• Linkbuilding

  Wilt u meer bezoekers op uw website? En wilt u meer verkopen of aanvragen genereren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven te groeien op het internet. Dit doen we onder andere door het inzetten van linkbuilding.

  Linkbuilding. Wat is dat?

  Linkbuilding houdt in dat er een link op een externe website komt te staan die verwijst naar uw website. Hoe meer links en hoe hoger de autoriteit van deze links, hoe beter Google uw website waardeert in de zoekresultaten. Het is belangrijk dat de link die naar uw website verwijst voldoet aan een aantal cruciale eisen. De waarde van de links is niet altijd gelijk. Je kunt niet zomaar overal een linkje plaatsen. Sommige links kunnen namelijk schade toebrengen aan uw website. Het is dus erg belangrijk dat de links die naar uw website verwijzen van een hoge kwaliteit zijn. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van linkbuilding, om te bepalen of een link een waardevolle link is. Behalve onze kennis en ervaring maken we ook gebruik van diverse tools.

  Waarom is linkbuilding zo belangrijk?

  Linkbuilding is één van de belangrijkste – zo niet dé belangrijkste – factoren om een website hoger in Google te krijgen. Door middel van het inzetten van linkbuilding verhogen we de autoriteit van uw website. Google beloont websites met een hoge autoriteit door deze hoger te laten scoren in de zoekresultaten. En als uw website hoger scoort in Google, dan krijgt u meer bezoekers. En meer bezoekers betekent, meer verkopen, meer aanvragen en meer klanten.

  Stappenplan

  Wij stellen – samen met u – de belangrijkste zoekwoorden voor uw bedrijf vast: Zoekwoorden waarop uw website gevonden moet worden. Met behulp van onze tools kunnen wij adviseren welke zoekwoorden interessant zijn. Nadat we samen de zoekwoorden bepaald hebben voeren we een nulmeting uit. Dit betekent dat we gaan kijken hoe uw website nu scoort op de voor jou relevante zoekwoorden. Vervolgens gaan we aan de slag. We gaan op zoek naar kwalitatief goede links. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de eisen waaraan een goede link moet voldoen.

  Meetbare resultaten

  Zoals hierboven vermeld voeren we – voordat we links gaan plaatsen – een nulmeting uit. We weten zo precies hoe uw website ervoor staat voordat je begint met linkbuilding. Op deze manier zijn de behaalde resultaten zichtbaar en meetbaar. De links die wij plaatsen en de werkzaamheden die wij hiervoor uitvoeren rapporteren we u door middel van een duidelijke rapportage.

  Wat kost linkbuilding?

  Linkbuilding is een doorlopend proces. Het is niet iets dat in een maand tijd gedaan kan worden. De links worden geleidelijk aan opgebouwd. Hierdoor ziet Google dat het op een natuurlijke manier gebeurt. Ons uitgangspunt is om deze linkbuilding-diensten tegen een zo vriendelijk mogelijk tarief aan te bieden. De kosten mogen nooit een drempel zijn voor een ieder die een professionele website wil runnen. Een budgetvriendelijke instapmogelijkheid kost € 80 per maand. Met dit bedrag gaan we maandelijks aan de slag om uw website hoger in Google te krijgen. We kunnen het ook combineren met andere SEO-werkzaamheden aan uw website of webshop. De looptijd van deze diensten zijn onbepaald omdat er constant gezocht wordt naar nieuwe verbeteringen. Maar u kunt stoppen wanneer u wilt.

  Wilt u meer bezoekers op uw website en wilt u linkbuilding inzetten?

  Bent u op zoek naar een partner die korte lijnen heeft met Google en die jarenlange ervaring heeft op het gebied van linkbuilding? Neem dan direct contact met ons op.home parallax
 • Websites
  Rommel niet langer door maar laat je omzet groeien met een professionele website van De Websmid.
  In alle prijsklasse bouwen wij succesvolle websites. Jouw budget, wensen en ambities maken wij waar.
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSITE
 • Webshops
  Online producten verkopen? Met een echte Prestashop van De Websmid gaat dat zeker lukken.
  Bijna alles is mogelijk met een Prestashop webshop en daarom geschikt voor grote en kleine webshops
  IK WIL EEN NIEUWE WEBSHOP
 • Hoger in Google
  Haal meer uit je website en laat hem optimaliseren door een SEO specialist van De Websmid.
  Bijna elke website kunnen wij optimaliseren met als resultaat een hogere ranking bij Google en meer klanten.
  IK WIL MEER KLANTEN
 • Maatwerk
  Wil je een uniek maatwerk in jouw Prestashop of website dan maken onze programmeurs alles mogelijk.
  Als er geen standaard modules zijn dan bouwen wij maatwerk functionaliteiten, plugins en feeds voor elke website.
  IK WIL MAATWERK