• Social Media

  Een eigen Social Media specialist voor uw bedrijf

  Social Media zoals Facebook, Twitter en Linkedin vormen een steeds belangrijk onderdeel van online activiteiten. U kunt hiervan profiteren want met de juiste aanpak levert een Facebook campagne u niet alleen veel nieuwe klanten op maar ook een hogere ranking bij Google. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

  Helaas is het ‘hebben’ van een Facebook en Twitter account niet voldoende. Het gaat er vooral om wat je ermee ‘doet’.  Er moeten relevante en interessante berichten worden geplaatst. Voorts is het belangrijk dat er volgers/likers aanhaken en er passend gereageerd wordt op berichtjes etc. Kortom een vak op zich dat serieuze aandacht vraagt.

  Anke verzorgt al uw social media!

  Niet iedereen kan dit of heeft tijd om dit goed te doen. De Websmid verzorgt dit graag voor u op professionele wijze. Onze Social Media specialist Anke kan ook uw Facebook, Twitter en/of Linkedin accounts beheren en actieve campagnes ontwikkelen. Natuurlijk met als doel om meer klanten en omzet te realiseren.

  Anke werkt op basis van een abonnement waarin het volledige social mediabeheer is opgenomen inclusief het maken van content en het monitoren van de reacties. Het is mogelijk dit uit te breiden met het schrijven van nieuwsbrieven, webteksten en andere content. U wordt hiermee geheel ontzorgd, alles wordt voor u geregeld.

  Kosten Social Media campagnes

  De exacte kosten hangen af van de gevraagde inzet en het aantal Social Media kanalen; wilt u alleen Facebook of ook Twitter en/of Linkedin. Om een indicatie te geven: een goede campagne vraagt wekelijks één tot enkele uren inzet en kost rond € 295 per maand.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die u kunt benutten, hoe uw omzet kan stijgen door Social Media of hoe u het beste resultaat ontvangt? Wij helpen u graag op weg. Mail of bel (038-7601601) ons daarom gerust.

 • Gratis offerte aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag:home parallax

 • Websites

  U wilt graag een mooie WordPress website laten maken die goed gevonden wordt door Google maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Een professionele website met maatwerk design kost – met (bijna) alles erop en eraan – vanaf € 1.300. Heeft u een klein budget? Er zijn zelfs al prima budgetwebsites vanaf slechts € 475.


 • Webshops

  U wilt een webshop laten maken om uw producten online te verkopen? Laat dan een professionele webshop van Prestashop maken. Prestashop is het snelst groeiende webshop platform ter wereld! De Websmid is al jaren specialist in Prestashop en e-commerce. U heeft al een zeer complete webshop voor € 2.800.


 • Online marketing

  U wilt uw website of webshop hoger in Google hebben zodat u meer bezoekers en nieuwe klanten mag verwelkomen. Wij bieden u uw eigen online marketeer die meer bezoekers en meer omzet uit uw website of webshop haalt. Al vanaf € 65 per maand laten wij uw website en webshop knallen bij Google.


 • Maatwerk

  Hoewel er veel standaard modules en plugins verkrijgbaar zijn voor Prestashop webshops en WordPress websites, kan er ook maatwerk nodig zijn. Specifieke functionaliteiten of koppelingen die op maat gemaakt worden. Onze programmeurs zijn hierin gespecialiseerd en maken op internet alles mogelijk.