• Reviews over De Websmid

    Vraag onze klanten of ze tevreden zijn met De Websmid! Onderstaand treft u reviews aan van klanten van De Websmid. Tevreden klanten! We laten graag onze klanten aan het woord.

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Fijne ervaring

    10 februari 2018

    Fijne ervaring! De medewerkers van de Websmid denken goed mee, adviseren en leveren goed maatwerk. Daarnaast houden zij uitstekend contact met mij ‘de klant’. Diverse expertises onder één dak.

    Xian Wei Lu – www.coach4geluk.nl

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Een fantastisch en succesvol 2018

    31 december 2017

    Beste Websmid medewerkers,

    Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp bij het reorganiseren en updaten van mijn webshop.

    @Jantien, dank voor je mooie nieuwe ontwerp.
    @Wouter, Karim en Mike, dank voor jullie hulp, geduld en passie om ook van deze webshop waarvan jullie de producten niet ken(d)en een succes te maken.
    @Mike, je bent goed met Google, de stijgingen zijn te zien en langzaam merkbaar. Graag ga ik ook in 2018 verder met jouw kundige hulp om alles verder te optimaliseren.
    @Leo, je mag trots zijn op je team.

    Ik wens jullie allemaal een fantastisch en succesvol 2018 toe.

    Sjoukje Kuiper

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Fijne club mensen

    21 december 2017

    Werk al >10 jaar samen met De Websmid. Dat alleen al zegt voldoende. Fijne club mensen, snelle ‘reageerders’ (je hoeft geen dagen te wachten op reactie), goede sparringspartner, meedenkers en geduldig met nitwits en beterweters zoals ik.

    Alexander Bijl
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Maken prachtige websites

    15 december 2017

    Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige websites, en geven goed advies! Ga zo door!

    Mark Bos (Bestrating)
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Maken prachtige websites

    15 december 2017

    Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige websites, en geven goed advies! Ga zo door!

    Mark Bos (Bestrating)
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Betrouwbare website bouwer/hoster

    25 november 2017

    Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbare website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres. Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl. Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.

    Koen Cleijsen
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Echte specialisten PrestaShop

    18 november 2017

    Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.

    Ramon van Ophuizen
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Erg mooi geworden

    7 november 2017

    De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.

    Elmar Kommer

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Een aanrader voor Prestashop

    5 oktober 2017

    Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis is huis, een aanrader!

    Martijn Rhebergen
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Fantastisch werk

    4 oktober 2017

    Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.

    Edgar de Heer
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Specialist voor onze Prestashop

    3 oktober 2017

    Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.

    Wouter Eijkelenboom
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Veel kwaliteit in huis

    2 oktober 2017

    Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!

    Jan Willem Beumer
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Erg goed in SEA/SEO

    1 oktober 2017

    Top bedrijf! Zeer kundig in het bouwen en onderhouden van onze site en erg goed in in SEA en SEO. Daarnaast uitstekend contact. Van harte aanbevolen!

    Jan Spiegelenberg
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Binnen kortste tijd bovenaan bij Google

    29 september 2017

    Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!

    Bart van Deun
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Zeer tevreden

    27 september 2017

    Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!

    Piet Bakker
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    De begeleiding is uitstekend

    22 september 2017

    Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.

    Hans Hoekstra
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Lossen problemen snel en accuraat op

    31 augustus 2017

    Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.

    Sjoukje Koster
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Goeie partij

    11 juli 2017

    Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.

    Wouter Bredewold
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Mooie site gekregen dankzij De Websmid

    9 juni 2017

    Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.

    AMH Kamp
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Snel topnotering bij Google

    3 maart 2017

    Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.

    Klaas Jaap Beintema
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Betrouwbare partij

    20 februari 2017

    De Websmid is een betrouwbare partij. Met een breed aanbod van diensten kunnen zij de klant overal mee van dienst zijn. Van productfotografie tot websites/webshops maken en zoekmachine optimalisatie.

    Mike Segveld

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Deskundige adviezen

    09 februari 2017

    Prima ervaring al enige jaren; behulpzaam om goed online te staan en er zoveel mogelijk uit te halen. Sterke punten: deskundige adviezen en goed in meedenken behulpzaam. Verbeterpunten of tips: iets sneller op mailtjes reageren soms.

    Christelijke Boekhandel Elah

    Reviews voor uw nieuwe website

    8

    28 januari 2017

    Alles verliep soepel

    De Websmid heeft onze oude website ook ‘gebouwd’ en is verantwoordelijk geweest voor het technische onderhoud ervan. Nu de nieuwe website ook aan hen toevertrouwd, wat geen vergissing is geweest. Sterke punten: Beschikbaarheid op zaterdag. Achteraf niet nodig geweest, maar wel een sterk punt dat de mogelijkheid bestond. Alles is via mail geregeld naar onze wens. Alles verliep soepel.

