• Een professionele website laten maken

  De Websmid ontwikkelt betaalbare en professionele websites die er natuurlijk ook nog eens mooi uitzien. Wij maken van jouw nieuwe website niet alleen een prachtig visitekaartje maar wij zorgen er ook voor dat deze nieuwe klanten oplevert.

  WordPress websites
  Wij bouwen de websites in WordPress. WordPress biedt namelijk een zeer uitgebreid CMS waardoor je het onderhoud ook zelf kunt doen. Bovendien is de website eenvoudig uitbreidbaar met vele functionaliteiten. Wij bieden een passende website voor elk budget, met of zonder maatwerk design. Het design kan natuurlijk ook door jou zelf of een andere designer worden aangeleverd.

 • De eerste stap naar online succes
 • Waarom een website van De Websmid?

  De Websmid heeft voor elk aspect specialisten in eigen huis; design, fotografie, bouw, zoekmachine optimalisatie en zo nodig maatwerk programmeren. Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om jouw online doelstellingen te behalen. Honderden tevreden klanten zijn nog steeds blij met een website van De Websmid. Want ook na oplevering bieden wij alle benodigde support.

  Op de toekomst voorbereid
  Als je een gebruiksvriendelijke website met (ontelbare) uitbreidingsmogelijkheden zoekt, zonder de hoofdprijs te betalen, dan is een WordPress website van De Websmid een uitstekende oplossing. De Websmid bouwt hem graag voor jou: compleet, snel en voordelig. Bovendien helpen wij je om een goede ranking bij Google op te bouwen.

 • De mogelijkheden van WordPress

  De mogelijkheden van WordPress zijn bijna onbeperkt. Het standaard uitrustingsniveau van een WordPress website is al indrukwekkend. Mocht je toch nog meer wensen dan biedt WordPress duizenden extra plugins aan waarmee je jouw website kunt verrijken. Deze plugins kosten doorgaans enkele tientjes (tot een paar honderd euro) en zijn eenvoudig te installeren.

  Maatwerk in WordPress
  Mocht je nog verder willen en maatwerk nodig hebben, dan is dat binnen WordPress geen enkel probleem. De programmeurs van De Websmid kunnen elk gewenst maatwerk binnen WordPress ontwikkelen.


 • Voor wie is WordPress geschikt?

  WordPress is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Als je bedrijf groeit dan kan de website makkelijk meegroeien. Je kunt uitbreiden in bijna alle talen van de wereld en in alle denkbare functionaliteiten en zoveel pagina’s als je wilt. Je kunt er, met behulp van een extra plugin genaamd ‘Woocommerce’, zelfs een webshop van maken zodat er online besteld en betaald kan worden. 

  Gewenste functionaliteiten in een website
  Elke website is qua design weer anders en kan over eigen functionaliteiten beschikken zoals een blog, polls, een forum, contact- en offerteformulieren, toegang tot klanten accounts, fotoalbums, sliders, event calenders, agenda, nieuws rubrieken etc. Kort gezegd: alles is mogelijk met een WordPress website van De Websmid.

 • Het beheer van de website

  Het beheer van een WordPress website vindt online plaats. Zo kunnen meerdere personen tegelijk de website bijhouden en is het beheer niet locatie gebonden. Je kunt zelf medewerkers aanmaken, elk met een eigen rol en rechten. Het beheer is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingericht. In het beheer wordt de complete website zoals pagina’s, nieuwsitems, foto’s, medewerkers, agenda, boekingen, events etc. bijgehouden.

  Beveiliging
  Vanzelfsprekend zijn de voor- en achterkant van WordPress zeer goed beveiligd tegen onbevoegden en worden wachtwoorden en cookies encrypted opgeslagen. Bovendien voorziet De Websmid de website van een beveiligde verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de url. Hiermee worden alle formulieren beveiligd verzonden.

 • Hoog in Google met WordPress

  Binnen WordPress zijn alle mogelijkheden opgenomen om je website goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Je kunt (hoeft niet) alle metatags zoals keywords, description, titles en seo-vriendelijke url’s zelf instellen. Ook kun je afbeeldingen een alt tag meegeven zodat deze ook goed geïndexeerd worden door Google. De XML-sitemap die in de website wordt gegenereerd, zorgt ervoor dat Google alle pagina’s opneemt.

  Snelheid van de website
  Een hoge ranking bij Google wordt ook beïnvloed door de snelheid van een website. WordPress beschikt over cachesystemen die de website extra snel kunnen maken. Uiteraard heeft de webhosting (server) ook grote invloed op de snelheid.

 • Meer klanten met een nieuwe website

  Een mooie website is leuk. Voor sommige van onze klanten is het genoeg als de website representatief is en kan dienen als een mooi visitekaartje. Toch gaat het er vaak ook om dat de nieuwe website meer bezoekers en nieuwe klanten genereert. Een mooie design website zorgt niet automatisch voor meer klanten. Overzicht, vertrouwen en een duidelijke navigatie zijn cruciaal. Ook moet het makkelijk zijn om een aanvraag in te dienen.

  Conversie
  Niet het ‘fancy gehalte’ van de website levert een hoge conversie. Maar een hoge conversie wordt gehaald door duidelijkheid, de juiste informatie (die men zoekt), geen overbodige toeters en bellen, snelheid, gemak, de juiste kleurstelling etc. De Websmid adviseert je graag hierin.

 • Marketing met WordPress

  Binnen WordPress zijn er talloze mogelijkheden om professionele marketingacties op te zetten. Je kunt het zelf bijna niet bedenken zoveel mogelijkheden zijn er om je producten en diensten op bijzonder manier onder de aandacht te brengen.

  Vele marketing plugins
  Natuurlijk uitgebreide nieuwsbrievenplugins en koppelingen met bijvoorbeeld Mailchimp, popup promo’s, banners, remarketing, social media integratie etc. Zo kunnen bijvoorbeeld jouw posts met foto’s op Facebook of Instagram automatisch als een soort album op je pagina’s worden gepresenteerd.

 • De plugins van WordPress

  Een standaard WordPress is eigenlijk nooit standaard door de vele (veelal gratis) uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van plugins. Veel functionaliteiten zijn standaard geïnstalleerd in WordPress. Maar mocht je meer functionaliteiten willen dan kun je deze modules binnen enkele klikken installeren via WordPress website en vele andere platforms. Soms gratis, vaak voor slechts enkele tientjes als eenmalige vergoeding.

  Extra plugin installeren
  Het is erg gemakkelijk om een nieuwe plugin te installeren. Klik in het beheer gewoon op ‘nieuwe plugin’ en selecteer uit het overzicht de plugin die je wenst. Je klikt op ‘installeer’ en vervolgens op ‘activeren’.  Soms moet je de plugin dan configureren zoals jij hem wilt gebruiken maar ook dat is doorgaans geen hoge wetenschap.


 • Updates van WordPress

  Er worden regelmatig updates van WordPress aangeboden en het is raadzaam om deze updates uit te voeren. Als je de updates van WordPress volgt dan kan er weinig met de website gebeuren. Er zijn drie soorten updates: updates van templates, plugins en WordPress. In het beheer wordt precies aangeven welke een update behoeven.

  Zelf updaten of uitbesteden?
  Het updaten is op zichzelf niet ingewikkeld. Het is wel verstandig om tevoren een back-up te maken. Wij helpen je graag met updaten. Met veel klanten hebben we afgesproken dat wij dit bewaken en periodiek uitvoeren. Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat het tijdig (en goed) gebeurt.

 • WordPress Support

  De Websmid ontwerpt, bouwt, onderhoudt, optimaliseert en host WordPress websites. Je mag ons best een specialist in WordPress noemen. Dus ook voor aanpassingen, support en optimalisatie van WordPress, na oplevering, kun je bij ons terecht. Zelfs als wij de website niet hebben gebouwd. Veel aanpassingen kun je zelf in het beheer doen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

  Garanties
  Met onze ervaring kunnen we wel garanderen dat we met WordPress in staat zijn fantastische en succesvolle websites te bouwen. En als we onverhoopt tegen problemen aanlopen dan zijn die doorgaans vrij eenvoudig op te lossen.


 • De kosten van een nieuwe website

  De Websmid biedt aan om voor elk budget een keurige website te maken. De kosten hangen af van bijvoorbeeld wel of geen maatwerk design (door ons gemaakt of elders), bijzondere functionaliteiten, talen, aantal formulieren, wel of geen zoekmachine optimalisatie, aantal pagina’s etc. Daarom is het goed om tevoren je wensen, de mogelijkheden en het budget af te stemmen zodat we samen een passende prijs kunnen afspreken.

  Prijsindicatie nieuwe website
  We houden niet van open eindjes en geven daarom vooraf een vaste prijs op in een schriftelijke offerte. Om een indicatie te geven: er is al een budget website voor € 475. Een professionele versie met maatwerk design kost rond € 1.300.

