• PrestaShop Hosting | Snel, sneller, snelst…

  Naast het ontwikkelen en optimaliseren van PrestaShops is De Websmid specialist in het hosten van PrestaShop. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan voor uw PrestaShop. Voor elke PrestaShop een passende hosting met als doel uw webshop maximaal te laten presteren. Want snelheid is erg belangrijk om een hoge ranking en conversie te realiseren.

  Goede hosting is de basis
  Met onze PrestaShop ervaring weten wij hoe belangrijk een stabiele en snelle webhosting is. Met de juiste hosting voorkomt u veel problemen. Al vaak hebben wij hardnekkige problemen in PrestaShops kunnen oplossen door simpelweg de shop te verhuizen naar ons webhosting pakket. Kies daarom nooit voor het goedkoopste hostingpakket maar voor het beste pakket.

 • De eerste stap naar een goede hosting
 • Voordelen van hosten bij De Websmid

  De Websmid heeft niet alleen verstand van hosten maar ook van PrestaShops. Erg makkelijk om alles voor uw PrestaShop onder één dak te hebben. Bij calamiteiten is De Websmid 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

  Drie hostingpakketten
  Kies uit één van de drie pakketten: PrestaShop Perfect, PrestaShop Professional en PrestaShop Privat. Het Perfect pakket is een stabiele en snelle hosting perfect geoptimaliseerd voor elke normale PrestaShop (€ 15 per maand). Het Professional pakket is er voor de PrestaShop met grote ambities die maximale snelheid wil realiseren (€ 30 per maand). Het Privat pakket is een soort maatpak; een geheel op jouw PrestaShop afgestemde VPS (vanaf € 50 per maand).

 • De hostingspecificaties

  Nog wat prestaties op een rijtje: wij hosten jouw PrestaShop op één van onze NGINX servers met 6-12 Virtuele cores (vCPU), 20-24 GB Virtueel geheugen (RAM) en SSD caching. Uiteraard zijn verschillende PHP versies mogelijk (PHP 5/7). Je ontvangt volledig toegang tot je eigen DirectAdmin serverpanel. Er worden dagelijks back-ups gemaakt en bij storingen zijn we 24/7 bereikbaar.

  Extra service
  Het gaat natuurlijk niet alleen om harde cijfers en specificaties. Net zo belangrijk is dat als jij support voor jouw PrestaShop nodig hebt, je erop kunt rekenen dat De Websmid alle expertise in huis heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de verhuizing van jouw PrestaShop naar onze webhosting verzorgen.


 • Waarom een goede hosting?

  Een instabiele (volle en/of lekker goedkope) server kan legio problemen in je webshop veroorzaken. Een langzame server betekent bovendien een langzame webshop waardoor bezoekers sneller afhaken en de ranking bij Google daalt. Het beheer van de webshop verloopt dan ook vaak traag: lange wachttijden bij het bewerken van producten of openen van modules.

  Stop met prutsen
  Als je je webshop wilt ontwikkelen en meer omzet wilt realiseren, ga dan niet op zoek naar de goedkoopste provider/server maar zoek dan de beste. De beste oplossing is de stabielste en snelste server van een provider die maximaal bereikbaar is en verstand heeft van jouw webshop (in dit geval PrestaShop).

 • Webhosting verhuizen

  Om gebruik te maken van onze snelle webhosting moeten we jouw PrestaShop verhuizen naar onze server. Als je wilt regelen wij alles voor je. Van downloaden en uploaden van de webshop tot en met het koppelen van databases en overzetten van domeinnaam. Doorgaans neemt dit een tot enkele uren in beslag.

  PrestaShop in goede handen
  Nadat de webshop is overgezet is die in goede handen. Hostingspecialisten bewaken de servers en grijpen zo nodig in; dag en nacht. Mocht er in de webshop iets niet goed gaan dan staan onze PrestaShop specialisten je met raad en daad terzijde. Zo sta je er nooit meer alleen voor!

 • PrestaShop Perfect Pakket

  CPU | 4 vCPU
  RAM | 6 GB Geheugen
  DATA | Dataverkeer op basis van fair-use policy
  RUIMTE | 2 GB uitbreidbaar
  SERVER | APACHE/SSD
  PANEL | Direct Admin; volledig toegang
  BACK-UPS | Dagelijks met een bewaartijd van een week
  SERVICE | 24/7 bereikbaarheid per mail en telefoon
  PRIJS | € 15 per maand (> 2 GB; € 2 per GB extra)

  PrestaShop webhosting voor:
  De meeste PrestaShops een uitstekende configuratie.