    Kooiker Infra BV
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    22 december 2016

    Levert goed maatwerk

    Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen.

    Alice in Wonderland Communicatie
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Zeer professioneel

    11 december 2016

    Onze ervaring is zeer positief. In korte tijd is onze site opnieuw ontwikkeld. Site is op maat gemaakt, dus geen standaardwerk. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Sterke punten: We ervaren de samenwerking als zeer professioneel: geen poespas, korte lijnen en de medewerkers zijn kundig en prettig in de omgang. Goede prijs-kwaliteit verhouding van de dienstverlening.

    Derrek Leeseman van Uw Huistraiteur

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    meerdere mensen met hun eigen kwaliteiten

    28 november 2016

    Al vele jaren maakt en onderhoudt De Websmid onze websites. De ontwikkeling gaat snel en is voor ons niet meer bij te houden. Het is dan erg prettig dat de medewerkers duidelijk zijn in wat wel en…Sterke punten: Wat knap is, is dat er meerdere mensen met hun eigen kwaliteiten aan de website werken. Samen bespreken ze de (on)mogelijkheden. Het resultaat wordt door één contactpersoon doorgegeven. Dat maakt dat het proces helder is. Verbeterpunten of tips: Eerder factureren, zodat deze feedback sneller te geven is.

    De Horst Mediation
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Webshop zoals we het wilden

    26 augustus 2016

    De Websmid heeft mijn wensen vertaald naar een strakke, frisse webshop die precies zo is geworden zoals ik hem in gedachten had. Ze leveren erg goed werk tegen een gunstige prijs. De service is erg goed en altijd snel en adequate.
    Sterke punten: Flexibel, denkt mee, vakkundig.

    Anoniem
    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    We zijn zeer tevreden

    26 augustus 2016

    Zeer prettige samenwerking, je wensen worden vertaald in een super strakke site. Er wordt goed en open gecommuniceerd. Vragen en dingetjes die je anders wilt hebben worden meteen aangepakt. We zijn zeer tevreden.

    Mark Kleinherenbrink

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Snelle service

    8 augustus 2016

    Prettige ervaring met snelle en deskundige service.
    Sterke punten: Snelle service

    Peter van Dalfsen

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Innovatief en creatief

    23 juli 2016

    Zeer klantvriendelijk, innovatief en creatief. Snelle en adequate afhandeling van opdrachten. Sterke punten: Zeer klantvriendelijk (denkt mee met de klant)!

    Diana Oosterveen

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Adviezen zijn zeer waardevol

    2 juli 2016

    Met de ontwikkeling van mijn bedrijf in de loop der jaren ontwikkelde De Websmid mee. Een nieuw idee werkt hij uit maar zal hij eerst t.a.v. de website ook kritisch tegen het licht houden. Zijn adviezen zijn zeer waardevol. Sterke punten: Snel, to the point, meedenkend, vriendelijk, betrouwbaar.

    Anita Terbeek

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Waarneembare omzetstijging door nieuwe website

    27 mei 2016

    Zeer vriendelijk, adequaat en professioneel. Duidelijk waarneembare omzetstijging door nieuwe website.

    Peter van Harten

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Geen moeite teveel

    25 mei 2016

    Zeer terdege en accuraat, alsmede “on the job” m.a.w. men zit er bovenop. Geen moeite teveel. De medewerkers van De Websmid denken ten alle tijde mee naar het zoeken van de meest optimale oplossing…
    Sterke punten: Hoge reactiesnelheid, Prijs/kwaliteit verhouding, Bereikbaarheid en Deskundigheid.

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Altijd bereikbaar

    24 mei 2016

    Top bedrijf: altijd bereikbaar en voor alles een oplossing !

    KlaasJaap Beintema

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Voorspelling van De Websmid is uitgekomen!

    10 mei 2016

    Onze oude website draaide redelijk goed maar dankzij de adviezen van De Websmid is de omzet met onze nieuwe website (die De Websmid heeft gemaakt), sterk gestegen. Geringe investering en hoge opbrengst. Het traject heeft misschien een of twee weken langer geduurd dan gepland maar wij zijn erg blij met de prachtige website en nog blijer met de extra omzet (en de toppositie bij Google!).

    Tijmen de Boer Geerlings

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Denken mee in (goedkope) oplossingen

    1 april 2016

    Super tevreden over de “Websmid”. Goede communicatie. Denken mee in (goedkope) oplossingen. Korte lijntjes en zeer behulpzaam. Zeker een aanrader!

    Willemien Schieving

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Zeker aan te bevelen

    23 maart 2016

    Wij zijn zeer te tevreden over de website en webshop die ze voor ons hebben gemaakt. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te bevelen!

    Ilona Brouwer

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Eerlijk

    23 februari 2016

    Een professionele webshop met veel mogelijkheden voor groei. Er is niet alleen veel aandacht gegeven aan de vormgeving, maar men geeft ook een eerlijke feedback over de inhoud. Top!

    Paulina Verhoeff

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,5

    No nonsense

    12 januari 2016

    Ze denken praktisch en zoeken de beste oplossing, niet de duurste. Ze kijken vooral naar de resultaten en doelstellingen die je nastreeft met je website. Erg tevreden met hun werk.

    Andre Vogel

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Blij met onze nieuwe webshop

    4 december 2015

    Het heeft wat langer geduurd dan we hadden gepland maar we zijn erg blij met het resultaat. De eerste bestellingen kwamen snel binnen. De Websmid helpt ons ook met SEO en zien ook daar veel effect.  Wij zijn blij met onze nieuwe webshop van Prestashop.

    Sandra van Veen

    Reviews voor uw nieuwe website

    8,0

    Ze kijken goed naar beschikbare budget

    8 november 2015

    Voor een IT bedrijf zeer toegankelijk en duidelijke communicatie. Staan open voor je persoonlijke wensen en kijken vooraf goed naar het beschikbare budget. Waarom dan geen 10? Dit is wel een review uit Friesland. En zelfs die klant weten ze tevreden te krijgen.

    Iwan Stoel

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Heel tevreden over de samenwerking

    3 november 2015

    We laten onze nieuwe Italiaanse Prestashop webshop maken door De Websmid. We zijn heel tevreden over de samenwerking tot nu toe; er wordt goed geluisterd naar onze wensen en die worden vervolgens prima toegepast op de website samen met de eigen creatieve input van De Websmid designers/bouwers. Er wordt altijd heel snel en vakkundig geantwoord op onze vragen. Ook al kunnen we door de afstand elkaar niet persoonlijk ontmoeten, toch geven de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen van de Websmid een persoonlijk tintje aan onze samenwerking.

    Annerieke Verschoor

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    En de service, in één woord: super

    19 september 2015

    Via via aan het adres gekomen van de Websmid. Die zelf heel tevreden was over zijn website. Die was ook door de Websmid gebouwd. En ik kan daar alleen maar in meegaan. Binnen de kortste keren was er al een voorbeeld van mijn website. En de service, in één woord: super. Dank jullie wel.

    Jacqueline Bouma

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    Onze omzet is omhoog geschoten

    28 augustus 2015

    Na een slechte ervaring met een andere webbouwer kwamen wij met onze webwinkel bij De Websmid in een warm bad terecht. Korte lijnen, goede afspraken en er werd voor het eerst naar onze wensen geluisterd, hoe wij het wilde hebben. Sinds wij met onze webwinkel bij De Websmid zijn is onze omzet omhoog geschoten en kunnen we eindelijk meters maken….Sjappo!

    Maria Hijmering

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Professioneel, en afspraak is ook echt afspraak

    21 juli 2015

    Heel tevreden. Ze denken met je mee en zoeken naar een betaalbare oplossing voor de extra dingen en zijn hier heel creatief in! Wanneer je vragen hebt zijn de lijntjes kort en wordt het snel opgelost, niet alleen tijdens het bouwen maar ook daarna. Uitstekende begeleiding, creatief, professioneel en zeer klantvriendelijk.

    Piet Prins

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Ze zeggen wat ze doen maar doen ook wat ze zeggen

    21 mei 2015

    Ze zeggen wat ze doen maar doen ook wat ze zeggen…. Een webshop moet niet alleen technisch in orde zijn maar moet er ook strak uitzien. Hiervoor is niet alleen goed technisch inzicht voor nodig maar ook nog eens een creatieve geest. Beide wordt goed op geanticipeerd door het team van De Websmid. In een korte tijd dat ik met ze werk geven ze mij een goed en zeker gevoel. Helaas heb ik elders tot 2x toe een slechte ervaring opgedaan in de webshop wereld. Daarom weet ik zeker dat ik binnenkort mijn review cijfer van een 10 naar boven moet bijstellen. Klasse dit bedrijf! Als ik hun was zou ik de slogan opnemen: ze zeggen wat ze doen maar doen ook wat ze zeggen.

    Ron Broekhuizen

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Heel tevreden. De webshop was snel klaar.

    16 mei 2015

    Heel tevreden. De webshop was snel klaar. Wanneer je achteraf nog vragen hebt, worden deze snel afgehandeld. Zeker een aanrader. Prima prijs kwaliteit.

    Roxanne Matom

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Topservice!

    23 april 2015

    Door mijn vriendin werd ik doorverwezen naar De Websmid. Binnen een week was mijn website klaar en online. Wat een TOP service! Zeer klantvriendelijk, goed betaalbaar en erg goede kwaliteit. Aan iedereen aan te bevelen. Dank!

    Eleonore de Vette

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Snel, meedenkend, en creatief!

    5 april 2015

    Binnen een week was de website van mijn schoonheidssalon helemaal af. Bij vragen werd er direct contact opgenomen. Snel, meedenkend, en creatief! Bedankt!

    Jasmijn Smid

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    Echt tevreden!

    30 maart 2015

    Combinatie: Kwaliteit, service en prijs vind je nergens anders beter dan hier. Ik heb een eigen marketingadviesbureau en werk vaak samen met andere partijen. Ik ga nu het 3e project al aan samen met De Websmid.

    Patricia ter Bogt

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    De site is echt ongelofelijk mooi geworden

    24 maart 2015

    Wij hebben een website laten maken bij De Websmid. Alles werd van te voren erg goed gecommuniceerd en ze waren altijd aanspreekbaar voor advies of opmerkingen. Buiten dit is de site echt ongelofelijk mooi geworden en voor een erg scherpe prijs.Ik raad het iedereen aan om een website bij De Websmid te laten maken.

    Jan Middendorp

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Zeer adequaat en snel

    23 maart 2015

    Door specialisme en vakkennis van De Websmid wordt er zeer adequaat en snel gereageerd en gezocht naar oplossingen voor alle websiteproblemen die wij afgelopen jaren hebben gehad. Tegen zeer acceptabele kosten. Wij hebben al lange tijd een trouwe bondgenoot, maar ook een strategische partner, gevonden in De Websmid.

    Bart Beydals

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    Professioneel bij bouw van onze Prestashop webshop

    23 maart 2015

    Uitstekende begeleiding, creatief, professioneel. Ook wij zijn tevreden over de websmid. Absoluut geen spijt dat we hen de opdracht hebben gegeven.

    Dick Klein Breteler

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,5

    Erg tevreden over De Websmid

    21 maart 2015

    Professionele Prestashop webshop gemaakt door De Websmid. Erg tevreden over de gang van zaken. Bij problemen/ aanpassingen wordt er snel geschakeld! Ook ik raad de Websmid aan iedereen aan!

    Kevin van Asselt

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Ik raad De Websmid aan iedereen aan

    2 februari 2015

    Binnen een week was onze site klaar en live. De Websmid denkt goed mee, is altijd bereikbaar, betrouwbaar en snel. Ik raad de Websmid aan iedereen aan!

    Virginie Versteegh

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,5

    Professionele betaalbare website

    21 januari 2015

    Professionele en goed betaalbare website in korte tijd geregeld. Communicatie verliep vlot en prettig.

    Barbara Verwer

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,5

    Erg goed geregeld

    10 januari 2015

    Binnen 3 weken was mijn website klaar en stond mijn bedrijf online. Erg goed geregeld en over het eindresultaat ben ik zeer tevreden!

    Hilda van Burgsteden

    Reviews voor uw nieuwe website

    8,0

    Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe website

    8 januari 2015

    Voor het maken van een hele nieuwe website Frubel, met als hoofdonderwerp mijn eigen blog, hebben de mannen van De Websmid zich erg geduldig en professioneel opgesteld. Ik als wispelturige computer nitwit had 1000 dingen in mijn hoofd en dat resulteerde er onder meer in dat mijn site halverwege totaal werd omgegooid en aangepast…. Maar de heren pakten dit goed op en het eindresultaat is echt heel mooi! Nu de laatste puntjes op de i en ik ben helemaal gelukkig!

    Renee Slot

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,5

    Verkoop zienderogen toegenomen

    7 december 2014

    De verkoop is de laatste weken zienderogen toegenomen. Wat een goede stap heb ik gezet om naar jullie toe te gaan! Blij mee.

    Ingrid Valk

    Reviews voor uw nieuwe website

    8,0

    Hardnekkig probleem in Prestashop opgelost

    15 november 2014

    De Websmid heeft zijn naam eer aan gedaan door een bijzonder hardnekkig probleem in onze webshop verzamelcollecties.nl op adequate wijze op te lossen; mijn complimenten heren! Ik zie de toekomst met jullie met vertrouwen tegemoet.

    Kees Hamelink

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    Goede communicatie, snelle opvolging en adequate oplossing: top!

    15 november 2014

    Website bouwen, een hack overkomen en hosting verhuizen… Goede communicatie, snelle opvolging en adequate oplossing: top!

    Ik had mijn website (brightnewperspective.com) door De Websmid laten bouwen, maar gehost bij XS4all door onhandig advies van een derde. Toen ik vervolgens mijn hosting wilde verhuizen naar De Websmid werd mijn site precies tussen beveiligingsupdates in gehackt (buiten schuld van De Websmid om). Balen natuurlijk! Maar met snel schakelen, goed afwegen van alternatieven en duidelijk met elkaar communiceren (zelfs op vrijdagavond en in het weekend!) hebben we mijn site zonder dataverlies verhuisd en is nu alles weer up and running! Ik was zeer blij met de goede ondersteuning en weet daarbij dat ik een zeer kritische consument ben :-).

    Zeer tevreden en nogmaals dank dus!

    Richard Westhof

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    Zeer prettige en constructieve samenwerking!

    8 november 2014

    De winterwheels.be shop werd snel en efficiënt in elkaar gezet. Wensen en opmerkingen waren vaak nog dezelfde dag verwerkt. Kortom, ik kan De Websmid van harte aanbevelen als partner voor een zorgeloos e-commerce traject.

    Francis Strijbos

    Reviews voor uw nieuwe website

    9,0

    Converteren kan ook heel goed verlopen!

    19 oktober 2014

    Waarom met onze site, Lastechniekwinkel.nl naar de Websmid? Was niet tevreden met de vorige leveranciers. Overgang van versie 1.4 naar 1.6. (Prestashop ontwikkelt verder, prima!). Onze ervaringen met De Websmid:

    • Conversie zeer goed verlopen.
    • Verzoeken na de conversie werden snel opgepakt en uitgevoerd.
    • Men heeft kennis en weet waar kennis gehaald kan worden.
    • Men kent de modules die er beschikbaar zijn.
    • Tips over nieuwigheden in Prestashop 1.6 werden worden getoond.
    • Adviezen en antwoorden op verzoekennummers zijn gericht op oplossingen niet op uren schrijven.

    Conclusie:

    • Verwachtingen worden waargemaakt en afspraken nagekomen.
    • Zeer goede prijs prestatie verhouding én prettige mensen.

    Groeten
    De Lastechniekwinkel

    Reviews voor uw nieuwe website

    8,5

    De website is klaar voordat je het in de gaten hebt!

    18 oktober 2014

    Zeer positief ben ik over het ontwerp van de website en de looks. Deze voldoen precies aan de wensen zoals ik ze had omschreven. Daarnaast biedt de Websmid een snelle service, zelfs in de weekenden en avonduren zijn ze bereikbaar. Ben uiteindelijk erg tevreden ook over de prijs/kwaliteits verhouding, een aanrader dus. Ook als je een leek bent op het gebied van websites maken. Het is wel aan te raden goed te oefenen, dan merk je uiteindelijk dat het met Prestashop gemakkelijk werken is.

    Elly

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.5

    Erg blij met De Websmid

    26 september 2014

    Ik ben erg blij met de diensten van De Websmid! Dank daarvoor.

    Annelien

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Levert goede service en kwaliteit. Aanrader dus!

    8 maart 2014

    In een prettige en persoonlijke atmosfeer helpt De Websmid bij het aandragen van oplossingen voor jouw probleem. Pluspunten: snel, adequaat, flexibel, betrouwbaar, menselijk en professioneel.

    Diederik

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    De Websmid is een betrouwbare partner, direct tot hulp bereid en fijn om mee samen te werken!

    25 maart 2014

    Ik werk inmiddels al weer vele jaren samen met De Websmid en door de jaren heen is de relatie en samenwerking onverminderd goed gebleven. Service is erg belangrijk en dat weet De Websmid als geen ander. Zijn er problemen dan weet De Websmid deze altijd op te lossen. De Websmid is dan ook altijd bereikbaar en maakt afspraken en beloftes altijd waar. Dat maakt de samenwerking met een partner als De Websmid zo belangrijk. Onlangs is onze website weer vernieuwd in zeer kort tijdsbestek en met een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij hopen dan ook nog lang met elkaar te mogen samenwerken!

    Pluspunten: Goede communicatie. Heel veel ruimte voor eigen input en ideeën bij website ontwerp.

    Leon Hiele

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.3

    Super

    22 februari 2014

    Snel, scherp, aan 1 woord genoeg en een super resultaat!

    Lex Hubert

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.3

    Een fantastisch 100% *meedenkende* leverancier

    14 februari 2014

    De Websmid staat ALTIJD voor je klaar. De vraag kan zo raar niet zijn of binnen zeer korte tijd word je de oplossing aangereikt en vaak zelfs al voor je verwerkt op de site.

    Pluspunten: snel, betrouwbaar én klantgericht.

    Rob Hagen

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.7

    Heldere communicatie, staan altijd voor je klaar.

    14 februari 201

    Goede bereikbaarheid, heldere communicatie, een bedrijf met “hart voor de zaak”.

    Annemarie de Bruin

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.7

    De Websmid is HET bedrijf om de website helemaal op maat te maken voor onze praktijk.

    22 januari 2014

    Nu is onze website precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Een echte boost voor onze praktijk! En met fantastische nazorg.

    Pluspunten: fantastische nazorg

    Ninja Mooijweer

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Betrouwbaar bedrijf. Staat altijd voor je klaar. Aanrader!

    21 januari 2014

    De Websmid werkt al jaren voor ons tot grote tevredenheid. Wij zijn erg blij met hun service. Ze komen hun beloftes na. En dat tegen zeer nette tarieven.

    Pluspunten: Service, kwaliteit, prijs. Hoge Google ranking wordt door hen geregeld.

    Roy Wilten

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.3

    Ze weten altijd wat ik graag wil

    18 januari 2014 om 22:43

    Wij adviseren De Websmid voor het maken voor een site, duidelijk en aantrekkelijk,mooie plaatjes op de achtergrond.

    Pluspunten: Prijs correct, mooie duidelijke site

    Ciska

    Reviews voor uw nieuwe website

    8.7

    Echte meedenkers, die je helpen, jou vraagstukken op te lossen, snel, doeltreffend.

    17 januari 2014

    Stel je voor, vrijdagavond, je hebt een idee maar weet niet goed of het mag en kan. Je wilt iets met domeinnamen. Wat doe je. Wachten tot na het werk, of….. Je doet een mailtje naar De Websmid, dan weet je gewoon dan ben je bij het juiste adres. Ze denken mee en regelen het binnen een half uur…. Maximaal.

    Pluspunten: Doeners die weten en snappen wat je wilt. En het binnen no time realiseren.

    Gerard

    Reviews voor uw nieuwe website

    7.3

    Al vele jaren tevereden

    10 januari 2014

    Wij werken al 7 jaar samen met De Websmid en altijd naar volle tevredenheid!

    GertJan Willemsteyn

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.0

    DeWebsmid doet wat ze beloven, in korte tijd en altijd paraat.

    07 januari 2014

    Vraagje over je website ’s avonds of in het weekend? Geen probleem. 1 mailtje, 1 telefoontje en DeWebsmid kijkt meteen en weet in 9 van de 10 gevallen meteen een oplossing te maken. Altijd keurige communicatie. Altijd antwoord. Zeer flexibel op vele fronten. Buiten de uitstekende service krijg je duidelijk uitgelegde adviezen over je content. Ook proactief. Zodat je site er altijd optimaal uit blijft zien en optimaal presteert. Het team van DeWebsmid zorgt ervoor dat in synergie ook in de lastigste situaties een structureel en professioneel antwoord wordt gevonden. Top bedrijf. Top team!

    Jan Boshoeve

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.3

    Echte aanrader, ze doen wat ze beloven en hebben verstand van zaken

    7 januari 2014

    Enige tijd geleden zijn we een webshop gestart met Prestashop. Echter al snel bleek de partij waar we toen zaken mee deden er onvoldoende verstand van te hebben. Naar een avondje googlen werd mijn aandacht getrokken tot de site van De Wedsmid direct mailtje gestuurd en maandag belde ze direct terug. Daarna heeft De Websmid in zeer korte tijd een prachtige basis gelegd voor de nieuwe site. Vragen zijn snel beantwoord, kortom ik ben zeer tevreden over de samenwerking en heb ook direct een abonnement afgesloten om de webshop up to dat te houden. Ik heb verstand van waterontharders en De Websmid heeft verstand van webshops en website. Inmiddels hebben we de tweede webshop ook bijna klaar. En we denken er sterk aan om ook onze website door De Websmid te laten upgraden.

