• Prestashop hoger in Google

  De Websmid maakt uw Prestashop succesvol

  De Websmid biedt een ‘SEO Pakket’ aan waarmee uw Prestashop hoger in Google komt. Er wordt geen enkel aspect overgeslagen. Deze dienst gaat verder dan eenmalig pagina’s optimaliseren. Het Prestashop SEO Pakket biedt een continue verbeterslag van uw website met het oog op een hoogst haalbare ranking bij Google met een toenemend aantal relevante zoekwoorden. Het pakket gaat dus niet uit van een eenmalige actie maar van een langere periode van blijvend optimaliseren en (veel) relevante content toevoegen, in verschillende vormen.

  Je eigen internet marketeer

  Met de Google specialist van De Websmid krijg je je eigen internetmarketeer. Want het gaat vaak om net even meer dan alleen zoekmachine optimalisatie. Het gaat ook om andere acties die leiden tot meer bezoekers en klanten. Zoals bijvoorbeeld het opzetten en/of optimaliseren van Adword campagnes en/of andere internet campagnes. Kortom een persoonlijke begeleiding en advisering op het gebied van internet marketing en SEO van uw Prestashop.

  SEO Actielijst

  Bij ons geen vaagheden en wollige termen. Onze SEO Prestashop acties zijn duidelijk en inzichtelijk:
  Zoekwoorden onderzoek

  • Alle metatags optimaliseren
  • Pagina titels optimaliseren
  • Teksten indelen en afstemmen op zoekwoorden en optimaliseren
  • h1, h2 en h3 titels aanmaken
  • Url’s optimaliseren
  • SEO vriendelijke url’s (zonder extensie)
  • Voorkoming dubbele content (www/zonder www)
  • Interne links aanmaken (in juiste ankertekst)
  • Aanmelden bij DMOZ
  • Externe links aanmaken (in juiste ankertekst)
  • Linkbuilding
  • Google Sitemap
  • Google Places account opzetten
  • Websitemap bijwerken
  • Foto’s (alt/titel) optimaliseren
  • Youtube kanaal ontwikkelen
  • W3C valideren
  • Social media integratie (Twitter/Facebook etc.)
  • Check consequente linkopbouw naar Home
  • Landingpagina’s met relevante teksten toevoegen (zie zoekwoorden Referenties/ervaringen/content toevoegen
  • Ondersteuning bij nieuwsbrievencampagnes
  • In overleg opzetten en beheren van Adwords campagne
  • Social Media en SEO

  Conversie optimalisatie

  Het gaat echter om meer dan zoekmachine optimalisatie. Want met alleen SEO en veel bezoekers krijg je nog geen orders. De kunst is om ervoor te zorgen dat een bezoeker een klant wordt. Vaak zijn kleine aanpassingen in een webshop al voldoende om net dat verschil te maken waardoor bezoekers klanten worden. Onze internet marketeers zijn gespecialiseerd in het verbeteren van webshops die leiden tot hogere conversie.

  Maatwerk

  Samen met u stellen we de zoekwoorden vast waarop uw website gevonden moet worden. Hiertoe wordt tevens een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd. Dan maken we een plan op welke manier we uw webshop het beste hoger in Google kunnen laten scoren. We stemmen dan ook eventuele andere acties af die we aan de webshop koppelen.

  Planning & looptijd

  In het pakket zitten diverse initiële werkzaamheden die verdeeld over de eerste maanden worden uitgevoerd. Daarna wordt toegespitst op ontwikkelen van relevante content, verdere verfijning van de shop en internetmarketing. De looptijd van het ‘Presta SEO Pakket’ is onbepaald omdat er constant gezocht wordt naar nieuwe verbeteringen. Maar u kunt stoppen wanneer u wilt.

  Tarieven: hoger in Google hoeft niet duur te zijn

  Het uitgangspunt is om al deze diensten tegen een zo vriendelijk mogelijk tarief aan te bieden zodat de kosten nooit een drempel mogen zijn voor een ieder die een professionele Prestashop wil runnen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat per maand wordt besteed. Daar maken we van te voren duidelijke afspraken over! Een budgetvriendelijke instapmogelijkheid kost € 80 (excl. BTW) per maand voor één uur inzet van een SEO specialist per maand. Er wordt per maand achteraf gefactureerd. Deze investeringen heeft u straks snel terugverdiend want de kosten zijn doorgaans slechts een fractie van de extra omzetten die u met uw Prestashop zult realiseren.

  Uw Prestashop hoger in Google en meer Conversie

  Dat doen we door alles uit uw Prestashop te halen wat erin zit. En dat kan heel veel zijn want Prestashop is een prachtig e-commerce systeem met grandioze mogelijkheden om topomzetten te behalen. Helaas zien de meeste webshop eigenaren niet waar het fout gaat en hoe het (makkelijk) beter kan. Onze specialisten zien dat wel en helpen u daar graag bij. De resultaten geven uw Prestashop gegarandeerd een beduidend hogere en bestendigere ranking bij zoekmachines, op een toenemend aantal zoekwoorden. En een hogere conversie. Uw shop krijgt meer relevante bezoekers, meer klanten en meer omzet. U krijgt per kwartaal een rapportage van de werkzaamheden en resultaten.

  SEO Prestashop aanvragen

  Ons advies: zorg voor een structurele verbetering van uw webshop. En begin met een kleine investering van slechts € 80 per maand. In overleg met onze specialist kunt u verhogen of verlagen wanneer u wilt. Maar u kunt ook op elk moment stoppen; er zijn geen verplichtingen of lang lopende contracten. Vraag hier SEO van uw Prestashop aan.


Klanten beoordelen ons met een 5-sterren Google rating

De Websmid BV wordt beoordeeld met een 10 / 10 op basis van 34 beoordelingen
Fijn communicatie en goede ondersteuning van onze website. Ze ontzorgen ons als klant, zo kunnen wij ons concentreren op dingen waar wij goed in zijn.
KlusWijs Katwijk
KlusWijs Katwijk
10:05 14 May 19
De Websmid is een hele prettige partner om mee samen te werken, ze leveren het werk altijd goed en snel op en de communicatie is ontzettend prettig!
Marketing Hotel2Stay
Marketing Hotel2Stay
10:14 10 May 19
Etiketten.nl werkt nu een jaar samen met De Websmid en het is een verademing. Snel, op tijd, meedenken, begrijpen wat je bedoelt en een echte PrestaShop expert. Van harte aanbevolen.
Jaap Spiering
Jaap Spiering
09:49 15 Apr 19
Zeer deskundig en betrokken. Betrouwbaar in de afspraken. Heel erg prettig in de samenwerking. Wij hebben met de Websmid één aanspreekpunt voor technische aanpassingen en aanpassingen qua vormgeving, maar ook voor SEO en Mailchimp. Top!
Derrek Jan Leeseman
Derrek Jan Leeseman
08:03 15 Apr 19
Nadat ons vorig hostingbedrijf alles in de soep had laten lopen de overstap gemaakt naar De Websmid. Wat een verademing. De problemen waren snel verlopen. Nu een nieuwe versie laten installeren en en nieuw design. De planning kan wat strakker, maar de uitvoering is prima. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Natuurlijk Martha
Natuurlijk Martha
15:22 09 Apr 19
TOPSERVICE: De Websmid krijgt van mij een dikke 10!Ik ben zó tevreden over de kwaliteit die ze leveren, de service, de bereikbaarheid en de oprechte vriendelijkheid waarmee ze je te woord staan. Ik ben zo dankbaar dat ik voor de Websmid heb gekozen, ik raad het iedereen aan.Toppers!
Jacqueline Koopman
Jacqueline Koopman
14:28 28 Nov 18
Dit bedrijf maakt super mooie websites maar is ook goed in de nazorg. Staat altijd voor je klaar en helpt je snel. Denkt met je mee en dat is zo fijn.
Sjoerd Heidstra
Sjoerd Heidstra
14:55 11 Oct 18
Vriendelijk bedrijf, helpen goed met meedenken over complexe problemen en vinden altijd een oplossing voor elk probleem, hoe complex de situatie ook mag zijn. Het maatwerk is het Toppunt van dit bedrijf, we krijgen wat we willen en kunnen daarmee nog meer winst halen uit ons bedrijf! Kortom met dit bedrijf kunnen wij alleen nog maar meer groeien!
George van Engers
George van Engers
08:58 03 Sep 18
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis in huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
14:13 05 Jun 18
De Websmid kan toveren met Prestashop en heeft ondanks dat het een complexe opdracht was de webshop van Phidermica tot het gewenste niveau weten te tillen, zonder moeilijk te doen over onvoorziene investeringen. Waar bestaat dit nog? Meer dan 80 usabilty facts zijn op maat en in het afgesproken design geleverd voor de best converterende site. Bedankt daarvoor!Ook al zijn deadlines niet altijd gehaald, het vertrouwen in de Websmid is er niet minder om geworden. Bedankt Leo en jouw deskundige collega’s die er een hele mooie site van hebben gemaakt! Vakwerk.
Werner Marks
Werner Marks
01:36 03 Apr 18
Mijn complimenten aan jullie voor het maken van onze website, precies gemaakt zoals wij het graag wilden hebben, bedankt
Rob Strijker
Rob Strijker
10:49 20 Mar 18
Wij kunnen De Websmid ​aan iedereen aanbevelen. Onze webs​hop is zeer goed vormgegeven en werkt erg ​goed. De omzet stijgt behoorlijk sinds we een nieuwe shop hebben. Personeel reageert ​alt​ijd erg snel en voert wensen correct door.En dat alles tegen zeer redelijke tarieven. ​Ze hebben ook het koppelen van de webshop aan ​betaalsystemen en verzendservices verzorgd.
Jan van Veen
Jan van Veen
11:12 09 Mar 18
Zeer goede en prettige communicatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Leveren een mooi product af en denken met je mee. Geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Een aanrader.
Erik Leemkuil
Erik Leemkuil
08:50 09 Mar 18
Werk al >10 jaar samen met De Websmid. Dat alleen al zegt voldoende. Fijne club mensen, snelle 'reageerders' (je hoeft geen dagen te wachten op reactie), goede sparringspartner, meedenkers en geduldig met nitwits en beterweters zoals ik.
ALEXANDER Bijl
ALEXANDER Bijl
16:38 20 Dec 17
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige web- sites, en geven goed advies! Ga zo door!
Mark Bos Bestrating Zeist
Mark Bos Bestrating Zeist
10:13 18 Dec 17
Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbaar website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres.Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.
Koen Cleijsen
Koen Cleijsen
13:57 22 Nov 17
De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.
Kommer Motorparts
Kommer Motorparts
11:35 14 Nov 17
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.
Ramon van Ophuizen
Ramon van Ophuizen
21:00 07 Nov 17
Wij laten onze nieuwe prestashop bij de websmid bouwen. De websmid werkt al jaren aan onze huidige webshop met grote tevredenheid.
jhaniesify
jhaniesify
15:22 09 Oct 17
Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
15:22 09 Oct 17
Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!
Bart Van Deun
Bart Van Deun
14:39 28 Sep 17
Top bedrijf!Zeer kundig in het bouwen en onderhouden van onze site en erg goed in in SEA en SEO. Daarnaast uitstekend contact.Van harte aanbevolen!
Jan Spiegelenberg
Jan Spiegelenberg
14:16 25 Sep 17
Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
14:16 25 Sep 17
Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!
Pieter bakker
Pieter bakker
12:54 25 Sep 17
Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.
Bos Bedden
Bos Bedden
13:01 22 Sep 17
Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.
W. Eijkelenboom
W. Eijkelenboom
13:01 22 Sep 17
Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.
Edgar De Heer
Edgar De Heer
13:01 22 Sep 17
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis is huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
13:01 22 Sep 17
Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.
Klaas Jaap Beintema
Klaas Jaap Beintema
13:01 22 Sep 17
Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.
AMH Kamp
AMH Kamp
13:01 22 Sep 17
De Websmid is een betrouwbare partij. Met een breed aanbod van diensten kunnen zij de klant overal mee van dienst zijn. Van productfotografie tot websites/webshops maken en zoekmachine optimalisatie.
Mike Segveld
Mike Segveld
13:01 22 Sep 17
Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen. Diverse expertises onder één dak
Alice Boezelijn
Alice Boezelijn
13:01 22 Sep 17
Sinds 2008 een betrouwbare, professionele en zeer prettige netwerk partner voor Cm2 support. Vele tevreden klanten die van een Websmid website mogen genieten en de top service van snelle bereikbaarheid. Aanrader dus als je op zoek bent naar een goede website of webshop!
Coco Moll
Coco Moll
11:30 12 Sep 17
Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.
Sjoukje Koster
Sjoukje Koster
17:37 31 Aug 17
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK