Bel ons Stel je vraag

PrestaShop Support

Als je een PrestaShop beheert of hebt gemaakt en je hebt hulp nodig bij het oplossen van problemen en/of het aanpassen van jouw PrestaShop, dan kun je gebruikmaken van onze PrestaShop Support Desk. Als specialisten in PrestaShop helpen wij ook jou graag verder met jouw webshop. Voordelig en snel!

Voor elke PrestaShop

Ook als wij jouw webshop niet hebben gebouwd of hosten, dan kun je toch gebruik maken van onze support. Het enige dat je hoeft te doen is een strippenkaart aanvragen op deze pagina. Wij nemen dan contact met je op en regelen de uitwisseling van nadere (login) gegevens, planning en werkafspraken.

PrestaShop Support Desk

Hoe gaat het in zijn werk met PrestaShop Support? Je kunt onze supportdesk inzetten voor:

 • Het beantwoorden van vragen over PrestaShop per mail of telefoon.
 • Het oplossen van problemen of bugs in jouw PrestaShop.
 • Het installeren/modificeren van modules.
 • Het maken van updates van PrestaShop.
 • Etc. etc.

Hoeveel kost de PrestaShop Support Desk?

Je schaft van te voren een uren tegoed aan middels een Strippenkaart. De gewerkte uren worden hiervan afgeboekt. Je betaalt dus geen abonnementskosten maar uitsluitend de werkelijke tijd die is besteed om jouw vraag te beantwoorden, de aanpassing(en) uit te voeren en/of het probleem op te lossen. De tijd wordt door jouw PrestaShop specialist bijgehouden en is uiteraard steeds voor jou inzichtelijk.

Maak een keuze uit een van deze twee strippenkaarten:

 • Een tegoed van 4 uren: € 380 (gebaseerd op € 95 per uur)
 • Een tegoed van 8 uren: € 760 (gebaseerd op € 95 per uur)

Je ontvangt vooraf de factuur voor de Strippenkaart.

Strippenkaart-09-09

Voordelen van strippenkaart

 • Je hebt geen vaste maandelijkse kosten
 • Je betaalt geen entreebedrag
 • Je betaalt uitsluitend de werkelijk gemaakte uren
 • Bij spoedgevallen kunnen we direct aan het werk
 • Het tegoed is onbeperkt geldig
 • Tegoed dat niet (meer) wordt gebruikt, kan worden teruggeboekt

Gecertificeerde PrestaShop Specialisten

De Websmid beschikt over de platinum erkenning van PrestaShop. Onze medewerkers zijn door PrestaShop opgeleid en gecertificeerd.

PrestaShop Support

De Websmid ontwerpt, bouwt, onderhoudt, optimaliseert en host PrestaShop. Dus ook voor aanpassingen, support en optimalisatie van PrestaShop, na oplevering, kun je bij ons terecht. Zelfs als wij de webshop niet hebben gebouwd. Veel aanpassingen kun je zelf in het beheer doen. Mocht je PrestaShop support nodig hebben, dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Kwaliteitsgaranties PrestaShop Support

Wij garanderen dat er alleen gecertificeerde PrestaShop experts aan je webshop werken. Elke PrestaShop specialist bij De Websmid is opgeleid en gecertificeerd door PrestaShop. Elk jaar worden zij opnieuw getraind. Als bedrijf is De Websmid als één van de weinige webbureaus door PrestaShop Platinum gecertificeerd. Met onze ervaring lossen we elk PrestaShop probleem op.

Vraag hier de Support Strippenkaart aan

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan 15 jaar webshops en websites. Nadat wij lang geleden de verschillende webshop platforms grondig vergeleken hadden, kwamen wij tot de conclusie dat PrestaShop het meeste waar voor zijn geld biedt en de toekomst heeft. Wij werken daarom uitsluitend nog met PrestaShop en zijn daar best goed in geworden (al zeggen we het zelf). We mogen ons niet voor niets ‘Platinum PrestaShop Partner’ noemen.

Alles voor PrestaShop
Heeft jouw PrestaShops hosting, optimalisatie of updates nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!