    Heren bedankt voor jullie expertise en hulp…..

    Pluspunten: Ze hebben kennis van zaken, denken mee. En zijn erg praktisch ingesteld.

    Gerard Blokland

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Duidelijk, correct,servicegericht en bieden kwaliteit!

    7 januari 2014

    Ik ben zeer content met de service en de kwaliteit die De Websmid ons biedt.

    Nelleke van Twist

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Service , meedenken en altijd voor je klaar staan.

    6 januari 2014

    Meedenken, service gericht en een plezierige prijs en hoge kwaliteit.

    Pluspunten: altijd bereikbaar waar of wanneer.

    Marcel

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.3

    Professioneel, deskundig en meedenkend: advies op maat!

    6 januari 2014

    De Websmid is een zeer betrouwbare partner voor, in mijn geval webhosting en domeinnaamregistratie. Dit wordt razendsnel geregeld, er worden standaard back-ups gemaakt van de websites en webshops welke voorts op een zeer betrouwbare en snelle server staan. Vragen worden snel beantwoord. Kortom: top!

    Pluspunten: service, snelheid beantwoorden vragen en plaatsen opdrachten, deskundig en vriendelijk

    Gerwin Janssen

    Reviews voor uw nieuwe website

    9.3

    De Websmid is een prima optie om zaken mee te doen!

    6 januari 2014

    De Websmid is een fijn, klein en attent bedrijf met wie duidelijke afspraken te maken zijn en die deze afspraken ook nakomt. Voor een mooie duidelijke website is hij de aangewezen specialist, ook komt hij met ideeën om de website te verfijnen en uit te breiden.

    Pluspunten: Duidelijk, overzichtelijk en prijstechnisch in orde.

    Rinke Kouwen

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Jaren geleden mijn website laten maken en nog steeds bovenaan bij Google!

    6 januari 2014

    De Websmid is een betrouwbare webbouwer die ik iedereen (doe ik ook regelmatig) kan aanbevelen. Vooral omdat je 7 dagen per week kan rekenen op een persoonlijke service. Eerlijke prijs en goede kwaliteit. Geen mooie praatjes en hoge rekeningen achteraf maar eerlijke en goede service.

    Dus wie op zoek is naar een professionele website voor een lage prijs en top service en onderhoud… gaat naar De Websmid!

    Pluspunten: * service / * bereikbaarheid / * lage, vaste prijzen / * professioneel / * allround

    Coco Moll

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Persoonlijk contact.

    6 januari 2014

    Inmiddels al jaren van ervaring met De Websmid. De Websmid is in staat onze wensen goed te vertalen in een fantastisch website. Bos Bedden inhoudelijk en De Websmid de techniek. Gewoon helder en recht door zee. Wij zijn er heel blij mee.

    Pluspunten: Kleinschalig, persoonlijk contact, geduldig en in staat ons begrijpelijk uitleg te geven.

    Hans Hoekstra

    Reviews voor uw nieuwe website

    8.3

    Prima service, staan altijd voor je klaar

    6 januari 2014

    Inmiddels in de afgelopen jaren diverse sites laten maken en hosten. Allen voldoen ruim aan de verwachting. Groot pluspunt van dit bedrijf is dat ze altijd bereikbaar zijn en uiteraard hulpvaardig.

    Pluspunten: De persoonlijke aandacht kunnen wij erg waarderen.

    Frans Sommer

    Reviews voor uw nieuwe website

    8.0

    Prettige samenwerking, zeer snelle service 24/7

    6 januari 2014

    Veel positieve reacties ontvangen over de website gebouwd door De Websmid.
    Pluspunten: Ze weten waar ze over praten, geen bla bla.

    Tom

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Voor redelijke prijs een prima website en alle adviezen, tools en service wat er bij hoort.

    6 januari 2014

    We hebben nu meer dan jaren de website via Websmid. Het maken van een ontwerp kost even wat tijd maar onze ideeën en zijn kennis van sites gaf een uitstekend resultaat. Ik beschik over de tools om de site aan te passen, extra informatie er op te zetten. Ook ondersteund hij ons met een direct mail tool zodat we hel gericht en flexibel kunnen communiceren met onze klanten. In feite wordt al het werk en zaken ie geregeld moeten worden om een website te hebben, door De Websmid overgenomen. Zoals vastleggen van domeinnamen, zorg dragen dat we goed opgepakt worden door Google, doorsturen mails. Kortom prima kwaliteit voor een alleszins redelijke prijs.

