Bel ons Stel je vraag

Topposities bij Google door linkbuilding

Linkbuilding wordt steeds belangrijker om je website hoger te krijgen op de Google ranking. Google gebruikt honderden punten waarop een website of webshop wordt beoordeeld en gerankt. De benadering van Google is dat zij een website beoordelen zoals een (be)zoeker dat doet. Daartoe voorzie je de website van de benodigde content en wordt deze geoptimaliseerd. Maar op enig moment heb je alle beschikbare content geplaatst en de website optimaal ingericht voor Google. De volgende stap is dan linkbuilding: een zeer geschikt instrument om een toppositie bij Google te krijgen.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het realiseren van links van andere websites naar jouw website of webshop. Die andere websites moeten dan wel websites zijn die iets met jouw website, product, locatie of branche te maken hebben. Links vanuit geschikte websites geven jouw website een betere reputatie bij Google (en dus een hogere ranking). Als je meer en/of betere links verzamelt dan jouw concurrenten en/of hier snel(ler) mee groeit dan zul je beter worden gerankt. Maar let wel: het gaat ook om de kwaliteit van de links (lees: de websites waarop de links zijn geplaatst).

DSC05085@2x

Meer over De Websmid

De Websmid bouwt al meer dan tien jaar webshops en websites. Uit alle objectieve vergelijkingstesten scoort PrestaShop zeer goed en/of als beste webshop platform. PrestaShop heeft de toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met PrestaShop (wat webshops betreft) omdat we geen specialist in verschillende systemen kunnen en willen zijn. De Websmid is gecertificeerd Platinum Partner van PrestaShop.

Gespecificeerde specialisten
Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).

Wil je meer info?

Vraag het aan Noëlle en ons team!