Bel ons Stel je vraag

Reviews

Mogen wij een beetje trots zijn op onderstaande echte reviews? Ruim 100 klanten gaven ons, zonder uitzondering, een 5 sterren waardering bij Google!

Gm z leather collection Tournier
Gm z leather collection Tournier
17:15 14 Feb 24
Erg blij met mijn nieuwe webwinkel! Ik ben van mijn verouderde Presta versie overgegaan naar een geheel nieuwe webwinkel en betere Presta versie. Bedankt voor het geduld aan het gehele team dat mij geholpen heeft (Wouter, Guus, Noëlle en Leo)
jonnie hup
jonnie hup
07:51 30 Jan 24
We hadden snel een one-page website nodig en De Websmid heeft echt supersnel geholpen om ons ontwerp om te zetten in een goede responsive website. Communicatie was super. Ik kan deze partij zeker aanraden. Petje af voor het snelle en goede werk!
Wendy Brinkhuis
Wendy Brinkhuis
08:47 25 Jan 24
De Websmid heeft een website ontwikkeld voor een product van BONFIX. Deze onepager stond binnen no time online. Noëlle, Joery en Leo, enorm bedankt!
Jeroen Eilander
Jeroen Eilander
15:31 11 Jan 24
Bijzonder welkom en een mooi bedrijf
Jesse de Kleine
Jesse de Kleine
16:24 09 Jan 24
Een fantastische ervaring met de websmid.Raad het iedereen aan. Geweldige service en meedenkend.
Martina Capousek
Martina Capousek
13:40 23 Nov 23
Ninja Mooijweer
Ninja Mooijweer
11:29 12 Oct 23
Patrick Bosman
Patrick Bosman
08:05 11 Oct 23
De website is net online en de aanvragen komen al binnen! Wat een topbedrijf! Ook zeer tevreden over de snelle communicatie met de medewerkers , look en gebruiksvriendelijkheid van de website!
Mark Kleinherenbrink
Mark Kleinherenbrink
19:02 11 Sep 23
We hebben een nieuwe website laten maken door de Websmid om meer in heel Europa gevonden te worden. Goed overleg, korte lijnen, snel bereikbaar.
Maurice Van den hout
Maurice Van den hout
07:29 05 Sep 23
Angela ten Have
Angela ten Have
08:10 31 Aug 23
Met de nieuwe huisstijl en website zijn we zeer tevreden. In het hele proces is ons vooral de goede communicatie opgevallen; de medewerkers van de Websmid zijn telefonisch en per mail goed te bereiken en reageren ook snel en accuraat. Waar je zelf misschien even het overzicht lijkt te zoeken weten zij precies waar ze mee bezig zijn en houden alles gestroomlijnd. Bedankt
Timo Heidtkamp - Online Marketing
Timo Heidtkamp - Online Marketing
08:17 22 May 23
I am not a direct customer of De Websmid, but a service provider for another customer in the field of online marketing. In the course of this, I had to resort to the support of De Websmid to solve a problem and can only report positive things.The support is friendly, competent and answers quickly!I would especially like to mention the good support from George.Many thanks for that! You do a good job!Many greetings,Timo
Mohamed el moutaouakkil
Mohamed el moutaouakkil
11:04 27 Apr 23
Hebben letterlijk al onze zorgen overgenomen en nemen je perfect mee in het gehele traject!Een echt aanrader voor wie zijn website en google op rolletjes wil hebben!Mochten ook de ontwerpen gebruiken voor de bestickering van de bussen.
TRAFF B.V.
TRAFF B.V.
15:07 20 Apr 23
We zijn superblij met onze nieuwe website van de Websmid! 🙂 Een kundig en enthousiast team stond vanaf dag 1 voor ons klaar om ons te helpen aan een nieuwe website. Goede communicatie, veel creatieve input, altijd enthousiast en geen verrassingen achteraf. Kortom, wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen die een professionele partner zoekt voor zijn bedrijf voor het bouwen van een nieuwe website de Websmid van harte aanraden!Hartelijke groeten,Team TRAFF
Stamina Zorg
Stamina Zorg
08:43 13 Apr 23
Deskundige medewerkers die met je meedenken en je website passend maken op maat. Zeer toehankelijk en gemakkelijk te bereiken via mail en telefonisch. Mijn complimenten!!!!
