Bel ons Stel je vraag

PrestaShop koppelingen en maatwerk

De Websmid beschikt over ervaren web-ontwikkelaars die elke functionaliteit in PrestaShop en WordPress mogelijk maken. Met onze specialisten kunnen we, naast een zorgvuldige implementatie van standaard modules, ook maatwerk leveren.

Koppelingen PrestaShop

Ook koppelingen tussen PrestaShop met externe systemen van leveranciers (feeds), fulfilment bedrijven, boekhoudpakketten, kassa’s etc., apps voor smartphones of bijzondere functionaliteiten zijn mogelijk. Onze ontwikkelaars maken het graag voor je.

Maatwerk met PrestaShop

Het is ook mogelijk om een compleet online bestelsysteem op maat in PrestaShop te maken. Met geheel eigen specificaties en integratie van de PrestaShop in interne systemen. Dit gaat een stuk verder dan een configuratie van een module in Prestashop. Wij ontwikkelen jouw product van idee tot en met lancering.

Maatwerk met WordPress

Hetzelfde geldt voor WordPress dat we graag gebruiken om succesvolle platforms te bouwen. Omdat WordPress open source is, is het maatwerk, indien gewenst, ook voor andere ontwikkelaars toegankelijk. Zo ben je nooit van één partij afhankelijk. Goed voor de service en het houdt de kosten laag.

Werkwijze maatwerk

Als je een maatwerk applicatie voor je PrestaShop webshop of WordPress website wilt laten maken, dan gaan we eerst samen om tafel om de beste oplossing voor je wensen en doelstellingen te bepalen. Soms kan een standaard plug-in ook al een goede oplossing zijn. We bepalen dan de specificaties, doorlooptijd en opleverdatum. Tevens ontvang je van ons een schriftelijke kostenopgave waarin ook de betaaltermijn zijn vermeld. Na jouw akkoord gaan we op de afgesproken datum van start. Na oplevering staan we natuurlijk klaar om eventuele problemen te verhelpen. Daarna kunnen we het onderhoud en updates verzorgen.

Offerte vooraf

Voorafgaand zullen wij aan de hand van de opgegeven wensen en specificaties een kostenindicatie geven. We proberen grotere maatwerk opdrachten zoveel op te delen in overzichtelijke deeltaken. Dit maakt het mogelijk om opdrachten in delen op te leveren. De vooraf gefactureerde uren worden op een strippenkaart geplaatst waarop de uitgevoerde werkzaamheden worden gespecificeerd.

DSC05681-min
NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds vele jaren PrestaShops en WordPress websites. Met ruim tien ontwikkelaars en designers in eigen huis, kunnen we bijna elke maatwerk wens vervullen en/of probleem verhelpen. We zij transparant in de kosten en streven naar een echte samenwerking waarin wij ons flexibel en klantvriendelijk zullen opstellen.

Alles voor jouw online ambities
Heeft jouw website of webshop maatwerk, vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid in Zwolle is je graag van dienst. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (ofschoon we niet feilloos zijn natuurlijk). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!