Stel je vraag

PrestaShop 1.7 | Merk aanmaken

Een merk toevoegen. Hoe doe ik dat?

Of je nu fabrikanten of leveranciers wilt gebruiken om een merk weer te geven in jouw webwinkel, het is een goed idee om hun logo te presenteren in jouw webshop, zodat klanten kunnen zien welke merken er verkocht worden.

Stap 1.

Je begint in het dashboard. Ga links in het menu naar ‘Catalogus’ en klik op ‘Merken & leveranciers’.

Stap 2.

Hier zie je een overzicht van alle merken.
Als je een nieuw merk wil toevoegen klik je rechtsboven op ‘Voeg nieuw merk toe’.

Stap 3.

Vul alle velden in.
Klaar? Klik op ‘Opslaan’.

Het merk is succesvol aangemaakt

Video instructie bestelling aanmaken

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort PrestaShop zeer goed en/of als beste webshop platform. PrestaShop heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met PrestaShop (wat webshops betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn. De Websmid is gecertificeerd Platinum Partner van PrestaShop.

Gespecificeerde specialisten
Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

blank

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!