Bel ons Stel je vraag

Webdevelopment Zwolle

De Websmid in Zwolle verzorgt webdevelopment voor alle soorten bedrijven en instellingen. Voor elk budget een mooie website! En voor Zwollenaren lekker in de buurt: Assiesplein 10 in Zwolle. Dit is tegenover Parkeergarage Noordereiland en direct achter De Librije. Je parkeert bij ons voor de deur!

Je zoekt een Webdevelopment bedrijf in Zwolle?

Je wilt een nieuwe website te laten bouwen in Zwolle? Dan hoef je niet verder te zoeken want De Websmid ontwerpt, ontwikkelt, onderhoudt, host en optimaliseert professionele WordPress websites.

DSC05720-min

Webdesign is een vak apart

De eerste stap bij het bouwen van de website is het design. Webdesign is een vak apart! Bij De Websmid vinden we dat een websitebouwer daarom geen webdesigner is (en andersom). Als een designer ook bouwt dan is hij/zij tijdens het ontwerpen van de website al bezig met het bouwen ervan. Daardoor wordt een design beperkt. Kortom: webdesign is werk voor specialisten.

Responsive design

Responsive design betekent dat het beeld van de website wordt aangepast naar de beeldschermhoudingen. Zo ziet de website er op alle beeldschermen goed uit; op smartphone, tablet, laptop en pc. Uiteraard zijn alle websites die door De Websmid in Zwolle worden gebouwd responsive.

Eerst ontwerp van de website

Zoals gezegd maken we eerst het ontwerp van de website. Samen met jou als opdrachtgever bespreken we wat je belangrijk vindt in het webdesign. Wij geven je ook feedback want een mooie website (of maatwerk webdesign) betekent niet altijd een succesvolle website.

Een website die werkt

De meeste klanten van De Websmid willen toch ook een hoge conversie. Conversie is het resultaat van een bezoek aan je website: bijvoorbeeld een telefoontje of een mail. Bij het bespreken van jouw wensen voor het webdesign adviseren wij je welke aspecten kunnen leiden tot een hogere conversie. Uiteraard bepaal je zelf of wij deze punten in het webdesign opnemen.

MeerDanZoekmachinaOptimalisatie2
DSC00319

De website bouwen

De tweede stap, na het goedkeuren van het webdesign, is het bouwen van de website. De website wordt pas gebouwd als het design is goedgekeurd. Dat hoeft zeker niet na het eerste concept. Concepten zijn er om te worden aangepast, net zo vaak totdat je helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Website optimaliseren

Overigens kunnen we ook tijdens en na de bouw van de website nog zaken in het design aanpassen. De derde stap is het vullen van de website met teksten, afbeeldingen, video’s etc. Als de website gevuld is, dan kunnen we de website nog optimaliseren voor Google zodat de website gevonden wordt op de relevante zoekwoorden.

Kosten webdevelopment

Elke website is weer anders maar door onze ervaring en effectieve werkwijze durven wij je vooraf een vaste prijs te geven. Je krijgt een zeer professionele, optimaal beveiligde, responsive website voor € 1.500. Om de website echt mooi en uniek te maken, maken we vooraf een maatwerk design (€ 650). De website is uiteraard geschikt voor pc, tablet en smartphone. De totale kosten excl. BTW bedragen dus € 2.150.

Voor elk budget een passende website

Als je slechts over een klein budget beschikt dan bieden wij een budgetwebsite aan. Een goed alternatief voor de professionele versie. Deze kan voordeliger omdat deze met een vaste template is gebouwd (uiteraard wel in jouw eigen kleurstelling) en beperkt van opzet. Kosten zijn slechts € 475. We informeren je graag over de voorwaarden.

DSC00293_1_
DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid is een echt Zwols bedrijf en houdt kantoor aan het Assiesplein 10 op het Noordereiland. We bouwen al meer dan tien jaar PrestaShop webshops en websites. Je parkeert bij ons voor de deur of je komt lekker op de fiets want voor de deur staan fietsenrekken.

Zo lekker dichtbij: rand van centrum Zwolle

Je mag altijd bij ons binnenlopen. Ook al ben je nog geen klant. Bijna altijd is er wel iemand die je verder kan helpen. De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie over webdevelopment of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!