Stel je vraag

PrestaShop 1.7 | Vervoerder aanmaken

Hoe maak je een vervoerder aan? Bijvoorbeeld PostNL.

Om producten te kunnen verzenden heb je natuurlijk een vervoerder nodig. In deze instructie leer je hoe je een vervoerder kunt toevoegen aan jouw webshop.

Stap 1.

Je begint in het dashboard. Ga naar ‘Verzending’ in het linkermenu en klik op ‘Vervoerders’.

Hier zie je een overzicht met alle vervoerders. Rechtsboven klik je op ‘Voeg een nieuwe vervoerder toe’ om een nieuwe vervoerder aan te maken.

Stap 2.

Vul de gegevens in naar voorkeur. Het meeste spreekt voor zich en er wordt ook een uitleg gegeven wanneer je met jouw muis over het blauw gemarkeerde woord gaat.

Stap 3.

Klaar? Klik dan op ‘Voltooien’.
Het aanmaken van de vervoerder is geslaagd

Video instructie bestelling aanmaken

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort PrestaShop zeer goed en/of als beste webshop platform. PrestaShop heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met PrestaShop (wat webshops betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn. De Websmid is gecertificeerd Platinum Partner van PrestaShop.

Gespecificeerde specialisten
Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

blank

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!