 • PrestaShop Professional Pakket

  CPU | 12 vCPU
  RAM | 24 GB Geheugen
  DATA | Dataverkeer op basis van fair-use policy
  RUIMTE | 2 GB uitbreidbaar
  SERVER | NGINX/APACHE/SSD
  PANEL | Direct Admin; volledig toegang
  BACK-UPS | Dagelijks met een bewaartijd van een week
  SERVICE | 24/7 bereikbaarheid per mail en telefoon
  PRIJS | € 30 per maand (> 2 GB; € 3 per GB extra)

  PrestaShop webhosting voor:
  Ambitieuze webshops waarbij snelheid een zeer belangrijk aspect is.


 • PrestaShop Privat Pakket

  CPU | 0-17 vCPU
  RAM | 4-32 GB Geheugen
  DATA | Dataverkeer op basis van fair-use policy
  RUIMTE | 5 – 1000 GB
  PANEL | Direct Admin; volledig toegang
  BACK-UPS | Dagelijks met een bewaartijd van een week
  SERVICE | 24/7 bereikbaarheid per mail en telefoon
  PRIJS | Vanaf € 50 per maand (afhankelijk van specificaties)


  PrestaShop webhosting voor:
  Vaak grotere of complexe webshops met meerdere koppelingen/feeds of wanneer eigenaar meerdere webshops in beheer heeft.

 • Meer over De Websmid

  De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 PrestaShops. Wij doen niets met Magento of andere webshop systemen maar hebben ons volledig toegelegd op PrestaShop. Niet voor niets dat we ons PrestaShop specialist mogen noemen.

  Alles voor jouw online ambities
  Heeft jouw PrestaShop vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). 