Andre Reijndorp
Andre Reijndorp
09:58 28 Feb 23
De WebSmid, een aanrader als je op zoek bent naar een goede en snelle website bouwer (en betaalbaar!).
Manager Watercompany
Manager Watercompany
15:57 19 Dec 22
Snelle en flexibele partner gevonden voor onze webshop.Transparante communicatie en opvolging.Zeker een aanrader op gebied van webshops & websites.
leo Mulder
leo Mulder
08:41 13 Dec 22
C.L.Meijer autobekleding Meubelstoffering zijn heel erg tevreden over De Websmid.Zeer goede communicatie, en mocht je problemen hebben ....deze worden heel snel opgepakt, en het team gaat door tot alles naar volle tevredenheid is.
snoep store
snoep store
15:38 26 Oct 22
Wij zijn met onze webshop Snoepstore.nl overgestapt naar de Websmid.nl uit Zwolle, omdat onze webshopbouwer Jarno de Vries ( ook een topper) geen tijd meer had, Alles wat ze ons beloofd hebben is waarheid geworden, de overgang verliep vlekkeloos, kleine probleempjes werden gelijk opgelost, het design van de webshop is schitterend vernieuwd..De websmid.nl is een professioneel bedrijf met hele aardige mensen en betrouwbaar en betaalbaar.Sinds we onze webshop over laten zetten hebben naar de websmid.nl zijn onze bestellingen bijna verdubbeld en we waren al heel druk.Dus mocht je ooit een webshop laten bouwen, of over willen stappen naar een professionele webshopbouwer, dan zit je hier goed!vriendelijke groetGerrit PijpersSnoepstore.nl
Jurre Laddé
Jurre Laddé
15:14 26 Oct 22
Ik ben zeer tevreden over De Websmid. Goede communicatie, punten worden snel opgepakt, en men gaat door tot alles naar volle tevredenheid is.
Niek van Dijk
Niek van Dijk
11:54 03 Jun 22
Professioneel bedrijf met goede kennis over hetgeen wat ze doen.
Tonny Duiveman
Tonny Duiveman
16:04 15 May 22
Altijd een goede samenwerking met Mike.
Kay Velda
Kay Velda
19:19 28 Mar 22
De Websmit BV heeft uitstekend werk geleverd voor mijn bedrijf KV Koeriersdiensten. De communicatie loopt erg snel en soepel en het resultaat mag er zijn! Een mooi logo, website, flyers en visitekaartjes laten ontwerpen.Zeer blij mee!
Esther van Gestel
Esther van Gestel
06:41 09 Feb 22
Ik ben ontzettend tevreden over De Websmid en haar medewerkers. De communicatie is heel prettig en men denkt goed mee met als eindresultaat een mooie website. Zeer goede en snelle service ook!
Hhh Bbb
Hhh Bbb
09:59 30 Dec 21
Al jarenlang klant bij de Websmid. Nu afgerond i.v.m. beeindiging van ons bedrijf. Alles is altijd prettig en snel afgehandeld. De bereikbaarheid is perfect. Kortom een zeer tevreden klant van een prettig bedrijf.
Heiko Frose
Heiko Frose
08:56 30 Dec 21
SEO werkzaamheden laten uitvoeren aan mijn webshop. Erg blij met het eind resultaat. Wil met name Noëlle van De Websmid erg bedanken voor de snelle en duidelijke communicatie en het top werk wat ze geleverd heeft. Bedankt De Websmid!
DW 4Trading
DW 4Trading
07:34 30 Dec 21
Naturalite Benelux B.V.
Naturalite Benelux B.V.
16:49 29 Dec 21
Ontzettend tevreden; goede kwaliteit werk en een prettige en snelle communicatie.
