Bel ons Stel je vraag

PrestaShop Update naar PrestaShop 1.7

Beschik je momenteel over een PrestaShop 1.4, 1.5 of 1.6 versie en wil je overstappen naar PrestaShop 1.7? De Websmid verzorgt dit graag voor je zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van een PrestaShop 1.7.

Werkwijze update PrestaShop 1.7

Eerst inventariseren we de bijzondere modules en/of functionaliteiten en onderzoeken of er passende updates beschikbaar zijn zodat deze ook in de nieuwe PrestaShop goed blijven werken. Vaak kan de webshop ook een nieuw moderner design gebruiken. Daarom maken we vaak ook vooraf een geheel nieuw design.

Updaten naar nieuwste PrestaShop

Vervolgens bouwen we een nieuwe lege 1.7 PrestaShop in de afgesproken lay-out en voorzien van jouw gegevens en modules. We converteren en importeren alle databases met klanten, orders en producten van je huidige shop naar de 1.7 versie. Na testen kan de vernieuwde webshop online.

Benodigde gegevens voor update

Om jouw webshop te kunnen updaten, hebben wij de FTP-gegevens en login van je PrestaShop beheer nodig. Vanzelfsprekend nemen we eerst alle stappen en wensen met je door; telefonisch, per mail of indien wenselijk tijdens een bezoek aan ons kantoor in Zwolle.

TarievenPrestaUpdate-02

Tarieven update
PrestaShop 1.7

De kosten voor een update van PrestaShop 1.2/1.3/1.4/1.5/1.6 naar 1.7 zijn gebaseerd op het werkelijke aantal uren dat we moeten maken. Dit verschilt per versie, geïnstalleerde modules en per shop. Doorgaans komt het uit op rond 24-30 uren x € 90 (plus de eventuele kosten van het redesign en datamigratie).

PrestaShop updaten is specialistenwerk

Ga nooit zo maar zelf je PrestaShop updaten zonder een goede back-up. Een update verandert veel instellingen en moduleconfiguraties die de lay-out en werking onherroepelijk beïnvloeden. Het updaten vraagt specifieke kennis en is specialistenwerk. Wij helpen je hier graag mee.

Voordelen van
PrestaShop 1.7

Snelheid! Prestashop 1.7 draait op PHP 7 veel sneller.
Een efficiëntere check-out (hogere conversie).
Een verbeterd en sneller beheer.
Een gemakkelijker productcreatie proces.
Prestashop 1.7 laat zich veel makkelijker updaten.

Nog meer 1.7 voordelen

Een betere manier om een thema te maken en onderhouden.
Een nieuw start thema zodat de bouw minder tijd vraagt.
Een nieuw default thema: strak en gemakkelijker uit te breiden.
Verbeterd surfen voor key-users in de back office.
Gemakkelijk vinden van (niet-)geïnstalleerde modules.

Voordelen van
PrestaShop 1.7

  • Sneller! Prestashop 1.7 draait op php 7 veel sneller
  • Een efficiëntere check-out (hogeren conversie)
  • Een verbeterd en sneller beheer
  • Een gemakkelijker productcreatie proces
  • Prestashop 1.7 laat zich veel makkelijker updaten

 

Nog meer 1.7 voordelen

  • Een betere manier om een thema te maken en onderhouden
  • Een nieuwe start thema zodat de bouw minder tijd vraagt
  • Een nieuw default thema: strak en gemakkelijker uit te breiden
  • Verbeterd surfen voor key-users in d de back office
  • Gemakkelijk vinden van (niet-)geïnstalleerde mudules
_DSC8568

Updates van PrestaShop

Er worden regelmatig updates van PrestaShop aangeboden. De meeste updates kun je overslaan als je geen problemen in de webshop ondervindt. Alleen bij veiligheidsissues en bugs is het raadzaam PrestaShop te updaten. De updates van modules zijn zeker aan te raden; veelal kan dit door een simpele klik. Eens per 2-4 jaar komt PrestaShop met een geheel nieuwe versie. Overstappen naar de nieuwste versie biedt zeker voordelen maar hoeft niet.

PrestaShop 1.7

Vanaf 2017 gebruiken wij PrestaShop 1.7. Na enkele updates was deze stabiel en is het de basis voor de webshops die De Websmid tegenwoordig bouwt. Belangrijk voordeel van de nieuwste versie is dat deze uiteraard op PHP7 draait en de shop beduidend sneller is. Tevens zijn het betaalproces en het beheer geoptimaliseerd en zijn allerlei kleine issues opgelost.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 PrestaShops. Wij doen niets met Magento of andere webshop systemen maar hebben ons volledig toegelegd op PrestaShop. Niet voor niets dat we ons PrestaShop specialist mogen noemen.

Alles voor jouw online ambities
Heeft jouw PrestaShop vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!