• Update naar Prestashop 1.7

  Beschikt u momenteel over een Prestashop 1.4, 1.5 of 1.6 versie en u wilt overstappen naar Prestashop 1.7? De Websmid verzorgt dit graag voor u zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van een Prestashop 1.7.

  Volledige Prestashop Update Service

  De Websmid zorgt ervoor dat de gehele shop inclusief uw klanten, orders en producten worden overgezet naar de nieuwste Prestashop 1.7 versie. Over de lay-out maken we van te voren afspraken.

  Werkwijze update Prestashop 1.7

  Eerst bouwen we een nieuwe lege 1.7 Prestashop op onze server, in de afgesproken lay-out, dus in uw huisstijl met uw logo en andere gegevens. Daarna maken wij een volledige back-up van de databases met klanten, orders en producten van uw huidige Prestashop en converteren deze databases naar de 1.7 versie. Hierna worden deze geïmporteerd in uw nieuwe 1.7 Prestashop. Na de webshop te hebben getest, zetten we de nieuwe 1.7 Prestashop online door de domein over te zetten naar onze supersnelle SSD-server met Prestashop hosting.

  Kosten update naar Prestashop 1.7

  De kosten voor een update van 1.4/1.5/1.6 naar 1.7 zijn gebaseerd op het werkelijke aantal uren dat we moeten maken. Het exacte aantal uren (en eventuele uitloop) is mede afhankelijk van de template, eventuele extra wensen m.b.t. lay-out en gewenste modules. Doorgaans komt het uit op de kosten voor het ontwerp en bouw van een nieuwe webshop, vermeerderd met de uren die nodig zijn voor de overzetting van data.

  Benodigde gegevens om update uit te voeren

  Om uw webshop te kunnen updaten, hebben wij de FTP-gegevens, serverpanel login en Prestashop beheer login nodig. Na uw aanvraag voor de Prestashop update nemen wij contact met u op om de voorbereidingen te bespreken.

  Waarschuwing

  Als er een update beschikbaar is dan verschijnt in het beheer van Prestashop onderstaande melding.

  Het is erg uitnodigend om op deze knop/link te klikken maar weet wat u doet! Want de update wordt dan weliswaar uitgevoerd maar de webshop wordt dan in oorspronkelijke lay-out teruggezet. U kunt daarna weer van voren af aan opnieuw opbouwen en u weet niet of alle (oude) modules daarna nog functioneren. Over het algemeen geldt dat dit specialistenwerk is.

 • Gratis offerte aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag:

  cheats

  The Feedback Company

  De Websmid is partner van The Feedback Company. Streeft u ook naar hogere klanttevredenheid, een perfect online reputatie en stijgende verkopen? Dit realiseren wij door met The Feedback Company betrouwbare reviews te verzamelen, controleren en publiceren d.m.v. het klant beoordelingssysteem van The Feedback Company. De sterrenrating wordt zichtbaar op Google. U kunt reviews via The Feedback Company hier aanvragen.

  Feedback company voorbeeld

  Mollie voor Prestashop

  De Websmid adviseert Mollie als Ideal betaalprovider. De voordelen van Mollie zijn:
  – Slechts 25 ct per transactie
  – Geen opstartkosten
  – Geen abonnementskosten
  – Dagelijks uitbetalen
  – Alle betaal methodes
  – Ook MisterCash en SofortBanking
  – Ook overboeken en achteraf betalen
  U kunt Mollie hier aanvragen.

  voorbeeld mollie

  Webwinkel Keurmerk

  De Websmid is partner van het WebwinkelKeur. Het WebwinkelKeur is een uniek betaalbaar keurmerk
  dat een controle combineert met klant beoordelingen. Kortom, 2 in 1! Dit biedt niet alleen meer zekerheid
  voor uw klanten, maar zorgt er ook voor dat u voordeliger uit bent (vanaf slechts euro per maand!). Meer keurmerk voor minder noemen we dat!

  Webwinkelkeur voorbeeld

  SendCloud

  De Websmid is partner van SendCloud. SendCloud verbetert het logistieke proces van je webwinkel. Gebruik SendCloud om gemakkelijk PostNL en DHL pakketten & briefpost te verzenden. Het gehele systeem functioneert in de cloud, zodat je er overal en altijd gebruik van kunt maken. Bij SendCloud werken ze niet met contracten, je kunt het systeem dus vrijblijvend proberen.

  SendCloud voorbeeld


 • Websites

  U wilt graag een mooie WordPress website laten maken die goed gevonden wordt door Google maar u wilt niet de hoofdprijs betalen? Een professionele website met maatwerk design kost – met (bijna) alles erop en eraan – vanaf € 1.300. Heeft u een klein budget? Er zijn zelfs al prima budgetwebsites vanaf slechts € 475.


 • Webshops

  U wilt een webshop laten maken om uw producten online te verkopen? Laat dan een professionele webshop van Prestashop maken. Prestashop is het snelst groeiende webshop platform ter wereld! De Websmid is al jaren specialist in Prestashop en e-commerce. U heeft al een zeer complete webshop voor € 2.800.


 • Online marketing

  U wilt uw website of webshop hoger in Google hebben zodat u meer bezoekers en nieuwe klanten mag verwelkomen. Wij bieden u uw eigen online marketeer die meer bezoekers en meer omzet uit uw website of webshop haalt. Al vanaf € 65 per maand laten wij uw website en webshop knallen bij Google.


 • Maatwerk

  Hoewel er veel standaard modules en plugins verkrijgbaar zijn voor Prestashop webshops en WordPress websites, kan er ook maatwerk nodig zijn. Specifieke functionaliteiten of koppelingen die op maat gemaakt worden. Onze programmeurs zijn hierin gespecialiseerd en maken op internet alles mogelijk.