Bert Smedinga
Bert Smedinga
07:44 14 Oct 21
Super tevreden goed service en kennis van zaken
wendela melenhorst
wendela melenhorst
15:26 15 Sep 21
De Websmid heeft mij heel goed geholpen met het bouwen van de nieuwe website en het verder ontwikkelen daarvan. De communicatie is zeer snel, helder en prettig. Ook is er een duidelijk verwachtingsmanagement en communicatie over behaalde resultaten en gestelde doelen. Altijd klantvriendelijk en je graag willen helpen. Het samenwerken gaat erg goed en is ook fijn, je kan op deze partij bouwen.
Huib Veurink
Huib Veurink
11:50 23 Jul 21
Ik heb de samenwerking met Websmid als zeer prettig ervaren. Aardige en kundige werknemers, meedenkend, snelle reacties en oplossingen en proactief. Ze hebben daarnaast ook nog een hele mooie website opgeleverd voor Zwollepanelen. Dank!
Esther van der Steenhoven
Esther van der Steenhoven
19:25 11 Jul 21
Behulpzaam, Vriendelijk, Professioneel, denken met je mee, komen met goede ideeën.
Maria Langenkamp
Maria Langenkamp
11:40 24 Jun 21
Wij werken al een paar jaar samen met de Websmid. Een goede, betrouwbare, en flexibele partij. Heel fijn!
Peter Vercalsteren Technoprotect Cajas Fuertes
Peter Vercalsteren Technoprotect Cajas Fuertes
12:28 07 May 21
De Websmid is een Top bedrijf.Heeft een Top Team.Perfecte service!Snelle reactie op vragen en hulp.Zeer vriendelijk.Zo fijn om met samen te werken.Bedankt voor de Perfecte Service.
Sander Bruynseels
Sander Bruynseels
14:02 26 Apr 21
Geweldig bedankt voor jullie hulp.Wij werden geconfronteerd met een malafide internet site. Jullie hebben ons super geholpen ondanks dat jullie er niks mee te maken hadden.Bedankt voor al jullie (extra) inspanningen.
Florian ter Haar
Florian ter Haar
08:11 26 Mar 21
Ondanks dat de opdracht die we hebben aangevraagd niet is doorgegaan, zijn we erg tevreden geweest met de professionele communicatie tijdens de offertefase.
Peter Janssen
Peter Janssen
15:37 24 Mar 21
Heel goed geholpen door De Websmid, nadat onze eerdere webdeveloper plotseling gestopt was. Mike heeft goed geluisterd naar onze problemen en wensen en collega Johan heeft onze heel website en webshop overgezet en aangepast. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord. Wij hebben er veel vertrouwen in!
Jos Ypma
Jos Ypma
21:21 23 Mar 21
Bedankt voor de fijne samenwerking. Er is bij de Websmid professionele kennis in huis om problemen direct te kunnen omzetten in oplossingen.
Inge Rietberg
Inge Rietberg
11:48 09 Feb 21
De enkele opmerkingen die wij na oplevering nog hadden zijn goed opgelost. Bijzonder pluspunt was de bereikbaarheid en de service
Nina Succesinwerk
Nina Succesinwerk
11:39 09 Feb 21
Ik ben heel tevreden met de website en het logo dat de Websmid voor mij heeft gemaakt. Ze zijn erg klantvriendelijk en altijd bereid met je mee te denken.
Evelien Alkema
Evelien Alkema
12:37 28 Jan 21
De Websmid heeft onze website gerestyled en professioneler gemaakt. We zijn zeer tevreden over hun deskundigheid en meedenken. Het overleg is prettig en Leo Smit heeft ons goed op weg geholpen in een materie die voor ons soms onbekend gebied is.Wanneer je goed, deskundig en prettig geholpen wilt worden op dit gebied is "de Websmid" een aanrader.Wolter Alkema, Wall Science, Zwolle
Dion de Ruiter
Dion de Ruiter
09:51 28 Jan 21
Professionele en mooie website voor ons gemaakt! Prettig om mee samen te werken en goede communicatie.
Marco Sileon
Marco Sileon
08:24 14 Jan 21
Jesse Smid
Jesse Smid
09:58 22 Dec 20
Kinderopvang Breed
Kinderopvang Breed
10:08 02 Dec 20
Wat een prettig bedrijf om mee samen te werken! Open en duidelijke communicatie, goed bereikbaar en snelle reacties. Komen met creatieve ideeën, gepaste adviezen en begeleiden het proces zeer professioneel van begin tot eind. Echt een aanrader.
Birgit van der Vleuten
Birgit van der Vleuten
14:04 26 Nov 20
Goede professionele kennis van Presta shop. Prettig om mee samen te werken.
Raimon Westrup
Raimon Westrup
16:02 23 Nov 20
Top bedrijf!
Waldo Zuiddam
Waldo Zuiddam
11:16 22 Oct 20
Zeer prettige samenwerking, reageren zeer snel en lossen alles voor je op zo ver als zij kunnen. Goede uitleg ivm het bijhouden van onze website. Wij werken al vele jaren heel prettig met de Websmid samen.
Hanze Security
Hanze Security
17:47 15 Oct 20
Ik heb mijn website laten restylen, super geregeld een aanrader.
Boy krens
Boy krens
11:28 09 Sep 20
Erg fijne partij om mee samen te werken. Ik ben niet de meest makkelijke klant als het gaat om uitstraling en resultaat(vind ik zelf), maar ik voel mij altijd een gewaardeerde klant en ik word altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan met mijn webshop animalsfirst.nl.
TB TB
TB TB
09:24 01 Sep 20
We hebben onze presta multistore vernieuwd met behulp van de websmid. Ze hebben deze operatie uitstekend verzorgd. Naast onze input hebben ze zelf ook goed meegedacht over handige modules en verbeteringen. Ze reageren snel op de mail en zijn goed bereikbaar.Ook voor nazorg en SEO optimalisatie kunnen we terecht bij Websmid. Kortom een tevreden klant hier en we zijn heel blij met de nieuwe sites.
rocky bral
rocky bral
10:03 29 Aug 20
We werken al een paar jaar samen met de websmid. Antwoorden zeer snel op problemen en worden snel opgelost. Sinds we de overstap naar de websmid hebben gedaan, is onze verkoop online bijna 80% gestegen. Twee weken geleden is onze shop volledig vernieuwd en zijn zeer blij met het resultaat.Fleur's pet shop
Tom Van Baaren
Tom Van Baaren
16:00 28 Aug 20
F B
F B
13:27 21 Aug 20
Wij zijn met een Prestashop multistore overgegaan naar de Websmid voor de 1.7 versies en een koppeling met een distributiecentrum en zijn zeer tevreden met het snelle contact en de afhandeling van onze vragen. Alle medewerkers zijn super klantvriendelijk, kundig en relaxed en we zien uit naar een mooie langdurige samenwerking.Bedankt Wouter,Mike en Guus, jullie zijn top. We hebben al met behoorlijk wat partijen gesproken voor we bij de Websmid aankwamen maar hier voelde het het beste en tot nu toe zijn we heel happy.
Loterij Opzeggen
Loterij Opzeggen
12:59 29 Jul 20
Er is ontzettend hard en professioneel gewerkt aan de bouw van loterijopzeggen.nl. Ik ben uitermate blij met de goede samenwerking en nog meer met het resultaat. Echt vak werk. De conversie begint al erg goed te lopen dus dat beloofd veel goeds voor de toekomstige samenwerking 👍👌
i- kwadraat
i- kwadraat
12:21 16 Jun 20
Resultaatgericht en zeer klantgericht: wekt vertrouwen op bij relatie
D RTK
D RTK
14:27 27 May 20
Super snel in het ontwerpen van een professionele website waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat!
Robert Ruesink
Robert Ruesink
13:23 22 May 20
Hartelijk dank voor het opleveren van onze webshop binnen de gestelde termijn. Jullie hebben voldaan aan al onze wensen; lijntjes waren kort, goede communicatie, advies etc. Onze samenwerking wordt zeker voortgezet in de toekomst!
Kelly van Mierlo
Kelly van Mierlo
11:46 06 Mar 20
Top bedrijf waar ze alles in huis hebben: hosting, websites ontwerpen & bouwen, google SEO en fotografie.. alles is mogelijk bij de Websmid! Erg lekkere koffie en vriendelijk personeel!
Britt van Hal
Britt van Hal
21:01 03 Mar 20
Fantastische snelle hulp en service!
Dun Isoleren
Dun Isoleren
09:58 03 Mar 20
Erg tevreden over de samenwerking met de websmid. Goede communicatie en bekwaam personeel. Vanaf het eerste design tot aan de laatste technische aspecten de juiste mensen. Een aanrader!
Wim Wienen
Wim Wienen
05:49 21 Feb 20
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met de Websmid en in het bijzonder met Guus. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van onze website is de samenwerking uitstekend geweest. Er werd meegedacht en aan onze wensen werd voldaan. Het resultaat is een prachtige website : carrierecoaching.nl. Ik kan iedereen aanbevelen om met deze mensen in zee te gaan.Wim en Heleen Wienen
Loes ter Brugge
Loes ter Brugge
13:34 09 Feb 20
Zeer tevreden over de Websmid en mijn nieuwe website.Prima bedrijf, leuk team, alles onder 1 dak.Van website/webshop bouwen tot alle mogelijke bijbehorende diensten.Zeker aan te bevelen.
Brink GardenBuildings
Brink GardenBuildings
08:31 15 Jan 20
We zijn zeer tevreden over de Websmid. Snelle reactie en denken mee met de klant.
Jacques Wouters
Jacques Wouters
23:20 11 Nov 19
We zijn al vrij lang webwinkeliers en hebben ervaren dat het allerbelangrijkste bij het lanceren van shops is dat je bij problemen kunt rekenen op snelle, vakkundige hulp. Die hebben we gevonden en ervaren bij het werken met de Websmid. Met name Wouter is een uitblinker bij het bieden van snelle en kundige adviezen en oplossingen.
Sven Schreuders
Sven Schreuders
13:39 11 Nov 19
Fijne partij om mee te werken!
Hans Jonkman
Hans Jonkman
10:08 17 Oct 19
Dinand Rozendaal
Dinand Rozendaal
15:31 08 Oct 19
Een heel fijn bedrijf waar je als klant op de eerste plek komt. Niks is te gek, en ze denken altijd goed met je mee. Onze vaste contactpersoon binnen dit bedrijf is wouter, en daar zijn we erg tevreden over. Wouter voorziet ons altijd van het juiste en passende advies. Ook het contact is erg makkelijk, we krijgen altijd dezelfde dag nog reactie. Ga zo door!
Franco Lai
Franco Lai
06:00 02 Oct 19
De Websmid is al een aantal jaar naar tevredenheid onze partner voor het beheer van onze Prestahop backoffices voor onze webshops. De lijnen zijn kort, de opvolging snel. Zeer deskundig en een fijn team om mee te werken.
Raf Rasenberg
Raf Rasenberg
14:33 01 Oct 19
Super goede ervaring met dit bedrijf. Geholpen door een kundige PHP programmeur die weet waar die over praat en binnen no-time een bottleneck had opgelost. Zeer aan te raden.
Madelon Blok
Madelon Blok
09:42 09 Sep 19
Ik heb nu 3 weken geleden mijn website ondergebracht bij Websmid en dat is mijn beste besluit voor mijn bedrijf dit jaar. Eindelijk jongens die weten van aanpakken, expert zijn in wat ze doen en jonge blik hebben op vooruitgang en online marketing.Ze werken met strippenkaarten waardoor je ook echt alleen betaalt voor de gemaakte uren. De communicatie verloopt soepel en snel. Superfijn, ik verheug me op de toekomstige samenwerking!
Wim Van den Bergh
Wim Van den Bergh
14:52 02 Aug 19
De websmid is een jong en dynamisch bedrijf wat meedenkt met de klant om tot een goede oplossing te komen. Ik werk ondertussen reeds meerdere jaren met de websmid samen en ben heel tevreden over de samenwerking. Ze onderscheiden zich van hun concurrenten door het feit dat ze flexibel zijn, vlot bereikbaar zijn en steeds met het gewenste resultaat komen en dit tegen betaalbare prijzen.
