Bel ons Stel je vraag

De Websmid maakt jouw PrestaShop succesvol

De Websmid helpt je om jouw PrestaShop echt succesvol te maken. Niet alleen door eenmalig de pagina’s te optimaliseren maar vaak ook structureel en periodiek zodat je webshop steeds beter gaat presteren. Beter presteren door een hoge ranking en een hoge conversie.

Je eigen internet marketeer

Met de zoekmachinespecialist van De Websmid krijg je je eigen internetmarketeer omdat het om meer dan alleen zoekmachine optimalisatie gaat. Zoals bijvoorbeeld het opzetten en/of optimaliseren van Google Ads campagnes en/of andere internetcampagnes. Kortom een persoonlijke begeleiding en advisering op het gebied van internet marketing en SEO van uw Prestashop.

Maatwerk in SEO

Samen met jou stellen we – na een zoekwoordenonderzoek – de zoekwoorden vast waarop de PrestaShop gevonden moet worden. Dan maken we een actieplan hoe we je webshop hoger in Google laten komen.

Planning & looptijd

Om een SEO traject succesvol af te ronden, raden we doorlooptijd aan van 6-12 maanden (afhankelijk van meerdere factoren). Alle facetten die jouw webshop een hogere ranking bij Google kunnen geven, komen dan aan de orde. Denk hierbij aan een zoekwoordenonderzoek, inrichten van Google Search Console, aanmaken en optimaliseren van Google Mijn Bedrijfspagina, on page SEO, linkbuilding, conversie optimalisatie etc. Al na 3 maanden zul je de eerste positieve effecten merken.

MeerDanZoekmachinaOptimalisatie2

Meer dan zoekmachine optimalisatie alleen

Zoals gezegd gaat het om meer dan zoekmachine optimalisatie alleen. Want met alleen SEO en veel bezoekers krijg je nog geen orders. De kunst is om ervoor te zorgen dat een bezoeker een klant wordt. Vaak zijn kleine aanpassingen in een webshop al voldoende om net dat verschil te maken waardoor bezoekers klanten worden. Onze internet marketeers zijn gespecialiseerd in het verbeteren van webshops met een hogere conversie als resultaat.

SEO actielijst

Bij ons geen vaagheden en wollige termen. Onze SEO PrestaShop aandachtspunten zijn duidelijk en inzichtelijk:

Zoekwoorden onderzoek
Alle metatags optimaliseren
Pagina titels optimaliseren
Teksten
H1, H2 en H3 titels aanmaken
Laadtijd
Url’s optimaliseren
SEO vriendelijke url’s
Voorkoming dubbele content

Interne links
Linkbuilding
(Google) Sitemap
Google Places
Foto’s (alt/titel) optimaliseren
Social media integratie
Extra landingpagina’s
Conversie optimalisatie
Content verrijken(!)

_DSC8572

Wat kost een Google toppositie?

Tarieven SEO

Google gebruikt honderden indicatoren om een webshop te ranken. Sommige houdt Google geheim maar de meeste hiervan kennen we. Bij het optimaliseren kun je veel aspecten positief beïnvloeden wat resulteert in een hoge(re) ranking. Er zijn ook factoren die je niet kunt beïnvloeden zoals het aantal concurrenten en hun (SEO) inzet. Hier geldt dan vooral: blijf verbeteren want de aanhouder wint!

Vooraf bespreken we natuurlijk je wensen en doelstellingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om die te bereiken. We kijken wat het beste past bij jouw budget. Er is een resultaatgericht linkbuildingpakket, maar ook een compleet SEO-pakket (incl. on-page SEO en linkbuilding). De resultaten hiervan zijn indrukwekkend.

HogerInGoogle

Hoger in Google
met PrestaShop

Binnen PrestaShop zijn alle mogelijkheden opgenomen om je webshop goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Je kunt (hoeft niet) alle metatags zoals keywords, description, titles en seo-vriendelijke url’s zelf instellen. Ook kun je afbeeldingen een alt tag meegeven zodat deze ook goed geïndexeerd worden door Google. De XML-sitemap die in PrestaShop wordt gegenereerd, zorgt ervoor dat Google alle pagina’s opneemt.

Snelheid en laadtijd van PrestaShop

Een hoge ranking bij Google wordt ook beïnvloed door de snelheid en laadtijd van een webshop. PrestaShop beschikt over cachesystemen die de webshop erg snel kunnen maken. Uiteraard heeft de webhosting (server) ook grote invloed op de snelheid en die is door ons helemaal afgestemd op PrestaShop.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 PrestaShops. Wij doen niets met Magento of andere webshop systemen maar hebben ons volledig toegelegd op PrestaShop. Niet voor niets dat we ons erkend PrestaShop specialist (Platinum) mogen noemen.

Alles voor jouw online ambities
Heeft jouw PrestaShop vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!