 • Website voorbeelden

  De Websmid heeft inmiddels jaren ervaring in het bouwen van websites en we kunnen dan ook diverse website voorbeelden laten zien. Onderaan deze pagina vind je ter inspiratie enkele afgeronde projecten. Omdat jij natuurlijk eigen wensen hebt die passen bij jouw producten en huisstijl, is de kans klein dat je een van deze voorbeelden zou willen. Daarom maken we eerst een ontwerp dat bij jouw uitgangspunten past.

  Mooi of niet mooi
  Voordat we beginnen met ontwerpen en bouwen van je nieuwe website gaan we samen jouw wensen bespreken. We vertellen je dan ook wat wel en wat niet belangrijk is om een website te laten scoren. Zoals eerder geschreven gaat het niet alleen om het uiterlijk vertoon maar zijn er meer aspecten die jouw nieuwe website succesvol kunnen maken.


 • Van start met je nieuwe website

  Ben je ook enthousiast geworden om een nieuwe website te laten bouwen door De Websmid? Laten we dan snel eens afspreken in het mooie Zwolle zodat we jouw wensen en doelstellingen kunnen bespreken. Aansluitend sturen we je geheel vrijblijvend een schriftelijke offerte toe. Als je hiermee instemt gaan we aan de slag met het ontwerp. Na eventuele aanpassingen, en natuurlijk jouw goedkeuring, wordt de website gebouwd conform het design en de afgesproken uitgangspunten.

  De bouw
  Als wij grotendeels klaar zijn met de bouw en configuratie van de website dan spreken we opnieuw af. We nemen dan de details door en laten je kennismaken met het beheer zodat je de website zelf ook kunt beheren. Na het afronden en optimaliseren volgens de uitgangspunten van Google, gaan we de website online zetten.

 • Meer over De Websmid

  De Websmid bouwt al meer dan tien jaar websites en webshops. Nadat wij enkele jaren geleden de verschillende website platforms grondig vergeleken hadden, kwamen wij tot de conclusie dat WordPress de toekomst heeft. Wij werken uitsluitend nog met WordPress (wat websites betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn.

  Alles voor jouw online ambities
  Heeft jouw website vernieuwing, hosting, optimalisatie of updates nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).Show more

Moondocs

Lees Meer

 

Klanten beoordelen ons met een 5-sterren Google rating

De Websmid BV wordt beoordeeld met een 10 / 10 op basis van 32 beoordelingen
Etiketten.nl werkt nu een jaar samen met De Websmid en het is een verademing. Snel, op tijd, meedenken, begrijpen wat je bedoelt en een echte PrestaShop expert. Van harte aanbevolen.
Jaap Spiering
Jaap Spiering
09:49 15 Apr 19
Zeer deskundig en betrokken. Betrouwbaar in de afspraken. Heel erg prettig in de samenwerking. Wij hebben met de Websmid één aanspreekpunt voor technische aanpassingen en aanpassingen qua vormgeving, maar ook voor SEO en Mailchimp. Top!
Derrek Jan Leeseman
Derrek Jan Leeseman
08:03 15 Apr 19
Nadat ons vorig hostingbedrijf alles in de soep had laten lopen de overstap gemaakt naar De Websmid. Wat een verademing. De problemen waren snel verlopen. Nu een nieuwe versie laten installeren en en nieuw design. De planning kan wat strakker, maar de uitvoering is prima. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Natuurlijk Martha
Natuurlijk Martha
15:22 09 Apr 19
TOPSERVICE: De Websmid krijgt van mij een dikke 10!Ik ben zó tevreden over de kwaliteit die ze leveren, de service, de bereikbaarheid en de oprechte vriendelijkheid waarmee ze je te woord staan. Ik ben zo dankbaar dat ik voor de Websmid heb gekozen, ik raad het iedereen aan.Toppers!
Jacqueline Koopman
Jacqueline Koopman
14:28 28 Nov 18
Dit bedrijf maakt super mooie websites maar is ook goed in de nazorg. Staat altijd voor je klaar en helpt je snel. Denkt met je mee en dat is zo fijn.
Sjoerd Heidstra
Sjoerd Heidstra
14:55 11 Oct 18
Vriendelijk bedrijf, helpen goed met meedenken over complexe problemen en vinden altijd een oplossing voor elk probleem, hoe complex de situatie ook mag zijn. Het maatwerk is het Toppunt van dit bedrijf, we krijgen wat we willen en kunnen daarmee nog meer winst halen uit ons bedrijf! Kortom met dit bedrijf kunnen wij alleen nog maar meer groeien!
George van Engers
George van Engers
08:58 03 Sep 18
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis in huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
14:13 05 Jun 18
De Websmid kan toveren met Prestashop en heeft ondanks dat het een complexe opdracht was de webshop van Phidermica tot het gewenste niveau weten te tillen, zonder moeilijk te doen over onvoorziene investeringen. Waar bestaat dit nog? Meer dan 80 usabilty facts zijn op maat en in het afgesproken design geleverd voor de best converterende site. Bedankt daarvoor!Ook al zijn deadlines niet altijd gehaald, het vertrouwen in de Websmid is er niet minder om geworden. Bedankt Leo en jouw deskundige collega’s die er een hele mooie site van hebben gemaakt! Vakwerk.
Werner Marks
Werner Marks
01:36 03 Apr 18
Mijn complimenten aan jullie voor het maken van onze website, precies gemaakt zoals wij het graag wilden hebben, bedankt
Rob Strijker
Rob Strijker
10:49 20 Mar 18
Wij kunnen De Websmid ​aan iedereen aanbevelen. Onze webs​hop is zeer goed vormgegeven en werkt erg ​goed. De omzet stijgt behoorlijk sinds we een nieuwe shop hebben. Personeel reageert ​alt​ijd erg snel en voert wensen correct door.En dat alles tegen zeer redelijke tarieven. ​Ze hebben ook het koppelen van de webshop aan ​betaalsystemen en verzendservices verzorgd.
Jan van Veen
Jan van Veen
11:12 09 Mar 18
Zeer goede en prettige communicatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Leveren een mooi product af en denken met je mee. Geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Een aanrader.
Erik Leemkuil
Erik Leemkuil
08:50 09 Mar 18
Werk al >10 jaar samen met De Websmid. Dat alleen al zegt voldoende. Fijne club mensen, snelle 'reageerders' (je hoeft geen dagen te wachten op reactie), goede sparringspartner, meedenkers en geduldig met nitwits en beterweters zoals ik.
ALEXANDER Bijl
ALEXANDER Bijl
16:38 20 Dec 17
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige web- sites, en geven goed advies! Ga zo door!
Mark Bos Bestrating Zeist
Mark Bos Bestrating Zeist
10:13 18 Dec 17
Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbaar website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres.Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.
Koen Cleijsen
Koen Cleijsen
13:57 22 Nov 17
De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.
Kommer Motorparts
Kommer Motorparts
11:35 14 Nov 17
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.
Ramon van Ophuizen
Ramon van Ophuizen
21:00 07 Nov 17
Wij laten onze nieuwe prestashop bij de websmid bouwen. De websmid werkt al jaren aan onze huidige webshop met grote tevredenheid.
jhaniesify
jhaniesify
15:22 09 Oct 17
Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
15:22 09 Oct 17
Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!
Bart Van Deun
Bart Van Deun
14:39 28 Sep 17
Top bedrijf!Zeer kundig in het bouwen en onderhouden van onze site en erg goed in in SEA en SEO. Daarnaast uitstekend contact.Van harte aanbevolen!
Jan Spiegelenberg
Jan Spiegelenberg
14:16 25 Sep 17
Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
14:16 25 Sep 17
Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!
Pieter bakker
Pieter bakker
12:54 25 Sep 17
Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.
Bos Bedden
Bos Bedden
13:01 22 Sep 17
Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.
W. Eijkelenboom
W. Eijkelenboom
13:01 22 Sep 17
Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.
Edgar De Heer
Edgar De Heer
13:01 22 Sep 17
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis is huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
13:01 22 Sep 17
Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.
Klaas Jaap Beintema
Klaas Jaap Beintema
13:01 22 Sep 17
Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.
AMH Kamp
AMH Kamp
13:01 22 Sep 17
De Websmid is een betrouwbare partij. Met een breed aanbod van diensten kunnen zij de klant overal mee van dienst zijn. Van productfotografie tot websites/webshops maken en zoekmachine optimalisatie.
Mike Segveld
Mike Segveld
13:01 22 Sep 17
Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen. Diverse expertises onder één dak
Alice Boezelijn
Alice Boezelijn
13:01 22 Sep 17
Sinds 2008 een betrouwbare, professionele en zeer prettige netwerk partner voor Cm2 support. Vele tevreden klanten die van een Websmid website mogen genieten en de top service van snelle bereikbaarheid. Aanrader dus als je op zoek bent naar een goede website of webshop!
Coco Moll
Coco Moll
11:30 12 Sep 17
Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.
Sjoukje Koster
Sjoukje Koster
17:37 31 Aug 17
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK