• Wat kost een website of webshop laten maken?

  Duidelijke, vaste en transparante prijzen voor webdesign, webshops, seo websites, seo webshops, onderhoud, domeinnaam registratie en webhosting vindt u bij De Websmid in Zwolle. Wij zijn duidelijk in onze prijsstelling zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u een website of webshop laat ontwikkelen. Onderstaand volgt een opsomming van prijzen voor de bouw van een webshop of website en de prijzen van website onderhoud.

  Professionele webshop: vanaf € 2.800

  Wat kost een webshop bouwen? Een terechte vraag maar veel webbouwers zijn vaag over de kosten van de bouw van een webshop. Wij begrijpen dat omdat er in praktijk nogal wat komt kijken om een goede webshop te bouwen. Het is veel meer dan het installeren van een Prestashop met template. Door onze ruime ervaring met Prestashop kunnen wij van De Websmid helder zijn over de kosten van de bouw van een Prestashop.

  Het ontwerpen en bouwen van een professionele Prestashop webshop kost € 2.800. Dit is inclusief koppeling Ideal en Creditcard betaalsystemen. Helemaal compleet volgens het overzicht van webshop specificaties. Uiteraard kunt u de webshop altijd duurder maken met extra modules e.d. maar daar informeren wij u tevoren over. Met een door De Websmid gebouwde Prestashop scoort u hoog bij zoekmachines en zullen uw online verkopen stijgen! Als Prestashop specialist hebben wij inmiddels vele succesvolle Prestashop webshops gebouwd.

  Om goed te beginnen met de bouw van uw Prestashop, laten wij onze designer eerst een professioneel ontwerp maken. Een ontwerp dat past bij uw huisstijl en producten. Het zorgt ervoor dat u een unieke webshop krijgt.

  Professionele website: vanaf € 1.300

  Elke website is natuurlijk weer anders maar door onze effectieve werkwijze en uitstekende webdesign technieken durven wij vooraf een vaste prijs af te geven. U heeft een zeer professionele responsive website voor € 1.300 inclusief maatwerkdesign. Uw huisstijl en specifieke wensen worden natuurlijk in het ontwerp meegenomen. Responsive betekent dat de website geschikt is voor pc, tablet en smartphone.

  Budget website: € 475

  Ook als u slechts een klein budget heeft dan helpen wij u graag aan een goede website. Wij bieden u dan graag onze budgetwebsites aan. Een prima alternatief voor de professionele versie. Deze kan voordeliger omdat deze met een vaste template is gebouwd. Dat betekent dat de opzet vast staat maar uiteraard uw eigen kleurstelling wordt toegepast. Het is voordelig en toch zit alles erop en eraan voor slechts € 475.

  SEO (zoekmachine optimalisatie): € 70 per uur

  Geen dure langlopende SEO pakketten of contracten. Bij ons kunt u per maand SEO afnemen met het aantal uren dat binnen uw budget past. Veel klanten laten hun website of webshop langdurig optimaliseren door een tot enkele uren (x € 70) per maand in te kopen.

  Uurtarief: € 70

  Indien u ons aanvullende werkzaamheden laat uitvoeren die niet onder standaard specificaties van de bouw of onderhoud van een website of webshop vallen dan worden die op basis van uurtarief doorberekend: € 70 per uur. Mocht dit aan de orde zijn dan wordt u daar vooraf over geïnformeerd zodat u zelf de keuze kunt maken deze werkzaamheden wel/niet te laten uitvoeren. Dus geen verrassingen achteraf!

  Hosting: € 10-15 per maand

  Het hosten van uw website kost € 10 per maand, het hosten van een Prestashop webshop kost € 15 per maand. Dit is inclusief domeinnaam registratie, dagelijkse back-ups, toegang tot DirectAdmin, onbeperkt aantal e-mailadressen en 24/7 support (telefonisch en mail bereikbaar). Onze webhosting onderscheidt zich door een maximale ondersteuning en service op een zeer betrouwbare en snelle SSD server. Voor Prestashop gebruikers is Memcache geïnstalleerd en voor WordPress en Drupal gebruikers is Redis geïnstalleerd zodat maximale snelheid kan worden bereikt.
  Bovenvermelde tarieven zijn de tarieven voor standaard (goede!) webhosting. Wilt u een eigen omgeving of een supersnelle server? Dan bieden wij een plekje op onze nieuwe Citrix server met zeer uitgebreide specificaties (12 vCPU / 20-24 GB RAM). Kosten zijn op aanvraag.

  Extra domeinnamen: € 15 per jaar

  Een extra domeinnaam registratie kost € 15 per jaar. Let op: dit is inclusief een eventuele forward naar een ander webadres en geldt voor de meest voorkomende extensies zoals nl/be/com/eu/org/info. Er worden geen eenmalige administratiekosten berekend en domeinnamen kunnen per kalenderjaar worden opgezegd.

  Social Media: € 295 per maand

  De exacte kosten van ons Social Media pakket hangen af van de gevraagde inzet en het aantal Social Media kanalen; wilt u alleen Facebook of ook Twitter en/of Linkedin. Om een indicatie te geven: een goede campagne vraagt wekelijks één tot enkele uren inzet en kost rond € 295 per maand.

  Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

  Ons streven

  De Websmid streeft er niet naar om een website of webshop te verkopen. Onze missie is om u online succes te laten behalen. Dat kan met een website, webshop, SEO, online marketing, Adwords, nieuwsbrieven etc. Het liefst doen we dat aan de hand van een Online Strategie Plan dat we samen met u opstellen.

  Als u contact met ons opneemt, nemen we graag de tijd voor u. Samen inventariseren we uw wensen en werken we een plan en prijsopgave uit.

home parallax
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK