Webdesign Zwolle

U zoekt een webdesigner in Zwolle om uw nieuwe website te laten bouwen?

Dan is De Websmid in Zwolle u graag van dienst. De Websmid verzorgt het webdesign, bouwt en optimaliseert websites en webshops voor alle soorten bedrijven en instellingen. Voor elk budget een mooie website! En voor Zwollenaren lekker in de buurt: Marsweg 65 in Zwolle.
Webdesign is een vak apart

De eerste stap bij het bouwen van de website is het design. Webdesign is een vak apart! Bij De Websmid vinden we dat een websitebouwer daarom geen webdesigner is (en andersom). Als een designer ook bouwt dan is hij/zij tijdens het ontwerpen van de website al bezig met het bouwen ervan. Daardoor wordt een design beperkt. Kortom: webdesign is werk voor specialisten.
Responsive design

Responsive design betekent dat het beeld van de website wordt aangepast naar de beeldschermhoudingen. Zo ziet de website er op alle beeldschermen goed uit; op smartphone, tablet , laptop en pc. Uiteraard zijn alle websites die door De Websmid in Zwolle worden gebouwd responsive.Eerste stap is ontwerp van de website

Zoals gezegd maken we eerst het ontwerp van de website. Samen met u als opdrachtgever bespreken we wat u belangrijk vindt in het webdesign.

Wij geven u ook feedback want een mooie website (of maatwerk webdesign) betekent niet altijd een succesvolle website. De meeste klanten van De Websmid willen toch ook een hoge conversie. Conversie is het resultaat van een bezoek aan uw website: bijvoorbeeld een telefoontje of een mail. Bij het bespreken van uw wensen voor het webdesign adviseren wij u welke aspecten kunnen leiden tot een hogere conversie. Uiteraard bepaalt u zelf of wij deze punten in het webdesign opnemen.


Na goedkeuring van het design

De tweede stap, na het goedkeuren van het webdesign, is het bouwen van de website. De website wordt pas gebouwd als u het design heeft goedgekeurd. Dat hoeft zeker niet na het eerste concept. Concepten zijn er om te worden aangepast, net zo vaak totdat u helemaal tevreden bent met uw webdesign.

Overigens kunnen we ook tijdens en na de bouw van de website nog zaken in het design aanpassen. De derde stap is het vullen van de website met teksten, afbeeldingen, video’s etc. Als de website gevuld is, dan gaan we de website nog optimaliseren voor Google zodat de website gevonden kan worden op de relevante zoekwoorden.Webdesign Voorbeelden

Onderstaand vindt een overzicht van diverse websites die we, vaak met maatwerk webdesign, hebben gebouwd. Hier zitten erg mooie websites bij. Maar u zult hier websites zien die u misschien minder aanspreken omdat simpelweg smaken verschillen of dat deze websites meer op conversie zijn ontworpen.
Onze doelstelling bij webdesign

Wij willen dat u tevreden met uw website door een webdesign dat bij u, uw bedrijf en branche past. Maar bovenal doet waar de website voor bedoeld is: meer bezoekers/klanten/omzet genereren, informatie overzichtelijker presenteren, positieve indruk achterlaten etc.


Meer over webdesign van uw nieuwe website

Wilt u meer weten over webdesign van uw nieuwe website? Bel (038-7601601) of mail ons voor een afspraak in Zwolle. U kunt ook het contactformulier gebruiken.


 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In elke prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Prestashops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Alles is mogelijk met een Prestashop webshop en mede daarom geschikt voor grote en kleine webshops.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK

 

Klanten beoordelen ons met 5/5 in de Google Reviews

Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!
Pieter bakker
Pieter bakker
12:54 25 Sep 17
Top bedrijf!Zeer kundig in het bouwen en onderhouden van onze site en erg goed in in SEA en SEO. Daarnaast uitstekend contact.Van harte aanbevolen!
Jan Spiegelenberg
Jan Spiegelenberg
14:16 25 Sep 17
Sinds 2008 een betrouwbare, professionele en zeer prettige netwerk partner voor Cm2 support. Vele tevreden klanten die van een Websmid website mogen genieten en de top service van snelle bereikbaarheid. Aanrader dus als je op zoek bent naar een goede website of webshop!
Coco Moll
Coco Moll
11:30 12 Sep 17
Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.
Bos Bedden
Bos Bedden
13:01 22 Sep 17
Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.
Sjoukje Koster
Sjoukje Koster
17:37 31 Aug 17
Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!
Bart Van Deun
Bart Van Deun
14:39 28 Sep 17
Wij laten onze nieuwe prestashop bij de websmid bouwen. De websmid werkt al jaren aan onze huidige webshop met grote tevredenheid.
jhaniesify
jhaniesify
15:22 09 Oct 17
Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
15:22 09 Oct 17
Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
14:16 25 Sep 17
Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.
W. Eijkelenboom
W. Eijkelenboom
13:01 22 Sep 17
Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.
Edgar De Heer
Edgar De Heer
13:01 22 Sep 17
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis is huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
13:01 22 Sep 17
Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.
Klaas Jaap Beintema
Klaas Jaap Beintema
13:01 22 Sep 17
Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.
AMH Kamp
AMH Kamp
13:01 22 Sep 17
De Websmid is een betrouwbare partij. Met een breed aanbod van diensten kunnen zij de klant overal mee van dienst zijn. Van productfotografie tot websites/webshops maken en zoekmachine optimalisatie.
Mike Segveld
Mike Segveld
13:01 22 Sep 17
Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen. Diverse expertises onder één dak
Alice Boezelijn
Alice Boezelijn
13:01 22 Sep 17
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.
Ramon van Ophuizen
Ramon van Ophuizen
21:00 07 Nov 17
De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.
Kommer Motorparts
Kommer Motorparts
11:35 14 Nov 17
Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbaar website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres.Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.
Koen Cleijsen
Koen Cleijsen
13:57 22 Nov 17

De waardering van De Websmid bij Google reviews is 5.0 gebaseerd op 19 reviews

 • Samen werken aan online succes

  Het resultaat van een samenwerking met De Websmid gaat verder dan alleen het bouwen van een website. Wij spreken en adviseren over uw online doelstelling. Aaan de hand daarvan ontwerpen en bouwen we uw website of webshop. Aansluitend zorgen we ervoor dat deze een hoge ranking in Google krijgt.

  Ontwerp, bouw, hosting en onderhoud

  De Websmid bouwt professionele en succesvolle webshops (in Prestashop) en websites (in WordPress) en biedt u alle ondersteunende diensten als domeinnaamregistratie, hosting, zoekmachine optimalisatie en online marketing. Kortom een totaal service die erop is gericht om u succesvol te laten zijn op internet.

  Wacht niet langer maar doe nu de eerste stap!

  • Alles wordt voor u geregeld
  • Unieke pakketten voor elke budget
  • inclusief support, onderhoud en updates

  pijl