Webdesign Zwolle

U zoekt een webdesigner in Zwolle om uw nieuwe website te laten bouwen?

Dan is De Websmid in Zwolle u graag van dienst. De Websmid verzorgt het webdesign, bouwt en optimaliseert websites en webshops voor alle soorten bedrijven en instellingen. Voor elk budget een mooie website! En voor Zwollenaren lekker in de buurt: Marsweg 65 in Zwolle.
Webdesign is een vak apart

De eerste stap bij het bouwen van de website is het design. Webdesign is een vak apart! Bij De Websmid vinden we dat een websitebouwer daarom geen webdesigner is (en andersom). Als een designer ook bouwt dan is hij/zij tijdens het ontwerpen van de website al bezig met het bouwen ervan. Daardoor wordt een design beperkt. Kortom: webdesign is werk voor specialisten.
Responsive design

Responsive design betekent dat het beeld van de website wordt aangepast naar de beeldschermhoudingen. Zo ziet de website er op alle beeldschermen goed uit; op smartphone, tablet , laptop en pc. Uiteraard zijn alle websites die door De Websmid in Zwolle worden gebouwd responsive.Eerste stap is ontwerp van de website

Zoals gezegd maken we eerst het ontwerp van de website. Samen met u als opdrachtgever bespreken we wat u belangrijk vindt in het webdesign.

Wij geven u ook feedback want een mooie website (of maatwerk webdesign) betekent niet altijd een succesvolle website. De meeste klanten van De Websmid willen toch ook een hoge conversie. Conversie is het resultaat van een bezoek aan uw website: bijvoorbeeld een telefoontje of een mail. Bij het bespreken van uw wensen voor het webdesign adviseren wij u welke aspecten kunnen leiden tot een hogere conversie. Uiteraard bepaalt u zelf of wij deze punten in het webdesign opnemen.


Na goedkeuring van het design

De tweede stap, na het goedkeuren van het webdesign, is het bouwen van de website. De website wordt pas gebouwd als u het design heeft goedgekeurd. Dat hoeft zeker niet na het eerste concept. Concepten zijn er om te worden aangepast, net zo vaak totdat u helemaal tevreden bent met uw webdesign.

Overigens kunnen we ook tijdens en na de bouw van de website nog zaken in het design aanpassen. De derde stap is het vullen van de website met teksten, afbeeldingen, video’s etc. Als de website gevuld is, dan gaan we de website nog optimaliseren voor Google zodat de website gevonden kan worden op de relevante zoekwoorden.Webdesign Voorbeelden

Onderstaand vindt een overzicht van diverse websites die we, vaak met maatwerk webdesign, hebben gebouwd. Hier zitten erg mooie websites bij. Maar u zult hier websites zien die u misschien minder aanspreken omdat simpelweg smaken verschillen of dat deze websites meer op conversie zijn ontworpen.
Onze doelstelling bij webdesign

Wij willen dat u tevreden met uw website door een webdesign dat bij u, uw bedrijf en branche past. Maar bovenal doet waar de website voor bedoeld is: meer bezoekers/klanten/omzet genereren, informatie overzichtelijker presenteren, positieve indruk achterlaten etc.


Meer over webdesign van uw nieuwe website

Wilt u meer weten over webdesign van uw nieuwe website? Bel (038-7601601) of mail ons voor een afspraak in Zwolle. U kunt ook het contactformulier gebruiken.


 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In elke prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Prestashops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Alles is mogelijk met een Prestashop webshop en mede daarom geschikt voor grote en kleine webshops.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK

 

Klanten beoordelen ons met 5/5 in de Google Reviews

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined
 • Samen werken aan online succes

  Het resultaat van een samenwerking met De Websmid gaat verder dan alleen het bouwen van een website. Wij spreken en adviseren over uw online doelstelling. Aaan de hand daarvan ontwerpen en bouwen we uw website of webshop. Aansluitend zorgen we ervoor dat deze een hoge ranking in Google krijgt.

  Ontwerp, bouw, hosting en onderhoud

  De Websmid bouwt professionele en succesvolle webshops (in Prestashop) en websites (in WordPress) en biedt u alle ondersteunende diensten als domeinnaamregistratie, hosting, zoekmachine optimalisatie en online marketing. Kortom een totaal service die erop is gericht om u succesvol te laten zijn op internet.

  Wacht niet langer maar doe nu de eerste stap!

  • Alles wordt voor u geregeld
  • Unieke pakketten voor elke budget
  • inclusief support, onderhoud en updates

  pijl