijvoorbeeld 150 prijzen aanmaken met 1 klik voor 1 product.

Zaag Configurator

Functionaliteit: PrestaShop module voor het configureren van houten platen.

Monta Webservice Override

Functionaliteit: PrestaShop overrides voor extra te nemen acties bij gebruik van de webservice. Bijvoorbeeld bij externe voorraad updates, extra acties ondernemen.

Shipping Bar Calculator

Functionaliteit: Module voor PrestaShop voor het weergeven van huidige verzendtarief a.d.h.v. ingestelde gewichten in het mandje (en hoeveel nog toe te voegen).

Huisnummer toevoeging

Functionaliteit: Maatwerk voor PrestaShop voor het toevoegen van vaste huisnummer en toevoeging velden, geïntegreerd in PrestaShop.

  Koppelingen PrestaShop


Bol Order Import

Functionaliteit: PrestaShop module voor het importeren van bol.com orders.

Systemen: Bol.com API V5-9

Pri Sync

Functionaliteit: PrestaShop module voor het importeren van prijzen uit een Kassa-systeem. Voor het beheren van prijzen in een webshop zoeken we prijzen uit een kassasysteem op en passen de nodige prijswijzigingen uit; hiernaast mailen we een overzicht elke ochtend met de wijzigingen en de producten die niet gevonden zijn in de kassa.

Systemen: AsPOS REST API

MSync

Functionaliteit: PrestaShop module voor het synchroniseren van prijzen en voorraad uit een kassa systeem met een SOAP API. Data importeren specifieke leveranciers vanuit JSON.

Systemen: Mplus SOAP API, HocoParts JSON custom API

Micro Sync

Functionaliteit: PrestaShop module voor het synchroniseren van prijzen en voorraad uit een kassa systeem op locatie met een directe webservice-socket connectie.

Systemen: microCash

K Importer

Functionaliteit: PrestaShop module voor het importeren van producten met combinaties vanuit een XML bestand. Prijzen, voorraad synchronisatie vanuit sterk verouderde data geautomatiseerd omzetten en importeren in nieuwe systemen.

Systemen: XML, REST API

Pro Import

Functionaliteit: PrestaShop module voor het importeren van producten, prijzen en vooruit vanuit een lokaal draaiende kassa systeem.

Systemen: ProPOS SOAP API

 


Kiy Importer

Functionaliteit: PrestaShop module voor het exporteren van producten naar Kiyoh en importeren van website en productbeoordelingen.

Systemen: Kiyoh API

PPAF Letter

Functionaliteit: PrestaShop module voor het afletteren van PayPal betalingen converter. CSV omzetten naar XML voor het gebruik bij Twinfield xml import.

Systemen: CSV, XML, PayPal

Twin Sync

Functionaliteit: PrestaShop module voor het exporteren van orders naar Twinfield volgens in PrestaShop instelbare configuratie.

Systemen: Twinfield API, REST, XML

AA Sync

Functionaliteit: PrestaShop module API endpoint voor het ontvangen van voorraad en product-gegevens voor het aanmaken/updaten van producten en voorraden.

Systemen: custom REST API

Stock Sync

Functionaliteit: PrestaShop module voor het synchroniseren van voorraad met een extern maatwerk verkoop-platform.

Systemen: API

Cycle Sync

Functionaliteit: PrestaShop modules voor het importeren van meerdere leveranciers prijzen en voorraad. Exporten van orders naar leveranciers. Importeren van verzendingen van leveranciers.

Systemen: CSV/XML/JSON bestanden import via FTP en via SOAP, REST. Custom-API’s van leveranciers.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds vele jaren PrestaShops en WordPress websites. Met ruim tien ontwikkelaars en designers in eigen huis, kunnen we bijna elke maatwerk wens vervullen en/of probleem verhelpen. We zij transparant in de kosten en streven naar een echte samenwerking waarin wij ons flexibel en klantvriendelijk zullen opstellen.

Alles voor jouw online ambities
Heeft jouw website of webshop maatwerk, vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid in Zwolle is je graag van dienst. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (ofschoon we niet feilloos zijn natuurlijk). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!