Bel ons Stel je vraag

Website Hosting
Snel, sneller, snelst…

Naast het ontwikkelen en optimaliseren van WordPress is De Websmid specialist in het hosten van WordPress. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan voor jouw WordPress. Voor elke WordPress een passende hosting met als doel jouw website of (PrestaShop) webshop maximaal te laten presteren. Want snelheid is erg belangrijk om een hoge ranking en conversie te realiseren.

Goede hosting is de basis

Met onze WordPress ervaring weten wij hoe belangrijk een stabiele en snelle webhosting is. Met de juiste hosting voorkom je veel problemen. Al vaak hebben wij hardnekkige problemen in WordPress kunnen oplossen door simpelweg de shop te verhuizen naar onze webhosting. Kies daarom nooit voor het goedkoopste hostingpakket maar ga voor de beste hosting.

De voordelen om te hosten bij De Websmid

De Websmid heeft niet alleen verstand van hosten maar ook van WordPress. Erg makkelijk om alles voor jouw WordPress onder één dak te hebben. Wij bieden een kwaliteitshostingpakket, inclusief domeinnaam, e-mailadressen, DNS beheer, spamfilter, firewalls, monitoring, server updates en 24/7 support.

24/7 Support

Bij calamiteiten is De Websmid 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

Tarieven WordPress hosting

Kies uit één van de twee uitstekende hostingpakketten: het Perfect Shared pakket of het High Available pakket.

1. Het Perfect Shared pakket is een stabiele en prima shared hosting, perfect geoptimaliseerd voor elke standaard WordPress en kost € 15 per maand.

2. Het High Available pakket is er voor de WordPress die bijvoorbeeld beschikt over externe koppelingen waarbij snelheid en stabiliteit belangrijke factoren zijn. De server is gespiegeld gehost in twee verschillende datacenters waarbij uitval eigenlijk niet mogelijk is. Dit pakket is bedoeld voor ambitieuze professionals en kost € 49 per maand.

HostingSpecs

De hostingspecificaties

Nog wat feiten en prestaties op een rijtje: Jouw webshop maakt gebruik van ons razendsnelle netwerk en wordt veilig gehost op onze hoogstaande apparatuur. Alle componenten van onze hardware en het netwerk zijn redundant uitgevoerd. Uiteraard zijn verschillende PHP versies mogelijk. Je ontvangt volledig toegang tot je eigen DirectAdmin serverpanel. Er worden dagelijks back-ups gemaakt en bij storingen zijn we 24/7 bereikbaar.

Belangrijker nog…

Misschien wel belangrijker is dat je op het WordPress support van De Websmid kunt rekenen. Immers De Websmid heeft alle expertise van WordPress in eigen huis. Je geniet, zonder meerkosten, van onze Premium Hosting SLA (Service Level Agreement).

Waarom is goede hosting zo belangrijk?

Een instabiele (volle en/of lekker goedkope) server kan legio problemen in je website veroorzaken. Een langzame server betekent bovendien een langzame website waardoor bezoekers sneller afhaken en de ranking bij Google daalt. Het beheer van de website verloopt dan ook vaak traag: lange wachttijden bij het bewerken van pagina’s of openen van modules.

Stop met prutsen

Als je je website wilt ontwikkelen en meer omzet wilt realiseren, ga dan niet op zoek naar de goedkoopste provider/server maar zoek dan de beste. De beste oplossing is de stabielste en snelste server van een provider die maximaal bereikbaar is en het meeste verstand heeft van jouw WordPress website.

_DSC8692

Je website verhuizen

WordPress in goede handen

Om gebruik te maken van onze snelle webhosting moeten we jouw website verhuizen naar onze server. Als je wilt dan regelen wij alles voor je. Van downloaden en uploaden van de website tot en met het koppelen van databases en het overzetten of registreren van je domeinnaam. Doorgaans neemt dit één tot enkele uren in beslag. We zorgen ervoor dat je webshop niet of nauwelijks hinder ondervindt.

Nadat de webshop is overgezet, is die in goede handen. Hostingspecialisten bewaken de servers en grijpen zo nodig in; dag en nacht. Mocht er in de website iets niet goed gaan dan staan onze WordPress specialisten je met raad en daad terzijde. Zo sta je er nooit meer alleen voor!

_DSC8595

Gratis advies bij hosting

Goede hosting is niet standaard maar maatwerk. Want elke website is weer anders. Het maakt natuurlijk wel uit of je website gebruik maakt van externe koppelingen, cronjobs, lokale shopmanagers en bijzondere modules. En het speelt zeker een rol hoeveel bezoekers je krijgt, hoeveel er verkocht wordt en wat je ambities zijn.

Laat je adviseren

Wij werken al jaren samen met een grote hostingprovider waarmee wij een premium 24/7 service level agreement hebben afgesproken. Samen hebben we alle kennis in huis om jouw hostingwensen optimaal in te vullen. Resultaat: een supersnelle website, altijd online en directe support bij problemen.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 WordPress websites. Wij hebben ons volledig toegelegd op WordPress en al onze medewerkers zijn hierin opgeleid en gecertificeerd.

Alles voor jouw online ambities
Heeft jouw WordPress vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!