Bel ons Stel je vraag

Je zoekt een webbureau in Zwolle?

De Websmid helpt je heel graag verder om online succesvol te zijn. De Websmid ontwikkelt al 15 jaar professionele websites en PrestaShop webwinkels die er ook nog eens mooi uitzien. Wij maken van jouw nieuwe website niet alleen een prachtig visitekaartje maar wij zorgen er ook voor dat jouw nieuwe website nieuwe klanten oplevert.

WordPress websites

Wij bouwen de websites in WordPress. WordPress biedt namelijk een zeer uitgebreid CMS waardoor je het onderhoud ook zelf kunt doen. Bovendien is de website eenvoudig uitbreidbaar met vele functionaliteiten. Ook kunnen WordPress websites relatief eenvoudig geoptimaliseerd worden voor Google. Wij bieden een passende website voor elk budget, met of zonder maatwerk design. Het design kan natuurlijk ook door je zelf of een andere designer worden aangeleverd.

Waarom een website van De Websmid?

De Websmid heeft voor elk aspect alle specialisten in eigen kantoor in Zwolle; design, fotografie, bouw, zoekmachine optimalisatie en zo nodig maatwerk programmeren. Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om jouw online doelstellingen te behalen. Honderden tevreden klanten zijn nog steeds blij met een website van De Websmid. Want ook na oplevering bieden wij alle benodigde support.

Op de toekomst voorbereid met een WordPress!

Als je een gebruiksvriendelijke website met (ontelbare) uitbreidingsmogelijkheden zoekt, zonder de hoofdprijs te betalen, dan is een WordPress website van De Websmid een uitstekende oplossing. De Websmid bouwt hem graag voor jou: compleet, snel en best voordelig. Bovendien helpen wij je om een goede ranking bij Google op te bouwen.

De mogelijkheden van WordPress

De mogelijkheden van WordPress zijn bijna onbeperkt. Het standaard uitrustingsniveau van een WordPress website is al indrukwekkend. Mocht je toch nog meer wensen dan biedt WordPress duizenden extra plugins aan waarmee je jouw website kunt verrijken. Deze plugins kosten doorgaans enkele tientjes (tot een paar honderd euro) en zijn eenvoudig te installeren.

Maatwerk in WordPress

Mocht je nog verder willen en maatwerk nodig hebben, dan is dat binnen WordPress geen enkel probleem. De programmeurs van De Websmid kunnen elk gewenst maatwerk binnen WordPress ontwikkelen.

Voor wie is WordPress
geschikt?

WordPress is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Als je bedrijf groeit dan kan de website makkelijk meegroeien. Je kunt uitbreiden in bijna alle talen van de wereld en in alle denkbare functionaliteiten en zoveel pagina’s als je wilt. Je kunt er, met behulp van een extra plugin genaamd ‘Woocommerce’, zelfs een webshop van maken zodat er online besteld en betaald kan worden.

Gewenste functionaliteiten in een website

Elke website is qua design weer anders en kan over eigen functionaliteiten beschikken zoals een blog, polls, een forum, contact- en offerteformulieren, toegang tot klanten accounts, fotoalbums, sliders, event calenders, agenda, nieuws rubrieken etc. Kort gezegd: alles is mogelijk met een WordPress website van De Websmid.

_DSC8441-2

Het beheer van de website

Het beheer van een WordPress website vindt online plaats. Zo kunnen meerdere personen tegelijk de website bijhouden en is het beheer niet locatie gebonden. Je kunt zelf medewerkers aanmaken, elk met een eigen rol en rechten. Het beheer is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingericht. In het beheer wordt de complete website zoals pagina’s, nieuwsitems, foto’s, medewerkers, agenda, boekingen, events etc. bijgehouden.

Beveiliging

Vanzelfsprekend zijn de voor- en achterkant van WordPress zeer goed beveiligd tegen onbevoegden en worden wachtwoorden en cookies encrypted opgeslagen. Bovendien voorziet De Websmid de website van een beveiligde verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de url. Hiermee worden alle formulieren beveiligd verzonden.

HogerInGoogle

Hoger in Google
met WordPress

Binnen WordPress zijn alle mogelijkheden opgenomen om je website goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen WordPress om je website SEO boost te gevem. Je kunt daarom ook alle metatags zoals keywords, description, titles en seo-vriendelijke url’s zelf instellen (of laten instellen). Ook kun je afbeeldingen een alt tag meegeven zodat deze ook door Google goed geïndexeerd kunnden wordene. De XML-sitemap die in de website wordt gegenereerd, zorgt ervoor dat Google alle pagina’s opneemt.

Snelheid van de WordPress website

Een hoge ranking bij Google wordt ook beïnvloed door de snelheid van een website. WordPress beschikt over cachesystemen die de website extra snel kunnen maken. Uiteraard heeft de webhosting (server) ook grote invloed op de snelheid.

Marketing met WordPress

Binnen WordPress zijn er talloze mogelijkheden om professionele marketingacties op te zetten. Je kunt het zelf bijna niet bedenken zoveel mogelijkheden zijn er om je producten en diensten op bijzonder manier onder de aandacht te brengen.

Vele marketing plugins

Natuurlijk uitgebreide nieuwsbrievenplugins en koppelingen met bijvoorbeeld Mailchimp, popup promo’s, banners, remarketing, social media integratie etc. Zo kunnen bijvoorbeeld jouw posts met foto’s op Facebook of Instagram automatisch als een soort album op je pagina’s worden gepresenteerd.

Meerverkopenmetpresta-11

Meer klanten met een nieuwe website

Een mooie website is leuk. Voor sommige van onze klanten is het genoeg als de website representatief is en kan dienen als een mooi visitekaartje. Toch gaat het er vaak ook om dat de nieuwe website meer bezoekers en nieuwe klanten genereert. Een mooie design website zorgt niet automatisch voor meer klanten. Overzicht, vertrouwen en een duidelijke navigatie zijn cruciaal. Ook moet het makkelijk zijn om een aanvraag in te dienen.

Conversie

Niet het ‘fancy gehalte’ van de website levert een hoge conversie. Maar een hoge conversie wordt gehaald door duidelijkheid, de juiste informatie (die men zoekt), geen overbodige toeters en bellen, snelheid, gemak, de juiste kleurstelling etc. De Websmid adviseert je graag hierin.

De plugins van WordPress

Een standaard WordPress is eigenlijk nooit standaard door de vele (veelal gratis) uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van plugins. Veel functionaliteiten zijn standaard geïnstalleerd in WordPress. Maar mocht je meer functionaliteiten willen dan kun je deze modules binnen enkele klikken installeren via WordPress website en vele andere platforms. Soms gratis, vaak voor slechts enkele tientjes als eenmalige vergoeding.

Extra plugin installeren

Het is erg gemakkelijk om een nieuwe plugin te installeren. Klik in het beheer gewoon op ‘nieuwe plugin’ en selecteer uit het overzicht de plugin die je wenst. Je klikt op ‘installeer’ en vervolgens op ‘activeren’. Soms moet je de plugin dan configureren zoals jij hem wilt gebruiken maar ook dat is doorgaans geen hoge wetenschap.

Updates van WordPress

Er worden regelmatig updates van WordPress aangeboden en het is raadzaam om deze updates uit te voeren. Als je de updates van WordPress volgt dan kan er weinig met de website gebeuren. Er zijn drie soorten updates: updates van templates, plugins en WordPress. In de meeste gevallen zijn de updates functionaliteit verbeteringen of kleine aanpassingen. Als het om een beveiligingsupdate gaat is het belangrijk om zo snel mogelijk te schakelen.

Zelf updaten of uitbesteden?

Het updaten is op zichzelf niet ingewikkeld. Het is wel verstandig om tevoren een back-up te maken. Wij helpen je graag met updaten. Met veel klanten hebben we afgesproken dat wij dit bewaken en periodiek uitvoeren. Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat het tijdig (en goed) gebeurt.

WordPress Support

De Websmid ontwerpt, bouwt, onderhoudt, optimaliseert en host WordPress websites. Je mag ons best een specialist in WordPress noemen. Dus ook voor aanpassingen, support en optimalisatie van WordPress, na oplevering, kun je bij ons terecht. Zelfs als wij de website niet hebben gebouwd. Veel aanpassingen kun je zelf in het beheer doen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Garanties

Met onze ervaring kunnen we wel garanderen dat we met WordPress in staat zijn fantastische en succesvolle websites te bouwen. En als we onverhoopt tegen problemen aanlopen dan zijn die doorgaans vrij eenvoudig op te lossen.

De kosten van een nieuwe website

De Websmid biedt aan om voor elk budget een keurige website te maken. De kosten hangen af van bijvoorbeeld wel of geen maatwerk design (door ons gemaakt of elders), bijzondere functionaliteiten, talen, aantal formulieren, wel of geen zoekmachine optimalisatie, aantal pagina’s etc. Daarom is het goed om tevoren je wensen, de mogelijkheden en het budget af te stemmen zodat we samen een passende prijs kunnen afspreken.

Professionele website:
vanaf € 2.100

Inclusief:
  Maatwerk design
  Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  Basis SEO
  Optimaal beveiligd
  SSL
  Contactformulieren
  Redirects
En nog veel meer!

Website voorbeelden

De Websmid heeft inmiddels jaren ervaring in het bouwen van websites en we kunnen dan ook diverse website voorbeelden laten zien. Onderaan deze pagina vind je ter inspiratie enkele afgeronde projecten. Omdat jij natuurlijk eigen wensen hebt die passen bij jouw producten en huisstijl, is de kans klein dat je een van deze voorbeelden zou willen. Daarom maken we eerst een ontwerp dat bij jouw uitgangspunten past.

Mooi of niet mooi

Voordat we beginnen met ontwerpen en bouwen van je nieuwe website gaan we samen jouw wensen bespreken. We vertellen je dan ook wat wel en wat niet belangrijk is om een website te laten scoren. Zoals eerder geschreven gaat het niet alleen om het uiterlijk vertoon maar zijn er meer aspecten die jouw nieuwe website succesvol kunnen maken.

Van start met jouw
nieuwe website

Ben je ook enthousiast geworden over een samenwerking met De Websmid? Laten we dan snel eens afspreken in het mooie Zwolle zodat we jouw wensen en doelstellingen kunnen bespreken. Aansluitend sturen we je geheel vrijblijvend een schriftelijke offerte toe. Als je hiermee instemt gaan we aan de slag met het ontwerp. Na eventuele aanpassingen, en natuurlijk jouw goedkeuring, wordt de website gebouwd conform het design en de afgesproken uitgangspunten.

De bouw

Als wij grotendeels klaar zijn met de bouw en configuratie van de website dan spreken we opnieuw af. We nemen dan de details door en laten je kennismaken met het beheer zodat je de website zelf ook kunt onderhouden. Na het afronden en optimaliseren volgens de uitgangspunten van Google, gaan we de website online zetten.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 WordPress websites. Wij hebben ons volledig toegelegd op WordPress en al onze medewerkers zijn hierin opgeleid en gecertificeerd.

Alles voor online succes

Heeft jouw website vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen. Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!