• Social Media

  Een eigen Social Media specialist voor uw bedrijf

  Social Media zoals Facebook, Twitter en Linkedin vormen een steeds belangrijk onderdeel van online activiteiten. U kunt hiervan profiteren want met de juiste aanpak levert een Facebook campagne u niet alleen veel nieuwe klanten op maar ook een hogere ranking bij Google. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

  Helaas is het ‘hebben’ van een Facebook en Twitter account niet voldoende. Het gaat er vooral om wat je ermee ‘doet’.  Er moeten relevante en interessante berichten worden geplaatst. Voorts is het belangrijk dat er volgers/likers aanhaken en er passend gereageerd wordt op berichtjes etc. Kortom een vak op zich dat serieuze aandacht vraagt.

  Anke verzorgt al uw social media!

  Niet iedereen kan dit of heeft tijd om dit goed te doen. De Websmid verzorgt dit graag voor u op professionele wijze. Onze Social Media specialist Anke kan ook uw Facebook, Twitter en/of Linkedin accounts beheren en actieve campagnes ontwikkelen. Natuurlijk met als doel om meer klanten en omzet te realiseren.

  Anke werkt op basis van een abonnement waarin het volledige social mediabeheer is opgenomen inclusief het maken van content en het monitoren van de reacties. Het is mogelijk dit uit te breiden met het schrijven van nieuwsbrieven, webteksten en andere content. U wordt hiermee geheel ontzorgd, alles wordt voor u geregeld.

  Kosten Social Media campagnes

  De exacte kosten hangen af van de gevraagde inzet en het aantal Social Media kanalen; wilt u alleen Facebook of ook Twitter en/of Linkedin. Om een indicatie te geven: een goede campagne vraagt wekelijks één tot enkele uren inzet en kost rond € 295 per maand.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die u kunt benutten, hoe uw omzet kan stijgen door Social Media of hoe u het beste resultaat ontvangt? Wij helpen u graag op weg. Mail of bel (038-7601601) ons daarom gerust.

home parallax
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK