• Update naar Prestashop 1.7

  Beschik je momenteel over een PrestaShop 1.4, 1.5 of 1.6 versie en wil je overstappen naar PrestaShop 1.7? De Websmid verzorgt dit graag voor je zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van een PrestaShop 1.7.

  Volledige PrestaShop Update Service
  De Websmid zorgt ervoor dat de gehele shop inclusief jouw klanten, orders en producten worden overgezet naar de nieuwste PrestaShop 1.7 versie. Over de lay-out maken we van te voren afspraken.

  Werkwijze update PrestaShop 1.7
  Eerst inventariseren we de bijzondere modules en/of functionaliteiten en onderzoeken of er passende updates beschikbaar zijn zodat deze ook in de nieuwe PrestaShop goed blijven werken. Voorts maken we, indien wenselijk, een nieuw design.

  PrestaShop updaten
  Vervolgens bouwen we een nieuwe lege 1.7 PrestaShop in de afgesproken lay-out en voorzien van jouw gegevens en modules. We converteren en importeren alle databases met klanten, orders en producten van je huidige shop naar de 1.7 versie. Na testen kan de vernieuwde webshop online.

  Tarieven update naar PrestaShop 1.7
  De kosten voor een update van PrestaShop 1.2/1.3/1.4/1.5/1.6 naar 1.7 zijn gebaseerd op het werkelijke aantal uren dat we moeten maken. Dit verschilt per versie, geïnstalleerde modules en per shop. Doorgaans komt het uit op rond 12-20 uren x € 70.

  Benodigde gegevens voor update
  Om jouw webshop te kunnen updaten, hebben wij de FTP-gegevens, serverpanel login en PrestaShop beheer login nodig. Vanzelfsprekend nemen we eerst alle stappen en wensen met je door; telefonisch, per mail of tijdens een bezoek aan ons kantoor in Zwolle.

  Waarschuwing
  Als er een update beschikbaar is dan verschijnt in het beheer van PrestaShop de melding ‘Nieuwe versie van PrestaShop is beschikbaar: Downloaden 1.7.2 stable!’. Het is erg uitnodigend om op deze knop/link te klikken maar weet wat u doet!

  PrestaShop updaten is specialistenwerk
  Door op updaten te klikken wordt de update weliswaar uitgevoerd, maar de webshop wordt dan vaak in oorspronkelijke lay-out teruggezet. Je kunt daarna weer van voren af aan opnieuw opbouwen en het is de vraag of alle modules daarna nog functioneren.
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK