• WordPress Update Service

  Indien u beschikt over een WordPress website dan mag u zich gelukkig prijzen vanwege de vele mogelijkheden en het uitgebreide CMS die WordPress biedt. Niet voor niets dat WordPress erg populair is, veel professionele websites zijn met WordPress gebouwd.

  Echter omdat WordPress een open source kent en veel wordt toegepast, is WordPress ook erg gewild bij hackers. Immers als een hacker één plugin of versie kan hacken dan kan hij/zij daarmee tienduizenden websites hacken. En dat gebeurt dan ook zeer regelmatig met alle gevolgen van dien. Uw website kan dan worden gebuikt om spam te versturen of virussen te plaatsen op pc’s van uw bezoekers.

  Geen update, wel een hack!

  De meest voorkomende oorzaak van een hack is dat er geen of te laat updates zijn gemaakt. Vaak wordt gedacht dat als een website eenmaal draait er niets mee kan of hoeft te gebeuren. Bij open source zoals WordPress, Drupal, Joomla etc. is dat echter zeker niet waar.

  Wij houden uw website veilig

  De beste remedie om te voorkomen dat uw website wordt gehackt is om WordPress, het thema en alle plugins regelmatig te updaten. Indien uw WordPress bij De Websmid is gehost dan kunt u gebruik maken van onze update service. Binnen deze service worden maandelijks alle themes, plugins en WordPress zelf ge-update naar de nieuwste versies. Een hack is daarmee praktisch uitgesloten. Deze service wordt alleen aangeboden als de website op één van onze servers is gehost omdat wij daar de updates het beste kunnen verzorgen i.v.m. instellingen en back-ups.

  Updateservice aanvragen

  Wij maken het u graag gemakkelijk. Vul hiernaast uw gegevens in of bel 038-7601601 en wij zorgen ervoor dat uw WordPress website veilig is en blijft.

 • Gratis offerte aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag:

home parallax

 • Websites

  U wilt graag een mooie WordPress website laten maken die goed gevonden wordt door Google maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Een professionele website met maatwerk design kost – met (bijna) alles erop en eraan – vanaf € 1.300. Heeft u een klein budget? Er zijn zelfs al prima budgetwebsites vanaf slechts € 475.


 • Webshops

  U wilt een webshop laten maken om uw producten online te verkopen? Laat dan een professionele webshop van Prestashop maken. Prestashop is het snelst groeiende webshop platform ter wereld! De Websmid is al jaren specialist in Prestashop en e-commerce. U heeft al een zeer complete webshop voor € 2.800.


 • Online marketing

  U wilt uw website of webshop hoger in Google hebben zodat u meer bezoekers en nieuwe klanten mag verwelkomen. Wij bieden u uw eigen online marketeer die meer bezoekers en meer omzet uit uw website of webshop haalt. Al vanaf € 65 per maand laten wij uw website en webshop knallen bij Google.


 • Maatwerk

  Hoewel er veel standaard modules en plugins verkrijgbaar zijn voor Prestashop webshops en WordPress websites, kan er ook maatwerk nodig zijn. Specifieke functionaliteiten of koppelingen die op maat gemaakt worden. Onze programmeurs zijn hierin gespecialiseerd en maken op internet alles mogelijk.