    Pluspunten: Prijs, goede score Google, flexibele website. Zakelijk soepel in de omgang. Hij snapt ondernemers.

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Super bedrijf!

    5 januari 2014

    Super bedrijf!

    Wouter

    Reviews voor uw nieuwe website

    7.7

    De Websmid denkt mee, geeft advies en heeft een zeer snelle service.

    5 januari 2014

    Met de ontwikkeling van mijn bedrijf in de loop der jaren ontwikkelde De Websmid mee. Een nieuw idee werkt hij uit maar zal hij eerst t.a.v. de website ook kritisch tegen het licht houden. Zijn adviezen zijn zeer waardevol.

    Pluspunten: Snel, to the point, meedenkend, vriendelijk, betrouwbaar.

    Reviews voor uw nieuwe website

    10

    Hulpvaardig en snel. En voordelig tarief.

    5 januari 2014

    De Websmid heeft een prachtige website voor ons gebouwd tegen een zeer aangenaam tarief. En we worden erg goed gevonden op internet.

    Pluspunten: Gunstig tarief en deskundig.

    Gido

    Reviews voor uw nieuwe website

    Misschien bent u nieuwsgierig geworden?
    Bekijk onze webshop voorbeelden
    Bekijk onze website voorbeelden










Klanten beoordelen ons met een 5-sterren Google rating

Werk al >10 jaar samen met De Websmid. Dat alleen al zegt voldoende. Fijne club mensen, snelle 'reageerders' (je hoeft geen dagen te wachten op reactie), goede sparringspartner, meedenkers en geduldig met nitwits en beterweters zoals ik.
ALEXANDER Bijl
ALEXANDER Bijl
16:38 20 Dec 17
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige web- sites, en geven goed advies! Ga zo door!
Mark Bos Bestrating Zeist
Mark Bos Bestrating Zeist
10:13 18 Dec 17
Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbaar website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres.Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.
Koen Cleijsen
Koen Cleijsen
13:57 22 Nov 17
De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.
Kommer Motorparts
Kommer Motorparts
11:35 14 Nov 17
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.
Ramon van Ophuizen
Ramon van Ophuizen
21:00 07 Nov 17
Wij laten onze nieuwe prestashop bij de websmid bouwen. De websmid werkt al jaren aan onze huidige webshop met grote tevredenheid.
jhaniesify
jhaniesify
15:22 09 Oct 17
Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
15:22 09 Oct 17
Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!
Bart Van Deun
Bart Van Deun
14:39 28 Sep 17
Top bedrijf!Zeer kundig in het bouwen en onderhouden van onze site en erg goed in in SEA en SEO. Daarnaast uitstekend contact.Van harte aanbevolen!
Jan Spiegelenberg
Jan Spiegelenberg
14:16 25 Sep 17
Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
14:16 25 Sep 17
Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!
Pieter bakker
Pieter bakker
12:54 25 Sep 17
Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.
Bos Bedden
Bos Bedden
13:01 22 Sep 17
Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.
W. Eijkelenboom
W. Eijkelenboom
13:01 22 Sep 17
Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.
Edgar De Heer
Edgar De Heer
13:01 22 Sep 17
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis is huis, een aanrader!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
13:01 22 Sep 17
Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.
Klaas Jaap Beintema
Klaas Jaap Beintema
13:01 22 Sep 17
Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.
AMH Kamp
AMH Kamp
13:01 22 Sep 17
De Websmid is een betrouwbare partij. Met een breed aanbod van diensten kunnen zij de klant overal mee van dienst zijn. Van productfotografie tot websites/webshops maken en zoekmachine optimalisatie.
Mike Segveld
Mike Segveld
13:01 22 Sep 17
Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen. Diverse expertises onder één dak
Alice Boezelijn
Alice Boezelijn
13:01 22 Sep 17
Sinds 2008 een betrouwbare, professionele en zeer prettige netwerk partner voor Cm2 support. Vele tevreden klanten die van een Websmid website mogen genieten en de top service van snelle bereikbaarheid. Aanrader dus als je op zoek bent naar een goede website of webshop!
Coco Moll
Coco Moll
11:30 12 Sep 17
Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.
Sjoukje Koster
Sjoukje Koster
17:37 31 Aug 17
  • Websites
    Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
    In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
    IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
  • Webshops
    Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
    Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
    IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
  • Hoger in Google
    Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
    Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
    IK WIL MEER KLANTEN
  • Maatwerk
    Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
    Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
    IK WIL MAATWERK