• Webdesign Zwolle

  U zoekt een webdesigner in Zwolle om uw nieuwe website te laten bouwen?

  Dan is De Websmid in Zwolle u graag van dienst. De Websmid verzorgt het webdesign, bouwt en optimaliseert websites en webshops voor alle soorten bedrijven en instellingen.

  Webdesign is een vak apart

  De eerste stap bij het bouwen van de website is het design. Webdesign is een vak apart! Bij De Websmid vinden we dat een websitebouwer daarom geen webdesigner is (en andersom). Als een designer ook bouwt dan is hij/zij tijdens het ontwerpen van de website al bezig met het bouwen ervan. Daardoor wordt een design beperkt.

  Eerste stap is ontwerp van de website

  Zoals gezegd is de eerste stap het ontwerp van de website. Samen met u als opdrachtgever bespreken we wat u belangrijk vindt in het webdesign. Wij geven u ook feedback want een mooie website (of maatwerk webdesign) betekent niet altijd een succesvolle website. De meeste klanten van De Websmid willen ook een hoge conversie. Conversie is het resultaat van een bezoek aan uw website: een telefoontje of een mail. Bij het bespreken van uw wensen voor het webdesign adviseren wij u welke aspecten leiden tot een hogere conversie. Uiteraard bepaalt u zelf of wij deze punten in het webdesign opnemen.

  Na goedkeuring van het design

  De tweede stap, na het goedkeuren van het webdesign, is het bouwen van de website. De website wordt pas gebouwd als u het design heeft goedgekeurd. Dat hoeft zeker niet na het eerste concept. Concepten zijn er om te worden aangepast, net zo vaak totdat u helemaal tevreden bent met uw webdesign. ¬†Overigens kunnen we ook tijdens en na de bouw van de website nog zaken in het design aanpassen. De derde stap is het vullen van de website met teksten, afbeeldingen, video’s etc. Als de website gevuld is, dan gaan we de website nog optimaliseren voor Google zodat de website gevonden kan worden op de relevante zoekwoorden.

  Webdesign Voorbeelden

  Onderstaand vindt een overzicht van diverse websites die we, vaak met maatwerk webdesign, hebben gebouwd. Hier zitten erg mooie websites bij. Maar u zult hier websites zien die u misschien minder aanspreken omdat simpelweg smaken verschillen of dat deze websites meer op conversie zijn ontworpen.

  Onze doelstelling bij webdesign

  Wij willen dat u tevreden met uw website door een webdesign dat bij u, uw bedrijf en branche past. Maar bovenal doet waar de website voor bedoeld is: meer bezoekers/klanten/omzet genereren, informatie overzichtelijker presenteren, positieve indruk achterlaten etc.

  Meer over webdesign van uw nieuwe website

  Wilt u meer weten over webdesign van uw nieuwe website? Bel (038-7601601) of mail ons voor een afspraak in Zwolle. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

   

 • Gratis offerte aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag: