Stel je vraag

Browser refreshen

Zie je de aanpassingen niet die wij aan website hebben gedaan?

  • Je hebt gevraagd of wij aanpassingen aan jouw website willen doen.
  • En wij hebben jou bevestigd dat deze zijn uitgevoerd.
  • Maar je ziet geen enkele verandering.
  • Dat komt omdat jouw pc/laptop de site niet van internet haalt maar uit de tijdelijke bestanden van jouw pc (via cache/temp. files).

Wat moet je doen om dit probleem op te lossen?

  • Heel simpel: bezoek de pagina en druk gelijktijdig op de toets Ctrl + F5.
  • Daarna zal de pagina refreshen en je ziet de bijgewerkte pagina.
  • Als dit nog niet werkt dan kun je de cache legen van jouw browser.

Alleen de bezoekers die zeer recent jouw pagina hebben bezocht zullen ditzelfde probleem ervaren. Dit lost zichzelf op binnen enkele uren of hooguit dagen (afhankelijk van de instellingen in de browser van de bezoeker).

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort PrestaShop zeer goed en/of als beste webshop platform. PrestaShop heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met PrestaShop (wat webshops betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn. De Websmid is gecertificeerd Platinum Partner van PrestaShop.

De Websmid is specialist in WordPress
Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

blank

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!