Vincent
Vincent
18:22 01 Aug 19
Zeer prettig samen gewerkt met Wouter, echt een aanrader. Wij zijn erg blij met onze nieuwe site
Mandy de Breij
Mandy de Breij
18:21 01 Aug 19
Erg fijn geholpen, super bedrijf! Bedankt Wouter!
Taddeo Sijbesma
Taddeo Sijbesma
13:06 30 Jul 19
De websmid is een bedrijf die weten wat ze doen.Snelle service kwaliteit en betrouwbaar, mijn website staat er fantastisch bij uniek design!Heb geen nadelen of klachten bij de Websmid!
Marcel Esman
Marcel Esman
11:31 25 Jul 19
We zijn heel tevreden met de service van De Websmid. Onze website-designer Guus Rozema was heel betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze nieuwe site. Hij heeft heel goed meegedacht en reageerde snel op gestelde vragen. Het is een mooie site geworden die ook al heel positieve reacties van lezers heeft opgeleverd. Super bedankt Guus (en Websmid-Team)!
KS Medical Group
KS Medical Group
09:08 18 Jul 19
we hebben de update van onze prestashop website laten doen en dat ging vooral vanwege het direct contact volledig naar onze wensen.er is duidelijke communicatie en altijd contact mogelijkheid met iemand dus een dikke aanrader!
A.G. Lambers
A.G. Lambers
07:26 02 Jul 19
Als nieuw startend bedrijf in een hele specifieke markt van explosievenonderzoek, is een bedrijf dat onze diensten kenbaar en openbaar maakt van cruciaal belang. Dat bedrijf hebben we gevonden in De Websmid. Zij hebben voor ons een logo ontworpen en onze website. Wij zijn er heel tevreden over. Je wordt snel geholpen en wat vooral belangrijk is, men begrijpt hoe je als bedrijf en persoon in elkaar zit en handelt daarnaar. Ook onze brochures en sjablonen worden door De Websmid ontworpen. Tavela is zeer tevreden over De Websmid en zou het iedereen aanbevelen om met dit bedrijf zaken te doen!
Dawid Baranik
Dawid Baranik
10:33 26 Jun 19
Truly professional company! I am very happy with their services.
gerhard van der Kooi
gerhard van der Kooi
11:46 21 May 19
Hele fijne mensen, ze gaan kordaat te werk en zijn snel in de afwikkeling. Het resultaat is daarnaast zeer goed. Ik kan louter positieve aanbevelingen geven over deze organisatie.
Abdullah Al Samarai
Abdullah Al Samarai
08:21 15 May 19
Goed en degelijk bedrijf. Denken heel erg mee met hun klanten. En goede resultaten!
KlusWijs Katwijk
KlusWijs Katwijk
10:05 14 May 19
Fijn communicatie en goede ondersteuning van onze website. Ze ontzorgen ons als klant, zo kunnen wij ons concentreren op dingen waar wij goed in zijn.
The James Hotel Rotterdam
The James Hotel Rotterdam
10:27 10 May 19
We're very pleased working together with De Websmid and they are very flexible and forward thinking when it comes to website design!
Jaap Spiering
Jaap Spiering
09:49 15 Apr 19
Etiketten.nl werkt nu een jaar samen met De Websmid en het is een verademing. Snel, op tijd, meedenken, begrijpen wat je bedoelt en een echte PrestaShop expert. Van harte aanbevolen.
Derrek Jan Leeseman
Derrek Jan Leeseman
08:03 15 Apr 19
Zeer deskundig en betrokken. Betrouwbaar in de afspraken. Heel erg prettig in de samenwerking. Wij hebben met de Websmid één aanspreekpunt voor technische aanpassingen en aanpassingen qua vormgeving, maar ook voor SEO en Mailchimp. Top!
His
His
19:40 11 Apr 19
Natuurlijk Martha
Natuurlijk Martha
15:22 09 Apr 19
Nadat ons vorig hostingbedrijf alles in de soep had laten lopen de overstap gemaakt naar De Websmid. Wat een verademing. De problemen waren snel verlopen. Nu een nieuwe versie laten installeren en en nieuw design. De planning kan wat strakker, maar de uitvoering is prima. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Sjoerd Heidstra
Sjoerd Heidstra
14:55 11 Oct 18
Dit bedrijf maakt super mooie websites maar is ook goed in de nazorg. Staat altijd voor je klaar en helpt je snel. Denkt met je mee en dat is zo fijn.
George van Engers
George van Engers
08:58 03 Sep 18
Vriendelijk bedrijf, helpen goed met meedenken over complexe problemen en vinden altijd een oplossing voor elk probleem, hoe complex de situatie ook mag zijn. Het maatwerk is het Toppunt van dit bedrijf, we krijgen wat we willen en kunnen daarmee nog meer winst halen uit ons bedrijf! Kortom met dit bedrijf kunnen wij alleen nog maar meer groeien!
Martijn Rhebergen
Martijn Rhebergen
14:13 05 Jun 18
Uitstekende partij voor het bouwen van een Prestashop. Prettige samenwerking en veel kennis in huis, een aanrader!
Frans Sommer
Frans Sommer
08:04 12 Apr 18
Beste mensen van de Websmid.Alles is wederom weer perfect aangepast.
Werner Marks
Werner Marks
01:36 03 Apr 18
De Websmid kan toveren met Prestashop en heeft ondanks dat het een complexe opdracht was de webshop van Phidermica tot het gewenste niveau weten te tillen, zonder moeilijk te doen over onvoorziene investeringen.Waar bestaat dit nog? Meer dan 80 usabilty facts zijn op maat en in het afgesproken design geleverd voor de best converterende site. Bedankt daarvoor!Ook al zijn deadlines niet altijd gehaald, het vertrouwen in de Websmid is er niet minder om geworden. Bedankt Leo en jouw deskundige collega’s die er een hele mooie site van hebben gemaakt! Vakwerk.
Rob Strijker
Rob Strijker
10:49 20 Mar 18
Mijn complimenten aan jullie voor het maken van onze website, precies gemaakt zoals wij het graag wilden hebben, bedankt
Jan van Veen
Jan van Veen
11:12 09 Mar 18
Wij kunnen De Websmid ​aan iedereen aanbevelen. Onze webs​hop is zeer goed vormgegeven en werkt erg ​goed. De omzet stijgt behoorlijk sinds we een nieuwe shop hebben. Personeel reageert ​alt​ijd erg snel en voert wensen correct door.En dat alles tegen zeer redelijke tarieven. ​Ze hebben ook het koppelen van de webshop aan ​betaalsystemen en verzendservices verzorgd.
Velopro
Velopro
08:50 09 Mar 18
Zeer goede en prettige communicatie. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Leveren een mooi product af en denken met je mee. Geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Een aanrader.
ALEXANDER Bijl
ALEXANDER Bijl
16:38 20 Dec 17
Werk al >10 jaar samen met De Websmid. Dat alleen al zegt voldoende. Fijne club mensen, snelle 'reageerders' (je hoeft geen dagen te wachten op reactie), goede sparringspartner, meedenkers en geduldig met nitwits en beterweters zoals ik.
Mark Bos Bestrating Zeist
Mark Bos Bestrating Zeist
10:13 18 Dec 17
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Maken prachtige web- sites, en geven goed advies! Ga zo door!
Damp Daddy
Damp Daddy
08:58 23 Nov 17
Koen Cleijsen
Koen Cleijsen
13:57 22 Nov 17
Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en betrouwbaar website bouwer/hoster? Dan ben je bij De Websmid aan het juiste adres.Hebben mooie ideeën en een goed samenwerkend team. zorgen voor de nieuwste beveiligingen. Ook wordt er goed meegedacht aan zoekwoorden en vindbaarheid door google.nl Dus met andere woorden neem contact op met dewebsmid.nl en zet jou droom website online.
Jan Willem Beijnes
Jan Willem Beijnes
08:40 16 Nov 17
Kommer Motors
Kommer Motors
11:35 14 Nov 17
De Websmid heeft onze Prestashop webshop gebouwd (Motorlook.nl). Erg mooi geworden en geheel gebouwd op de manier zoals wij dit graag zien.
Ramon van Ophuizen
Ramon van Ophuizen
21:00 07 Nov 17
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goede service en staan altijd voor je klaar! En echte specialisten prestashop.
jhaniesify
jhaniesify
15:22 09 Oct 17
Wij laten onze nieuwe prestashop bij de websmid bouwen. De websmid werkt al jaren aan onze huidige webshop met grote tevredenheid.
W. Eijkelenboom
W. Eijkelenboom
07:10 29 Sep 17
Gedenk Idee heeft een uitstekende ervaring met De Websmid als specialist voor onze Prestashop webwinkel voor urnen en gedenksieraden.
Bart Van Deun
Bart Van Deun
14:39 28 Sep 17
Zeer tevreden, binnen de kortste tijd bovenaan google en dat brengt geld op!!! Begeleiding zeer ok. goed je zoekwoorden kiezen en alles komt in orde.. bedankt Websmid!
Pieter bakker
Pieter bakker
12:54 25 Sep 17
Ik ben zeer tevreden over de wijze van aanpak. Ze hebben mij van begin tot eind goed begeleid om mijn website zodanig in te vullen, dat ik optimaal vindbaar ben door Google. Zeer aan te bevelen!
Bos Bedden
Bos Bedden
13:01 22 Sep 17
Zeker vijftien jaar al dat De Websmid ons de website verzorgt en dat tot volle tevredenheid. De begeleiding is uitstekend zodat wij altijd de site op orde hebben.
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
Gerson Kantoorspecialisten Zwolle
07:24 21 Sep 17
Veel kwaliteit in huis en altijd snelle terugkoppeling. Al geruime tijd een goede samenwerking. Tevreden!
Edgar De Heer
Edgar De Heer
10:36 14 Sep 17
Vanuit Bonaventura Coffee willen we de Websmid bedanken voor hun goede advies en fantastische werk wat ze leveren.
Coco Moll
Coco Moll
11:30 12 Sep 17
Sinds 2008 een betrouwbare, professionele en zeer prettige netwerk partner voor Cm2 support. Vele tevreden klanten die van een Websmid website mogen genieten en de top service van snelle bereikbaarheid. Aanrader dus als je op zoek bent naar een goede website of webshop!
Sjoukje Koster
Sjoukje Koster
17:37 31 Aug 17
Helemaal uit Zeeland ben ik terecht gekomen bij de Websmid om mijn Prestashop te updaten, een nieuwe uitstraling te geven, te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor onze ( nieuwe) klanten en te beveiligen. De Websmid heeft een zeer enthousiast, deskundig team. Ze denken met je mee, zijn geduldig, en proberen eventuele problemen snel en accuraat voor je op te lossen.
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
09:54 22 Mar 17
Al jaren werk ik samen met De Websmid. Goeie partij om mee samen te werken en zeer deskundig.
AMH Kamp
AMH Kamp
14:41 07 Mar 17
Wij werken al jaren samen met De Websmid en we zijn erg tevreden. Nu weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. En dat wordt een hele mooie dankzij De Websmid uit Zwolle.
Alice Boezelijn
Alice Boezelijn
14:09 05 Mar 17
Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen. Diverse expertises onder één dak
Klaas Jaap Beintema
Klaas Jaap Beintema
18:53 25 Feb 17
Al lange tijd werken wij samen met De Websmid. Recent heeft De Websmid een nieuwe autoverhuur website voor ons ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Google. Al binnen enkele weken hadden we de zeer begeerde topnotering met de daarbij behorende verhuur aanvragen. Kortom, wij zijn (wederom) erg blij met hun webdiensten. Aanrader voor elk bedrijf dat online wil scoren.