• Maatwerk Applicaties

  De Websmid beschikt over ervaren web-ontwikkelaars die elke functionaliteit in Prestashop en WordPress mogelijk maken. Met onze specialisten kunnen we naast een zorgvuldige implementatie van standaard modules ook maatwerk leveren.

  Ook koppelingen van WordPress en Prestashop met externe systemen van leveranciers (feeds), fulfilment bedrijven, kassa’s etc., apps voor smartphones of bijzondere functionaliteiten zijn mogelijk. Onze ontwikkelaars maken het graag voor u.

  Alles is mogelijk!

  Het is ook mogelijk om een compleet online systeem op maat te maken. Dit gaat een stuk verder dan een configuratie van een module in Prestashop of WordPress. Tijdens deze projecten komen alle disciplines van de Websmid samen in één duidelijk ontwikkeltraject. Wij ontwikkelen uw product van idee tot aan lancering. We ontwikkelen maatwerk in Prestashop, Magento, WordPress en Drupal. Ook hierna kunnen we u blijven ondersteunen met totale service op het gebied van hosting, onderhoud en verdere optimalisatie.

 • Gratis offerte aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag:

home parallax

 • Websites

  U wilt graag een mooie WordPress website laten maken die goed gevonden wordt door Google maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Een professionele website met maatwerk design kost – met (bijna) alles erop en eraan – vanaf € 1.300. Heeft u een klein budget? Er zijn zelfs al prima budgetwebsites vanaf slechts € 475.


 • Webshops

  U wilt een webshop laten maken om uw producten online te verkopen? Laat dan een professionele webshop van Prestashop maken. Prestashop is het snelst groeiende webshop platform ter wereld! De Websmid is al jaren specialist in Prestashop en e-commerce. U heeft al een zeer complete webshop voor € 2.800.


 • Online marketing

  U wilt uw website of webshop hoger in Google hebben zodat u meer bezoekers en nieuwe klanten mag verwelkomen. Wij bieden u uw eigen online marketeer die meer bezoekers en meer omzet uit uw website of webshop haalt. Al vanaf € 65 per maand laten wij uw website en webshop knallen bij Google.


 • Maatwerk

  Hoewel er veel standaard modules en plugins verkrijgbaar zijn voor Prestashop webshops en WordPress websites, kan er ook maatwerk nodig zijn. Specifieke functionaliteiten of koppelingen die op maat gemaakt worden. Onze programmeurs zijn hierin gespecialiseerd en maken op internet alles mogelijk.