Bel ons Stel je vraag

PrestaShop Hosting
Snel, sneller, snelst…

Naast het ontwikkelen en optimaliseren van PrestaShops is De Websmid specialist in het hosten van PrestaShop. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan voor jouw PrestaShop. Voor elke PrestaShop een passende hosting met als doel jouw webshop maximaal te laten presteren. Want snelheid is erg belangrijk om een hoge ranking en conversie te realiseren.

Goede hosting is de basis

Met onze PrestaShop ervaring weten wij hoe belangrijk een stabiele en snelle webhosting is. Met de juiste hosting voorkom je veel problemen. Al vaak hebben wij hardnekkige problemen in PrestaShops kunnen oplossen door simpelweg de shop te verhuizen naar ons webhosting pakket. Kies daarom nooit voor het goedkoopste hostingpakket maar voor het beste pakket.

De voordelen om te hosten bij De Websmid

De Websmid heeft niet alleen verstand van hosten maar ook van PrestaShops. Want wij zorgen ervoor dat jouw shop op een uitstekende server met de juiste instellingen draait. En het is toch erg makkelijk om alles voor jouw PrestaShop onder één dak te hebben. Er is dan maar één telefoontje of mail nodig. Bij calamiteiten is De Websmid natuurlijk 24/7 bereikbaar.

Premium PrestaShop Hosting
(€ 25 per maand)

Jouw webshop wordt gehost op het beste platform voor PrestaShop. De hardware is van het hoogste niveau: een cloudserver op VMWare met NVME storage op een razendsnel netwerk in Nederland. Alle componenten van onze hardware en het netwerk zijn redundant uitgevoerd. Meer info >

Premium PrestaShop Hosting Plus
(€ 49 per maand)

Bij het Plus pakket vindt de hosting gespiegeld plaats, in twee verschillende datacenters. Hierdoor kan er bij (ernstige) problemen snel worden overgeschakeld naar het andere datacenter, zonder enig verlies van data. Meer info >

De hostingspecificaties

Onze servers en hosting zijn ISO27001, NEN7510 en ISO9001 high security gecertificeerd. En kunnen daarmee gebruikt worden in alle branches waar extra (veiligheids)eisen gelden. Alle componenten van onze hardware en het netwerk zijn redundant uitgevoerd.  Uiteraard zijn verschillende PHP versies, CPU’s en GHz’s mogelijk. Je ontvangt volledig toegang tot je eigen DirectAdmin serverpanel. Er worden dagelijks back-ups gemaakt en bij storingen zijn we 24/7 bereikbaar.

Belangrijker nog…

Misschien wel belangrijker is dat je op het PrestaShop support van De Websmid kunt rekenen. Immers De Websmid heeft alle expertise van PrestaShop in eigen huis. Je geniet, zonder meerkosten, van onze Premium Hosting Service Level Agreement.

Waarom is goede hosting zo belangrijk?

Een instabiele (volle en/of lekker goedkope) server kan legio problemen in je webshop veroorzaken. Een langzame server betekent bovendien een langzame webshop waardoor bezoekers sneller afhaken en de ranking bij Google daalt. Het beheer van de webshop verloopt dan ook vaak traag: lange wachttijden bij het bewerken van producten of openen van modules.

Stop met prutsen

Als je je webshop wilt ontwikkelen en meer omzet wilt realiseren, ga dan niet op zoek naar de goedkoopste provider/server maar zoek dan de beste. De beste oplossing is de stabielste en snelste server van een provider die maximaal bereikbaar is en het meeste verstand heeft van jouw PrestaShop.

DSC05681-min

Je PrestaShop  verhuizen

PrestaShop in goede handen

Om gebruik te maken van onze snelle webhosting moeten we jouw PrestaShop verhuizen naar onze server. Als je wilt dan regelen wij alles voor je. Van downloaden en uploaden van de webshop tot en met het koppelen van databases en het overzetten of registreren van je domeinnaam. Doorgaans neemt dit één tot enkele uren in beslag. We zorgen ervoor dat je webshop niet of nauwelijks hinder ondervindt.

Nadat de webshop is overgezet, is die in goede handen. Hostingspecialisten bewaken de servers en grijpen zo nodig in; dag en nacht. Mocht er in de webshop iets niet goed gaan dan staan onze PrestaShop specialisten je met raad en daad terzijde. Zo sta je er nooit meer alleen voor!

_DSC8551

Gratis advies bij hosting

Goede hosting is niet standaard maar maatwerk. Want elke webshop is weer anders. Het maakt natuurlijk wel uit of je shop gebruik maakt van externe koppelingen, cronjobs, lokale shopmanagers en bijzondere modules. En het speelt zeker een rol hoeveel bezoekers je krijgt, hoeveel er verkocht wordt en wat je ambities zijn.

Laat je adviseren

Wij werken al jaren samen met een grote hostingprovider waarmee wij een premium 24/7 service level agreement hebben afgesproken. Samen hebben we alle kennis in huis om jouw hostingwensen optimaal in te vullen. Resultaat: een supersnelle shop, altijd online en directe support bij problemen.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 PrestaShops. Wij doen niets met Magento of andere webshop systemen maar hebben ons volledig toegelegd op PrestaShop. Niet voor niets dat we ons Platinum erkend PrestaShop specialist mogen noemen.

Alles voor jouw online ambities
Heeft jouw PrestaShop vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!