Bel ons Stel je vraag

Fotografie voor jouw nieuwe website of webshop

Een representatieve website of webshop (van bijv. Prestashop) begint bij een passende huisstijl en aansprekende foto’s. Vaak gebruiken we stockfoto’s omdat er geen eigen foto’s van voldoende kwaliteit beschikbaar zijn. Eigenlijk is dat jammer omdat eigen foto’s toch een veel beter resultaat geven. Wij adviseren je daarom om te investeren in goede foto’s, deze leggen een uitstekende basis voor een representatieve website. Soms is één pakkende openingsfoto al genoeg om de bezoeker van uw website of webshop het goede gevoel te geven.

Tarieven website fotografie

Onze fotografiediensten zijn gunstig geprijsd. Een fotoshoot kost doorgaans rond € 320 (excl.BTW), inclusief fotografie en het bewerken van de belangrijkste gemaakte foto’s. Je ontvangt de overige foto’s in oorspronkelijke opmaak (zoals geschoten). De exacte kosten worden op basis van € 80 per uur berekend.

Productfotografie

Wat voor een website geldt, geldt des te meer voor productfoto’s bij webshops. De conversiegraad van een webshop wordt – afhankelijk van het soort product en branche – voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit (en kwantiteit) van de productfoto’s. Tegenwoordig is het heel normaal om meerdere foto’s per product te presenteren op een webshop. Immers nog steeds geldt: zien doet kopen!

Tarieven productfotografie

De Websmid beschikt over alle apparatuur zoals speciale lenzen, verlichting, opstelling etc. om jouw producten op z’n allerbest te fotograferen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de nabewerking (uitsnijden, kleuren, schaduweffecten etc.).

Productfotografie wordt ook op basis van werkelijke benodigde uren (x € 80) berekend. Vooraf geven we een indicatie van de totale kosten.

Fotograaf

Onze fotograaf

Voor productfotografie, bedrijf- en sfeerfotografie kun je gebruik maken van onze eigen professionele fotograaf. Hij maakt op locatie (en/of in onze studio) prachtige foto’s voor jouw website of webshop. Dat is een goed begin voor jouw nieuwe website!

Jouw foto’s

Nadat de factuur is betaald, zijn de foto’s van jou en kun je er alles mee doen. De Websmid houdt geen copyrights of andere rechten vast.

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Behalve het bouwen van websites verzorgen we ook alle aanvullende diensten zoals design, hosting, optimalisatie, onderhoud en (product)fotografie.

Alles voor online succes
Heeft jouw webshop of website fotografie, hosting, optimalisatie of updates nodig? De Websmid in Zwolle is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen. Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!