• SEO (zoekmachine optimalisatie): € 65 per uur

  Geen dure langlopende SEO pakketten of contracten. Bij ons kunt u per maand SEO afnemen met het aantal uren dat binnen uw budget past. Veel klanten laten hun website of webshop langdurig optimaliseren door een tot enkele uren (x € 65) per maand in te kopen.

  Wat kost het om een website of webshop te laten maken?

  Duidelijke, vaste en transparante prijzen voor webdesign, webshops, seo websites, seo webshops, onderhoud, domeinnaam registratie en webhosting vindt u bij De Websmid in Zwolle. Wij zijn duidelijk in onze prijsstelling zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u een website of webshop laat ontwikkelen. Onderstaand volgt een opsomming van prijzen voor de bouw van een webshop of website en de prijzen van website onderhoud.

  Webshop: vanaf € 2.800

  Wat kost een webshop bouwen? Een terechte vraag maar veel webbouwers zijn vaag over de kosten van de bouw van een webshop. Wij begrijpen dat omdat er in praktijk nogal wat komt kijken om een goede webshop te bouwen. Het is veel meer dan het installeren van een Prestashop met template. Door onze ruime ervaring met Prestashop kunnen wij van De Websmid helder zijn over de kosten van de bouw van een Prestashop.

  Het ontwerpen en bouwen van een professionele Prestashop webshop kost € 2.800. Dit is inclusief koppeling Ideal en Creditcard betaalsystemen. Helemaal compleet volgens het overzicht van webshop specificaties. Uiteraard kunt u de webshop altijd duurder maken met extra modules e.d. maar daar informeren wij u tevoren over. Met een door De Websmid gebouwde Prestashop scoort u hoog bij zoekmachines en zullen uw online verkopen stijgen! Als Prestashop specialist hebben wij inmiddels vele succesvolle Prestashop webshops gebouwd.

  Om goed te beginnen met de bouw van uw Prestashop, laten wij onze designer eerst een professioneel ontwerp maken. Een ontwerp dat past bij uw huisstijl en producten. Het zorgt ervoor dat u een unieke webshop krijgt.

  Budget website: € 475

  Ook als u slechts een klein budget heeft dan helpen wij u graag aan een goede website. Wij bieden u dan graag onze budgetwebsites aan. Een prima alternatief voor de professionele versie. Deze kan voordeliger omdat deze met een vaste template is gebouwd. Dat betekent dat de opzet vast staat maar uiteraard uw eigen kleurstelling wordt toegepast. Het is voordelig en toch zit alles erop en eraan voor slechts € 475.

  Professionele website met topdesign: vanaf € 1.300

  Elke website is natuurlijk weer anders maar door onze effectieve werkwijze en uitstekende webdesign technieken durven wij vooraf een vaste prijs af te geven. U heeft een zeer professionele responsive website voor € 1.300 (inclusief maatwerkdesign). Uw huisstijl en specifieke wensen worden natuurlijk in het ontwerp meegenomen. Responsive betekent dat de website geschikt is voor pc, tablet en smartphone.

  Uurtarief: € 70 per uur

  Indien u ons aanvullende werkzaamheden laat uitvoeren die niet onder standaard specificaties van de bouw of onderhoud van een website of webshop vallen dan worden die op basis van uurtarief doorberekend: € 70 per uur. Mocht dit aan de orde zijn dan wordt u daar vooraf over geïnformeerd zodat u zelf de keuze kunt maken deze werkzaamheden wel/niet te laten uitvoeren. Dus geen verrassingen achteraf!

  Website onderhoud en updates: € 300

  Wij bieden u volledig support op websites en webshops die door ons zijn gemaakt. Website en webshop onderhoud, support en updates doen we op basis een strippenkaart. Er is al een strippenkaart voor € 280 (4 uren).

  Hosting: € 10-15 per maand

  Het hosten van uw website kost € 10 per maand, het hosten van een Prestashop webshop kost € 15 per maand. Dit is inclusief domeinnaam registratie, dagelijkse back-ups, toegang tot DirectAdmin, onbeperkt aantal e-mailadressen en 24/7 support (telefonisch en mail bereikbaar). Onze webhosting onderscheidt zich door een maximale ondersteuning en service op een zeer betrouwbare en snelle SSD server. Voor Prestashop gebruikers is Memcache geïnstalleerd en voor WordPress en Drupal gebruikers is Redis geïnstalleerd zodat maximale snelheid kan worden bereikt.

  Extra domeinnamen: € 15 per jaar

  Een extra domeinnaam registratie kost € 15 per jaar. Let op: dit is inclusief een eventuele forward naar een ander webadres en geldt voor de meest voorkomende extensies (nl/com/eu/org/info). Er worden geen eenmalige administratiekosten berekend en domeinnamen kunnen per kalenderjaar worden opgezegd.

  Nieuwsbrievenservice: € 350

  De eenmalige installatiekosten voor een professionele nieuwsbrievenservice, gekoppeld aan uw website of webshop, bedragen € 350 (incl. module, licenties, installatie en template). Indien u de nieuwsbrieven zelf gaat versturen, zijn er geen jaarlijkse kosten.

  Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

  Ons streven

  De Websmid streeft er niet naar om een website of webshop te verkopen. Onze missie is om u online succes te laten behalen. Dat kan met een website, webshop, SEO, online marketing, Adwords, nieuwsbrieven etc. Het liefst doen we dat aan de hand van een Online Strategie Plan dat we samen met u opstellen.

  Als u contact met ons opneemt, nemen we graag de tijd voor u. Samen inventariseren we uw wensen en werken we een plan en prijsopgave uit.

 • Contact opnemen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag:

  cheats

  The Feedback Company

  De Websmid is partner van The Feedback Company. Streeft u ook naar hogere klanttevredenheid, een perfect online reputatie en stijgende verkopen? Dit realiseren wij door met The Feedback Company betrouwbare reviews te verzamelen, controleren en publiceren d.m.v. het klant beoordelingssysteem van The Feedback Company. De sterrenrating wordt zichtbaar op Google. U kunt reviews via The Feedback Company hier aanvragen.

  Feedback company voorbeeld

  Mollie voor Prestashop

  De Websmid adviseert Mollie als Ideal betaalprovider. De voordelen van Mollie zijn:
  – Slechts 25 ct per transactie
  – Geen opstartkosten
  – Geen abonnementskosten
  – Dagelijks uitbetalen
  – Alle betaal methodes
  – Ook MisterCash en SofortBanking
  – Ook overboeken en achteraf betalen
  U kunt Mollie hier aanvragen.

  voorbeeld mollie

  Webwinkel Keurmerk

  De Websmid is partner van het WebwinkelKeur. Het WebwinkelKeur is een uniek betaalbaar keurmerk
  dat een controle combineert met klant beoordelingen. Kortom, 2 in 1! Dit biedt niet alleen meer zekerheid
  voor uw klanten, maar zorgt er ook voor dat u voordeliger uit bent (vanaf slechts euro per maand!). Meer keurmerk voor minder noemen we dat!

  Webwinkelkeur voorbeeld

  SendCloud

  De Websmid is partner van SendCloud. SendCloud verbetert het logistieke proces van je webwinkel. Gebruik SendCloud om gemakkelijk PostNL en DHL pakketten & briefpost te verzenden. Het gehele systeem functioneert in de cloud, zodat je er overal en altijd gebruik van kunt maken. Bij SendCloud werken ze niet met contracten, je kunt het systeem dus vrijblijvend proberen.

  SendCloud voorbeeld


 • Websites

  U wilt graag een mooie WordPress website laten maken die goed gevonden wordt door Google maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Een professionele website met maatwerk design kost – met (bijna) alles erop en eraan – vanaf € 1.300. Heeft u een klein budget? Er zijn zelfs al prima budgetwebsites vanaf slechts € 475.


 • Webshops

  U wilt een webshop laten maken om uw producten online te verkopen? Laat dan een professionele webshop van Prestashop maken. Prestashop is het snelst groeiende webshop platform ter wereld! De Websmid is al jaren specialist in Prestashop en e-commerce. U heeft al een zeer complete webshop voor € 2.800.


 • Online marketing

  U wilt uw website of webshop hoger in Google hebben zodat u meer bezoekers en nieuwe klanten mag verwelkomen. Wij bieden u uw eigen online marketeer die meer bezoekers en meer omzet uit uw website of webshop haalt. Al vanaf € 65 per maand laten wij uw website en webshop knallen bij Google.


 • Maatwerk

  Hoewel er veel standaard modules en plugins verkrijgbaar zijn voor Prestashop webshops en WordPress websites, kan er ook maatwerk nodig zijn. Specifieke functionaliteiten of koppelingen die op maat gemaakt worden. Onze programmeurs zijn hierin gespecialiseerd en maken op internet alles mogelijk.