Stel je vraag

PrestaShop 1.7 | Valuta-instellingen

Betalingsinstellingen. Hoe verander ik de valutainstellingen?

Prestashop kan overweg met een groot aantal valuta’s. Standaard is er één valuta beschikbaar: die van jouw standaardland. Wellicht wil je nieuwe valuta toevoegen voor jouw bezoekers. Klanten zullen het waarderen als ze prijzen kunnen bekijken in hun eigen valuta.

Stap 1.

Je begint in het dashboard. Ga links in het menu naar ‘Betaling’ en klik op ‘Instellingen’.

Stap 2.

Je zit nu in het overzicht waar alle betalingsinstellingen aangepast kunnen worden.

Pas de gegevens aan naar eigen voorkeur.

Stap 3.

De instellingen zijn succesvol bijgewerkt.

Video instructie bestelling aanmaken

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort PrestaShop zeer goed en/of als beste webshop platform. PrestaShop heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met PrestaShop (wat webshops betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn. De Websmid is gecertificeerd Platinum Partner van PrestaShop.

Gespecificeerde specialisten
Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

blank

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!