Bel ons Stel je vraag

WordPress Support

Als je een WordPress website beheert of hebt gemaakt en je hebt hulp nodig bij het oplossen van problemen en/of het aanpassen van je website, dan kun je gebruikmaken van onze WordPress Support Desk. Als specialisten in WordPress websites helpen wij ook jou graag verder met jouw website. Voordelig en snel!

Voor elke WordPress website

Ook als wij jouw website niet hebben gebouwd of hosten, dan kun je toch gebruik maken van onze support. Het enige dat je hoeft te doen is een strippenkaart aanvragen op deze pagina. Wij nemen dan contact met je op en regelen de uitwisseling van nadere (login) gegevens, planning en werkafspraken.

WordPress Support Desk

Hoe gaat het in zijn werk met WordPress Support? Je kunt onze supportdesk inzetten voor:

 • Het beantwoorden van vragen over WordPress per mail of telefoon.
 • Het oplossen van problemen of bugs in jouw WordPress.
 • Het installeren/modificeren van modules.
 • Het maken van updates van WordPress.
 • Etc. etc.

Hoeveel kost de WordPress Support Desk?

Je schaft van te voren uren aan op een Strippenkaart. De gewerkte uren worden hiervan afgeboekt. Je betaalt dus geen abonnementskosten maar uitsluitend de werkelijke tijd die is besteed om jou te helpen, de aanpassing(en) uit te voeren of het probleem op te lossen. De tijd wordt netjes door jouw WordPress specialist bijgehouden en is uiteraard steeds voor jou inzichtelijk.

Maak een keuze uit een van deze twee strippenkaarten:

 • Een tegoed van 4 uren: € 380 (gebaseerd op € 95 per uur)
 • Een tegoed van 8 uren: € 760 (gebaseerd op € 95 per uur)

Je ontvangt vooraf de factuur voor de Strippenkaart.

Strippenkaart-09-09

Voordelen van strippenkaart

 • Je hebt geen vaste maandelijkse kosten
 • Je betaalt geen entreebedrag
 • Je betaalt uitsluitend de werkelijk gemaakte uren
 • Bij spoedgevallen kunnen we direct aan het werk
 • Het tegoed is onbeperkt geldig
 • Tegoed dat niet (meer) wordt gebruikt, kan worden teruggeboekt

Gediplomeerde WordPress specialisten

De medewerkers van De Websmid zijn opgeleid en gediplomeerd om aan jouw WordPress website te werken.

WordPress Support

De Websmid ontwerpt, bouwt, onderhoudt, optimaliseert en host WordPress websites. Dus ook voor aanpassingen, support en optimalisatie van WordPress, na oplevering, kun je bij ons terecht. Zelfs als wij de website niet hebben gebouwd. Veel aanpassingen kun je natuurlijk zelf in het beheer doen. Maar mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Garanties

Op open source software als WordPress kun je moeilijk garantie geven, het gaat immers om gratis software. Maar met onze ervaring kunnen we doorgaans alle mogelijke problemen vrij eenvoudig op te lossen.

Vraag hier de Support Strippenkaart aan

NoelleIngang

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar PrestaShop webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort WordPress zeer goed of als beste website platform. WordPress heeft de toekomst. Wij werken daarom bij voorkeur met WordPress (wat websites betreft).

De Websmid is gespecialiseerd in WordPress
Heeft jouw WordPress hosting, optimalisatie of updates nodig? De Websmid medewerkers zijn opgeleid in het bouwen en onderhouden van WordPress en is ook jou graag van dienst. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 038-7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

voor online succes

neem je nu contact op met Noëlle!