Klanten beoordelen ons met een 5-sterren Google rating

De Websmid BV wordt beoordeeld met een 10 / 10 op basis van 32 beoordelingen
Etiketten.nl werkt nu een jaar samen met De Websmid en het is een verademing. Snel, op tijd, meedenken, begrijpen wat je bedoelt en een echte PrestaShop expert. Van harte aanbevolen.
Jaap Spiering
Jaap Spiering
09:49 15 Apr 19
Zeer deskundig en betrokken. Betrouwbaar in de afspraken. Heel erg prettig in de samenwerking. Wij hebben met de Websmid één aanspreekpunt voor technische aanpassingen en aanpassingen qua vormgeving, maar ook voor SEO en Mailchimp. Top!
Derrek Jan Leeseman
Derrek Jan Leeseman
08:03 15 Apr 19
Nadat ons vorig hostingbedrijf alles in de soep had laten lopen de overstap gemaakt naar De Websmid. Wat een verademing. De problemen waren snel verlopen. Nu een nieuwe versie laten installeren en en nieuw design. De planning kan wat strakker, maar de uitvoering is prima. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Natuurlijk Martha
Natuurlijk Martha
15:22 09 Apr 19
TOPSERVICE: De Websmid krijgt van mij een dikke 10!Ik ben zó tevreden over de kwaliteit die ze leveren, de service, de bereikbaarheid en de oprechte vriendelijkheid waarmee ze je te woord staan. Ik ben zo dankbaar dat ik voor de Websmid heb gekozen, ik raad het iedereen aan.Toppers!
Jacqueline Koopman
Jacqueline Koopman
14:28 28 Nov 18
Dit bedrijf maakt super mooie websites maar is ook goed in de nazorg. Staat altijd voor je klaar en helpt je snel. Denkt met je mee en dat is zo fijn.
Sjoerd Heidstra
Sjoerd Heidstra
14:55 11 Oct 18
Vriendelijk bedrijf, helpen goed met meedenken over complexe problemen en vinden altijd een oplossing voor elk probleem, hoe complex de situatie ook mag zijn. Het maatwerk is het Toppunt van dit bedrijf, we krijgen wat we willen en kunnen daarmee nog meer winst halen uit ons bedrijf! Kortom met dit bedrijf kunnen wij alleen nog maar meer groeien!
George van Engers
George van Engers
08:58 03 Sep 18
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis in huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
14:13 05 Jun 18
De Websmid kan toveren met Prestashop en heeft ondanks dat het een complexe opdracht was de webshop van Phidermica tot het gewenste niveau weten te tillen, zonder moeilijk te doen over onvoorziene investeringen. Waar bestaat dit nog? Meer dan 80 usabilty facts zijn op maat en in het afgesproken design geleverd voor de best converterende site. Bedankt daarvoor!Ook al zijn deadlines niet altijd gehaald, het vertrouwen in de Websmid is er niet minder om geworden. Bedankt Leo en jouw deskundige collega’s die er een hele mooie site van hebben gemaakt! Vakwerk.
Werner Marks
Werner Marks
01:36 03 Apr 18
Mijn complimenten aan jullie voor het maken van onze website, precies gemaakt zoals wij het graag wilden hebben, bedankt
Rob Strijker
Rob Strijker
10:49 20 Mar 18
Wij kunnen De Websmid ​aan iedereen aanbevelen. Onze webs​hop is zeer goed vormgegeven en werkt erg ​goed. De omzet stijgt behoorlijk sinds we een nieuwe shop hebben. Personeel reageert ​alt​ijd erg snel en voert wensen correct door.En dat alles tegen zeer redelijke tarieven. ​Ze hebben ook het koppelen van de webshop aan ​betaalsystemen en verzendservices verzorgd.
Jan van Veen
Jan van Veen
11:12 09 Mar 18
Zeer goede en prettige communicatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Leveren een mooi product af en denken met je mee. Geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Een aanrader.
Erik Leemkuil
Erik Leemkuil
08:50 09 Mar 18
Werk al >10 jaar samen met De Websmid. Dat alleen al zegt voldoende. Fijne club mensen, snelle 'reageerders' (je hoeft geen dagen te wachten op reactie), goede sparringspartner, meedenkers en geduldig met nitwits en beterweters zoals ik.
ALEXANDER Bijl
ALEXANDER Bijl
16:38 20 Dec 17
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige web- sites, en geven goed advies! Ga zo door!
Mark Bos Bestrating Zeist
Mark Bos Bestrating Zeist
10:13 18 Dec 17
Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbaar website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres.Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.
Koen Cleijsen
Koen Cleijsen
13:57 22 Nov 17
De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.
Kommer Motorparts
Kommer Motorparts
11:35 14 Nov 17
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.
Ramon van Ophuizen
Ramon van Ophuizen
21:00 07 Nov 17
Wij laten onze nieuwe prestashop bij de websmid bouwen. De websmid werkt al jaren aan onze huidige webshop met grote tevredenheid.
jhaniesify
jhaniesify
15:22 09 Oct 17
Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
15:22 09 Oct 17
Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!
Bart Van Deun
Bart Van Deun
14:39 28 Sep 17
Top bedrijf!Zeer kundig in het bouwen en onderhouden van onze site en erg goed in in SEA en SEO. Daarnaast uitstekend contact.Van harte aanbevolen!
Jan Spiegelenberg
Jan Spiegelenberg
14:16 25 Sep 17
Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
14:16 25 Sep 17
Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!
Pieter bakker
Pieter bakker
12:54 25 Sep 17
Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.
Bos Bedden
Bos Bedden
13:01 22 Sep 17
Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.
W. Eijkelenboom
W. Eijkelenboom
13:01 22 Sep 17
Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.
Edgar De Heer
Edgar De Heer
13:01 22 Sep 17
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis is huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
13:01 22 Sep 17
Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.
Klaas Jaap Beintema
Klaas Jaap Beintema
13:01 22 Sep 17
Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.
AMH Kamp
AMH Kamp
13:01 22 Sep 17
De Websmid is een betrouwbare partij. Met een breed aanbod van diensten kunnen zij de klant overal mee van dienst zijn. Van productfotografie tot websites/webshops maken en zoekmachine optimalisatie.
Mike Segveld
Mike Segveld
13:01 22 Sep 17
Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen. Diverse expertises onder één dak
Alice Boezelijn
Alice Boezelijn
13:01 22 Sep 17
Sinds 2008 een betrouwbare, professionele en zeer prettige netwerk partner voor Cm2 support. Vele tevreden klanten die van een Websmid website mogen genieten en de top service van snelle bereikbaarheid. Aanrader dus als je op zoek bent naar een goede website of webshop!
Coco Moll
Coco Moll
11:30 12 Sep 17
Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.
Sjoukje Koster
Sjoukje Koster
17:37 31 Aug 17
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK