Bel ons Stel je vraag

Prestashop klantenservice

Welkom bij de klantenservice van De Websmid. Indien jouw website recent is opgeleverd, heb je een mail ontvangen met toegangscodes voor het beheersysteem, het fotoalbum en de teller/statistieken van jouw website. Mocht je deze niet (meer) hebben dan kun je deze hier opvragen.

De beheersystemen maken het mogelijk dat je (na oplevering van de website) zelf de meest voorkomende aanpassingen aan de website kunt doen. Mocht je meer hulp nodig hebben dan helpen wij je graag verder vanuit de PrestaShop Support Desk.

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort PrestaShop zeer goed en/of als beste webshop platform. PrestaShop heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met PrestaShop (wat webshops betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn. De Websmid is gecertificeerd Platinum Partner van PrestaShop.

Alles voor PrestaShop
Heeft jouw PrestaShops hosting, optimalisatie of updates nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

blank

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!